Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Bangkok

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Bangkok

Bangkok, Thailand
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

keddy by Europcar biludlejningstilbud i Bangkok, Bangkok

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

111 kr. - 196 kr.

Alle biltyper

180 kr. - 417 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Bangkok, Bangkok er i september når priserne er 111 kr. per dag i gennemsnit. 111 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 166 kr. for en keddy by Europcar Lille udlejningsbil i Bangkok. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Bangkok, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra keddy by Europcar i Bangkok, Bangkok er i september når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 323 kr. for en keddy by Europcar Mellemstor udlejningsbil i Bangkok. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra keddy by Europcar i Bangkok, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra keddy by Europcar i Bangkok, Bangkok er i marts når priserne er 375 kr. per dag i gennemsnit. 375 kr. per dag er 17% lavere end den gennemsnitlige årspris på 451 kr. for en keddy by Europcar Stor udlejningsbil i Bangkok. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra keddy by Europcar i Bangkok, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra keddy by Europcar i Bangkok, Bangkok er i september når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 392 kr. for en keddy by Europcar SUV udlejningsbil i Bangkok. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra keddy by Europcar i Bangkok, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Bangkok keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Bangkok, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

8,0

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Bangkok

keddy by Europcar ønsker at deres kunder og personale i Bangkok skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har keddy by Europcar indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bangkok. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Bangkok fra keddy by Europcar i januar vil i gennemsnit koste 204 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 144 kr. per dag fra keddy by Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Bangkok i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.431 kr. for en udlejningsbil fra keddy by Europcar.

Ja. De 1 lokation som keddy by Europcar har i Lufthavn: Bangkok Don Muang kan findes på 333 Chert Wudthakas Road.

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra keddy by Europcar mens de besøgte Bangkok i januar. Baseret på keddy by Europcar biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 171 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 144 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Til en gennemsnitspris på 171 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra keddy by Europcar i Bangkok det billigste valg. 29% af vores brugere som lejede en bil i Bangkok fra keddy by Europcar valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 171 kr. per dag for en Mini er nemlig også 19% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil keddy by Europcar har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Der er 6 keddy by Europcar biludlejningslokationer i Bangkok. Ifølge vores brugere er den mest populære keddy by Europcar lokation i Bangkok beliggende på 999 Mu 1 Tambon Racha Thewa, Amphoe Bang Phli - In Terminal -. 57% af vores brugere som har lejet bil fra keddy by Europcar i Bangkok lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bangkok

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos keddy by Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bangkok biludlejningsfirmaer