Udlejningsbiler fra Dollar i Zürich

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Zürich

Zürich, Schweiz
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Zürich, Schweiz
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Zürich, Zurich

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

185 kr. - 368 kr.

Alle biltyper

185 kr. - 388 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Zürich, Zurich er i maj når priserne er 185 kr. per dag i gennemsnit. 185 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 287 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Zürich. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Zürich, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Zürich Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Zürich, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

9,2

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,5

Information om Dollar udlejningsbiler i Zürich

 • Er det sikkert at leje en bil fra Dollar i Zürich under COVID-19?

  Hver Dollar udlejningslokation i Zürich er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Dollar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Dollar i Zürich koste i oktober?

  244 kr. per dag i Zürich er den billigste pris for en udlejningsbil fra Dollar i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Dollar er tættere på 376 kr. per dag i oktober, eller 2.629 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Dollar en lokation i Lufthavn: Zürich?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Zürich. De adresser for dette Dollar biludlejningscenter er Zurich Ap.

 • Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Zürich?

  Ja, Dollar i Zürich tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Dollar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Dollar.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Zürich i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Dollar i Zürich, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 344 kr./dag i gennemsnit og 244 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i Zürich?

  For 229 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Dollar i Zürich (7% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Dollar). I det seneste år har 11% af momondo-brugere som vælger at leje fra Dollar mens de er i Zürich lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Dollar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Zürich?

  Zurich Ap er den mest populære Dollar biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Zürich. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 54% af dem der valgte en udlejningsbil fra Dollar valgt at leje fra Zurich Ap lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Zürich

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Dollar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Zürich biludlejningsfirmaer