Udlejningsbiler fra Thrifty i Zürich

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Zürich

Zürich, Schweiz
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Zürich, Schweiz
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Zürich Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Zürich, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

8,8

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,8

Information om Thrifty udlejningsbiler i Zürich

 • Er det sikkert at leje en bil fra Thrifty i Zürich under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Thrifty udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Zürich kunder og personale føler sig sikre, har Thrifty også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser

 • Har Thrifty en lokation i Lufthavn: Zürich?

  Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Zürich. Du vil finde Thrifty beliggende på Zurich Ap.

 • Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Zürich?

  Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Zürich. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Thrifty for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Thrifty i Zürich her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Zürich i oktober?

  Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Thrifty mens de besøgte Zürich i oktober. Baseret på Thrifty biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 339 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 339 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Zürich?

  Der er 5 biludlejningslokationer i Zürich som Thrifty ejer. Deres Zurich Ap, Zürich lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 49% af de brugere der lejede en bil fraThrifty i Zürich valgt at hente den på Zurich Ap.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Zürich

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Zürich biludlejningsfirmaer