Udlejningsbiler fra THAIRENTACAR i Bangkok

Find og sammenlign gode tilbud på THAIRENTACAR udlejningsbiler i Bangkok

Bangkok, Thailand
13. dec. — 20. dec.
Bangkok, Thailand
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

THAIRENTACAR biludlejningstilbud i Bangkok, Bangkok

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

136 kr. - 254 kr.

Alle biltyper

206 kr. - 323 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i september når priserne er 136 kr. per dag i gennemsnit. 136 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 186 kr. for en THAIRENTACAR Lille udlejningsbil i Bangkok. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i marts når priserne er 43 kr. per dag i gennemsnit. 43 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 216 kr. for en THAIRENTACAR Mellemstor udlejningsbil i Bangkok. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i august når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 328 kr. for en THAIRENTACAR Stor udlejningsbil i Bangkok. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i august når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 327 kr. for en THAIRENTACAR SUV udlejningsbil i Bangkok. Mens august nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i marts når priserne er 153 kr. per dag i gennemsnit. 153 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 221 kr. for en THAIRENTACAR Varevogn udlejningsbil i Bangkok. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Varevogn udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
THAIRENTACAR

178 kr./dag

29 dec. – 12 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
THAIRENTACAR

238 kr./dag

29 dec. – 12 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Bangkok THAIRENTACAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle THAIRENTACAR biludlejningssteder i Bangkok, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

THAIRENTACAR

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om THAIRENTACAR udlejningsbiler i Bangkok

Hvor meget vil en udlejningsbil fra THAIRENTACAR i Bangkok koste i januar?

Billeje i Bangkok fra THAIRENTACAR i januar vil i gennemsnit koste 261 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 44 kr. per dag fra THAIRENTACAR , Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Bangkok i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.828 kr. for en udlejningsbil fra THAIRENTACAR .

Har THAIRENTACAR en lokation i Bangkok Don Muang Lufthavn?

I øjeblikket THAIRENTACAR har 1 lokation i Bangkok Don Muang Lufthavn:
Bangkok Don Mueang international airport 222 Moo10 Vibhavadi Rangsit Rd Si Kan Don Mueang.

Hvad er den mest populære bil at leje fra THAIRENTACAR når man er i Bangkok i januar?

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra THAIRENTACAR i Bangkok, Stor udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 354 kr./dag i gennemsnit og 281 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra THAIRENTACAR i Bangkok?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra THAIRENTACAR , så burde du overveje at leje en Varevogn til passagerer, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Bangkok. At leje en Varevogn til passagerer fra THAIRENTACAR koster i gennemsnit 216 kr. per dag, hvilket er 18% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 19% af vores brugere valgt at leje en Varevogn til passagerer fra THAIRENTACAR for at spare penge på deres rejse til Bangkok.

Hvor mange THAIRENTACAR biludlejningslokationer er der i Bangkok?

Der er 6 THAIRENTACAR biludlejningslokationer i Bangkok. Ifølge vores brugere er den mest populære THAIRENTACAR lokation i Bangkok beliggende på 999 Thanon Bang Na Trat Rachathewa Samut Prakan. 39% af vores brugere som har lejet bil fra THAIRENTACAR i Bangkok lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bangkok?

Priser for biler i Bangkok opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bangkok?

Antallet af udbydere for biler i Bangkok er 62 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bangkok?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Bangkok. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bangkok?

Alle førere, der lejer en bil i Bangkok, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bangkok på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.