Udlejningsbiler fra Europcar i Zürich

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Zürich

Zürich, Schweiz
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Zürich, Schweiz
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Zürich, Zurich

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

216 kr. - 519 kr.

Alle biltyper

273 kr. - 860 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Zürich, Zurich er i maj når priserne er 216 kr. per dag i gennemsnit. 216 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 365 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Zürich. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Zürich, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Zürich, Zurich er i maj når priserne er 261 kr. per dag i gennemsnit. 261 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 508 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Zürich. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Zürich, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Europcar i Zürich, Zurich er i februar når priserne er 391 kr. per dag i gennemsnit. 391 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 691 kr. for en Europcar Stor udlejningsbil i Zürich. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Europcar i Zürich, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Zürich, Zurich er i september når priserne er 374 kr. per dag i gennemsnit. 374 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 670 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Zürich. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Zürich, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Zürich Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Zürich, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

7,5

Information om Europcar udlejningsbiler i Zürich

 • Er det sikkert at leje en bil fra Europcar i Zürich under COVID-19?

  Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Zürichfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Zürich koste i oktober?

  316 kr. per dag i Zürich er den billigste pris for en udlejningsbil fra Europcar i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Europcar er tættere på 605 kr. per dag i oktober, eller 4.233 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Europcar en lokation i Lufthavn: Zürich?

  Ja. De 1 lokation som Europcar har i Lufthavn: Zürich kan findes på Zurich Airport.

 • Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Zürich?

  Ja, Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Zürich. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Europcar på et af deres udlejningssteder i Zürich. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Zürich i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 338 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Europcar i Zürich i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Europcar udlejningsbiler i Zürich helt ned til 250 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Zürich?

  Den billigste type bil Europcar tilbyder i Zürich er Mini til 338 kr. i gennemsnit per dag. 338 kr. per dag er 9% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Europcar, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 29% af momondo-brugere som har lejet en bil i Zürich fra Europcar valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Zürich?

  I Zürich har Europcar 8 lokationer. Zurich Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 78% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Zürich fra Europcar, Zurich Airport lokationen.


Europcar biler i andre byer i Schweiz


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Zürich

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Zürich biludlejningsfirmaer