Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Bangkok

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Bangkok

Bangkok, Thailand
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

keddy by Europcar biludlejningstilbud i Bangkok, Bangkok

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

132 kr. - 319 kr.

Alle biltyper

171 kr. - 416 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Bangkok, Bangkok er i september når priserne er 132 kr. per dag i gennemsnit. 132 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 190 kr. for en keddy by Europcar Lille udlejningsbil i Bangkok. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Bangkok, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra keddy by Europcar i Bangkok, Bangkok er i januar når priserne er 275 kr. per dag i gennemsnit. 275 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 361 kr. for en keddy by Europcar Mellemstor udlejningsbil i Bangkok. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra keddy by Europcar i Bangkok, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra keddy by Europcar i Bangkok, Bangkok er i marts når priserne er 373 kr. per dag i gennemsnit. 373 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 475 kr. for en keddy by Europcar Stor udlejningsbil i Bangkok. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra keddy by Europcar i Bangkok, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra keddy by Europcar i Bangkok, Bangkok er i april når priserne er 346 kr. per dag i gennemsnit. 346 kr. per dag er 19% lavere end den gennemsnitlige årspris på 428 kr. for en keddy by Europcar SUV udlejningsbil i Bangkok. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra keddy by Europcar i Bangkok, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
keddy by Europcar

141 kr./dag

12 okt. – 18 okt.
Citroen C2

Bangkok keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Bangkok, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

8,0

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Bangkok

Hvor meget vil en udlejningsbil fra keddy by Europcar i Bangkok koste i oktober?

Billeje i Bangkok fra keddy by Europcar i oktober vil i gennemsnit koste 139 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 117 kr. per dag fra keddy by Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Bangkok i en uge, er den gennemsnitlige pris 976 kr. for en udlejningsbil fra keddy by Europcar.

Har keddy by Europcar en lokation i Bangkok Don Muang Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som keddy by Europcar har i Bangkok Don Muang Lufthavn kan findes på Counter At Amari Airport Hotel og 333 Chert Wudthakas Road.

Hvad er den mest populære bil at leje fra keddy by Europcar når man er i Bangkok i oktober?

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra keddy by Europcar mens de besøgte Bangkok i oktober. Baseret på keddy by Europcar biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 141 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 117 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra keddy by Europcar i Bangkok?

Til en gennemsnitspris på 141 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra keddy by Europcar i Bangkok det billigste valg. 67% af vores brugere som lejede en bil i Bangkok fra keddy by Europcar valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 141 kr. per dag for en Mini er nemlig også 20% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil keddy by Europcar har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange keddy by Europcar biludlejningslokationer er der i Bangkok?

Der er 6 keddy by Europcar biludlejningslokationer i Bangkok. Ifølge vores brugere er den mest populære keddy by Europcar lokation i Bangkok beliggende på 189 Sukhumvit Road Soi 13 15, Klongtoey Nua Wattana. 41% af vores brugere som har lejet bil fra keddy by Europcar i Bangkok lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bangkok?

Priser for biler i Bangkok opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bangkok?

Antallet af udbydere for biler i Bangkok er 61 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bangkok?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Bangkok. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bangkok?

Alle førere, der lejer en bil i Bangkok, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bangkok

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos keddy by Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bangkok biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bangkok på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.