Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Europcar i Bangkok

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Bangkok

Bangkok, Thailand
1. mar. — 8. mar.
Bangkok, Thailand
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Europcar biludlejningstilbud i Bangkok, Bangkok

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

91 kr. - 260 kr.

Alle biltyper

164 kr. - 598 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Bangkok, Bangkok er i august når priserne er 91 kr. per dag i gennemsnit. 91 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 197 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Bangkok. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Bangkok, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Bangkok, Bangkok er i september når priserne er 206 kr. per dag i gennemsnit. 206 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 354 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Bangkok. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Bangkok, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Bangkok, Bangkok er i maj når priserne er 325 kr. per dag i gennemsnit. 325 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 599 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Bangkok. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Bangkok, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Bangkok Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Bangkok, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,4

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,6

Information om Europcar udlejningsbiler i Bangkok

Har Europcar en lokation i Bangkok Don Muang Lufthavn?

I øjeblikket Europcar har 1 lokation i Bangkok Don Muang Lufthavn:
Counter At Amari Airport Hotel.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Bangkok?

Ja, Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Bangkok. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Europcar på et af deres udlejningssteder i Bangkok. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Bangkok i marts?

Ifølge vores data er Lille varevogn biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Bangkok i marts. Baseret på Europcar biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille varevogn på 230 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 169 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Bangkok?

I Bangkok har Europcar 5 lokationer. Counter At Arrivals Car Rental Area er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 46% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Bangkok fra Europcar, Counter At Arrivals Car Rental Area lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bangkok?

Priser for biler i Bangkok opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bangkok?

Antallet af udbydere for biler i Bangkok er 62 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bangkok?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Bangkok. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bangkok?

Alle førere, der lejer en bil i Bangkok, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bangkok på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Bangkok

Udforsk andre populære biludlejningsfirmaer i Bangkok


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Bangkok
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo