Udlejningsbiler fra Europcar i Basel

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Basel

Basel, Schweiz
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Basel, Schweiz
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Basel Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Basel, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Basel

 • Er det sikkert at leje en bil fra Europcar i Basel under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Europcar i Basel under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Europcar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Basel koste i november?

  I november, kan du forvente at betale 344 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Europcar i Basel. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Basel fra Europcar var 184 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Europcar billeje i Basel i gennemsnit 2.406 kr. i november. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Europcar en lokation i Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Europcar i Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (Basel-mulhouse Airport (swiss Side)).

 • Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Basel?

  Ja, Europcar i Basel tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Basel i november?

  I november, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Basel, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 324 kr./dag i gennemsnit og 314 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Basel?

  Den billigste type bil Europcar tilbyder i Basel er Lille mellemklasse til 334 kr. i gennemsnit per dag. 334 kr. per dag er 11% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Europcar, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 18% af momondo-brugere som har lejet en bil i Basel fra Europcar valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Basel?

  Der er 4 Europcar biludlejningslokationer i Basel. Ifølge vores brugere er den mest populære Europcar lokation i Basel beliggende på Basel-mulhouse Airport (swiss Side). 78% af vores brugere som har lejet bil fra Europcar i Basel lejede fra denne lokation det seneste år.


Europcar biler i andre byer i Schweiz


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Basel

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Basel biludlejningsfirmaer