Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Udon Thani

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Udon Thani

Chaufførens alder: 26-65
Tue 28.5
Tue 4.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Information om og trends inden for biludlejning i Udon Thani

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Udon Thani

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Udon Thani?

De billigste udlejningsbiler i Udon Thani kan normalt findes gennem Drive Car Rental. Når du booker hos Drive Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 251 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Udon Thani er 260 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Udon Thani?

Leje af Toyota Fortuner og Toyota Yaris in Udon Thani er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Toyota Fortuner in Udon Thani kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 471 kr./dag og kan gå helt ned til 280 kr./dag. Priser på leje af en Toyota Yaris kan også variere, men plejer at ligge på omkring 188 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 128 kr./dag.

Find billig billeje i Udon Thani

Find den lejebil i Udon Thani, der passer til dine behov

Lille biler

119 kr. - 308 kr.

Alle biltyper

142 kr. - 494 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Udon Thani, Thailand er 144 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Udon Thani, Thailand er i juni. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 119 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Udon Thani. I Udon Thani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Udon Thani, Thailand er 201 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Udon Thani, Thailand er i juni. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 232 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Udon Thani. I Udon Thani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Udon Thani, Thailand er 248 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Udon Thani, Thailand er i juli. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 373 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Udon Thani. I Udon Thani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Udon Thani, Thailand er 300 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Udon Thani, Thailand er i juni. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Udon Thani. I Udon Thani kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Udon Thani

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Udon Thani

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

National

1 kontor

Thrifty

1 kontor

Sixt

1 kontor

THAIRENTACAR

1 kontor

Drive Car Rental

1 kontor

Chic Car Rent

1 kontor

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Hurtige fakta om biludlejning i Udon Thani

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Udon Thani

Populære biltyper

SUV, Premium, Intermediate

Billigste lejebil

413 kr.

Den mest populære model

Toyota Fortuner
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Udon Thani i de seneste 72 timer: SUV, Premium, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Udon Thani er 413 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 464 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Udon Thani i de seneste 7 dage er Toyota Fortuner. Vores brugere foretrækker også Toyota Yaris som alternativ.

Kørsel i lejebil i Udon Thani – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Udon Thani, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Udon Thani i juni måned?

Leje af en standardbil i Udon Thani i juni måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 28 °C og nedbør omkring 200 mm i juni, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Udon Thani koster 260 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Udon Thani, Thailand?

60 km/t. er fartgrænsen i Udon Thani, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Udon Thani er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Udon Thani så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Honda CR-V in Udon Thani?

Hvordan er vejret i Udon Thani, Thailand i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Udon Thani i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 29 °C og ca. 210 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Udon Thani om vejret i resten af Udon Thani?

Klimaet i Udon Thani i maj er normalt 29 °C med en forventet nedbør på 210 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Udon Thani til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Udon Thani?

Priser for biler i Udon Thani opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Udon Thani?

Fra maj 2024 er der 13 udbydere at vælge mellem for biler i Udon Thani.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Udon Thani?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Udon Thani. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Udon Thani?

For at leje en bil i Udon Thani, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Udon Thani?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Udon Thani, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Udon Thani?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Udon Thani ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Udon Thani med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Udon Thani, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Udon Thani på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Udon Thani på momondo.

Kan jeg finde billeje i Udon Thani, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Udon Thani.

Kan jeg søge efter billeje i Udon Thani med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Udon Thani.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Udon Thani på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 28.5
Middag
Tue 4.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo