Lej en bil i Udon Thani, Thailand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Udon Thani, Thailand

Udon Thani, Thailand
17. jun — 24. jun
Samme aflevering
Udon Thani, Thailand
tor 17.6
Middag
tor 24.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Udon Thani

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Udon Thani, Thailand
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Udon Thani, Thailand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Khon Kaens biludlejningsdisk

Biludlejning i Udon Thani

I juni har vi foretaget 20 søgninger på biludlejning i Udon Thani for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Udon Thani for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Udon Thani udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er National, Sixt og Dollar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Udon Thani har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Udon Thani hos Chic Car Rent, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 94 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Udon Thani gennem Chic Car Rent er 186 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Udon Thani, Thailand biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Udon Thani tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som National, Sixt og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Udon Thani i juli måned?

Leje af en standardbil i Udon Thani i juli måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 28 °C og nedbør omkring 250 mm i juli, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Udon Thani koster 235 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Udon Thani har flest biludlejningssteder?

Chic Car Rent har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 186 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Udon Thani, Thailand?

60 km/t. er fartgrænsen i Udon Thani, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Udon Thani er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Udon Thani så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Udon Thani, Thailand i juni?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Udon Thani i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 29 °C og ca. 210 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Temperaturerne i Udon Thani i løbet af juni er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Udon Thani om vejret i resten af Udon Thani?

Klimaet i Udon Thani i juni er normalt 29 °C med en forventet nedbør på 210 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Udon Thani til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Udon Thani