Udlejningsbiler fra Europcar i Bangkok

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Bangkok

Bangkok, Thailand
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Bangkok, Bangkok

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

145 kr. - 333 kr.

Alle biltyper

162 kr. - 463 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Bangkok, Bangkok er i oktober når priserne er 145 kr. per dag i gennemsnit. 145 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 208 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Bangkok. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Bangkok, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Bangkok, Bangkok er i november når priserne er 199 kr. per dag i gennemsnit. 199 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 349 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Bangkok. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Bangkok, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Europcar i Bangkok, Bangkok er i marts når priserne er 162 kr. per dag i gennemsnit. 162 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 342 kr. for en Europcar Stor udlejningsbil i Bangkok. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Europcar i Bangkok, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Bangkok, Bangkok er i januar når priserne er 306 kr. per dag i gennemsnit. 306 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 399 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Bangkok. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Bangkok, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Bangkok Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Bangkok, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,7

Value

8,2

Information om Europcar udlejningsbiler i Bangkok

Hver Europcar udlejningslokation i Bangkok er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Europcar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

I øjeblikket Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Bangkok Don Muang:
Counter At Amari Airport Hotel.

Ja, Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Bangkok. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Europcar på et af deres udlejningssteder i Bangkok. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Ifølge vores data er Varevogn til passagerer biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Bangkok i december. Baseret på Europcar biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Varevogn til passagerer på 355 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 344 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Bangkok har Europcar 5 lokationer. 189 Sukhumvit Road Soi 13 15 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 47% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Bangkok fra Europcar, 189 Sukhumvit Road Soi 13 15 lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bangkok

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bangkok biludlejningsfirmaer