Udlejningsbiler fra Sixt i Bangkok

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Bangkok

Bangkok, Thailand
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Bangkok, Thailand
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Bangkok, Bangkok

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

134 kr. - 464 kr.

Alle biltyper

121 kr. - 407 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Bangkok, Bangkok er i oktober når priserne er 134 kr. per dag i gennemsnit. 134 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 261 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Bangkok. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Bangkok, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Bangkok Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Bangkok, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

9,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Bangkok

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Bangkok under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Bangkok skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bangkok. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Bangkok koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i Bangkok at være 293 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 117 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i Bangkok. Gennemsnitsprisen er typisk 2.052 kr. for en uges billeje fra Sixt i oktober når man er i Bangkok.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Bangkok Don Muang?

  Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Bangkok Don Muang. Du vil finde Sixt beliggende på 222 Vibhavadi Rangsit Road.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Bangkok i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i Bangkok i oktober er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 295 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 282 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Bangkok?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Sixt, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Bangkok. At leje en Lille mellemklasse fra Sixt koster i gennemsnit 195 kr. per dag, hvilket er 18% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 11% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Sixt for at spare penge på deres rejse til Bangkok.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Bangkok?

  Der er 5 Sixt biludlejningslokationer i Bangkok. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Bangkok beliggende på Rama 4 Rd., Khlong Toey 2929/9. 48% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Bangkok lejede fra denne lokation det seneste år.