Udlejningsbiler fra Bizcar Rental i Bangkok

Find og sammenlign gode tilbud på Bizcar Rental udlejningsbiler i Bangkok

Bangkok, Thailand
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Bangkok Bizcar Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Bizcar Rental biludlejningssteder i Bangkok, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Bizcar Rental

4 kontorer

Information om Bizcar Rental udlejningsbiler i Bangkok

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Bizcar Rental i Bangkok koste i oktober?

217 kr. per dag i Bangkok er den billigste pris for en udlejningsbil fra Bizcar Rental i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Bizcar Rental er tættere på 1.209 kr. per dag i oktober, eller 8.462 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Bizcar Rental en lokation i Bangkok Don Muang Lufthavn?

Der er 1 lokation i Bangkok Don Muang Lufthavn. De adresser for dette Bizcar Rental biludlejningscenter er Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Bizcar Rental når man er i Bangkok i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Bizcar Rental i Bangkok, Stor udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 581 kr./dag i gennemsnit og 294 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bangkok?

Priser for biler i Bangkok opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bangkok?

Antallet af udbydere for biler i Bangkok er 61 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bangkok?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Bangkok. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bangkok?

Alle førere, der lejer en bil i Bangkok, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bangkok

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Bizcar Rental? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bangkok biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bangkok på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.