Udlejningsbiler fra THAIRENTACAR i Bangkok

Find og sammenlign gode tilbud på THAIRENTACAR udlejningsbiler i Bangkok

Bangkok, Thailand
12. dec. — 19. dec.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
man. 12.12
Middag
man. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

THAIRENTACAR biludlejningstilbud i Bangkok, Bangkok

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

105 kr. - 190 kr.

Alle biltyper

145 kr. - 289 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i august når priserne er 105 kr. per dag i gennemsnit. 105 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 146 kr. for en THAIRENTACAR Lille udlejningsbil i Bangkok. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i august når priserne er 248 kr. per dag i gennemsnit. 248 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 302 kr. for en THAIRENTACAR Stor udlejningsbil i Bangkok. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i august når priserne er 248 kr. per dag i gennemsnit. 248 kr. per dag er 17% lavere end den gennemsnitlige årspris på 300 kr. for en THAIRENTACAR SUV udlejningsbil i Bangkok. Mens august nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, Bangkok er i september når priserne er 177 kr. per dag i gennemsnit. 177 kr. per dag er 12% lavere end den gennemsnitlige årspris på 202 kr. for en THAIRENTACAR Varevogn udlejningsbil i Bangkok. Mens september nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra THAIRENTACAR i Bangkok, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Varevogn udlejningsbiler fra THAIRENTACAR alt efter hvilken dag du booker.


Bangkok THAIRENTACAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle THAIRENTACAR biludlejningssteder i Bangkok, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

THAIRENTACAR

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

9,0

Information om THAIRENTACAR udlejningsbiler i Bangkok

THAIRENTACAR ønsker at deres kunder og personale i Bangkok skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har THAIRENTACAR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bangkok. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Bangkok fra THAIRENTACAR i januar vil i gennemsnit koste 218 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 143 kr. per dag fra THAIRENTACAR , Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Bangkok i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.525 kr. for en udlejningsbil fra THAIRENTACAR .

I øjeblikket THAIRENTACAR har 1 lokation i Lufthavn: Bangkok Don Muang:
Bangkok Don Mueang international airport 222 Moo10 Vibhavadi Rangsit Rd Si Kan Don Mueang.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra THAIRENTACAR i Bangkok, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 155 kr./dag i gennemsnit og 143 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra THAIRENTACAR , så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Bangkok. At leje en Mini fra THAIRENTACAR koster i gennemsnit 155 kr. per dag, hvilket er 9% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 25% af vores brugere valgt at leje en Mini fra THAIRENTACAR for at spare penge på deres rejse til Bangkok.

Der er 6 THAIRENTACAR biludlejningslokationer i Bangkok. Ifølge vores brugere er den mest populære THAIRENTACAR lokation i Bangkok beliggende på Desk in Terminal, Arrival Hall 2nd Floor between Gate 7 & 8 opposite Exit Door B. 44% af vores brugere som har lejet bil fra THAIRENTACAR i Bangkok lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bangkok

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos THAIRENTACAR ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bangkok biludlejningsfirmaer