Billeje i Chile

Leder du efter billig biludlejning i Chile? Så søg her!

Santiago de Chile, Chile
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Santiago de Chile, Chile
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Chile

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Chile
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

18 sep. - 2 okt.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

53 kr./dag

18 sep. - 2 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

18 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

28 kr./dag

18 sep. - 2 okt.
Volkswagen up!

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Chile

Herunder vises de mest populære hoteller i Chile

Billeje i Chile

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Chile, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Chile er Econorent. Rejsende har fundet lejebiler fra Econorent for helt ned til 193 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 368 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Det mest populære biludlejningsfirma i Chile er Econorent. Dette udlejningsfirma har lige nu 2 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 9,0 ud af 10. 58% af momondos brugere har fornyligt valgt Econorent som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Chile.

Hvis du har planer om at rejse til Chile og leje bil, så hav in mente, at Sunnycars er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 53 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Sunnycars? Puerto Montt er den mest populære by at besøge i Chile, og Sunnycars har 2 biludlejningssteder.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Chile, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Chile har en score på 4,9 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Chile som nr. 35 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Chile, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Grænsen for spirituskørsel i Chile ligger på 0,03%. Forskellige regioner og byer i Chile kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

En Intermediate er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Chile. Ifølge vores data foretrak 28% af vores brugere en Intermediate frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Intermediate i Chile, kan du forvente at skulle betale 330 kr. om dagen i gennemsnit.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Chile på 10,46 kr. pr. liter. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Algeriet, hvor den ligger på 2,31 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,49 kr. pr. liter.


Se flere lejebiler i Sydamerika

Find billige udlejningsbiler i Sydamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chile


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Chile via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Chile ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Chile og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Chile.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Chile med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Chile med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.