Billeje i Chile

Leder du efter billig biludlejning i Chile? Så søg her!

Santiago de Chile, Chile
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Santiago de Chile, Chile
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Chile

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Chile

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Chile?

Det billigste biludlejningsfirma i Chile er Chilean Rent A Car. Rejsende har fundet lejebiler fra Chilean Rent A Car for helt ned til 193 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 504 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Chile?

Det mest populære biludlejningsfirma i Chile er Europcar. Dette udlejningsfirma har lige nu 31 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 7,3 ud af 10. 53% af momondos brugere har fornyligt valgt Europcar som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Chile.

Hvilket udlejningsbureau i Chile har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Chile og leje bil, så hav in mente, at keddy by Europcar er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 51 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos keddy by Europcar? Santiago de Chile er den mest populære by at besøge i Chile, og keddy by Europcar har 9 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Chile?

En SUV er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Chile. Ifølge vores data foretrak 37% af vores brugere en SUV frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en SUV i Chile, kan du forvente at skulle betale 486 kr. om dagen i gennemsnit.

Find billig billeje i Chile

Find den lejebil i Chile, der passer til dine behov

Biler i Lille

224 kr. - 383 kr.

Alle biltyper

225 kr. - 760 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Chile er 295 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Chile er i maj. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chile. I Chile kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Chile er 261 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Chile er i maj. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chile. I Chile kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Chile er 405 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Chile er i februar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chile. I Chile kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Chile er 317 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Chile er i maj. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 240 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chile. I Chile kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Chile

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chile

keddy by Europcar

51 kontorer

Europcar

41 kontorer

Mitta Rent a Car

37 kontorer

Econorent

36 kontorer

Hertz

30 kontorer

Avis

24 kontorer

Routes Car & Truck Rentals

24 kontorer

Rosselot

23 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Chile

Herunder vises de mest populære hoteller i Chile

Billeje i Chile

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Chile, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Chile?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Chile, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Chile?

Chile har en score på 4,9 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Chile som nr. 35 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Chile, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Chile?

Grænsen for spirituskørsel i Chile ligger på 0,03%. Forskellige regioner og byer i Chile kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Chile?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Chile på 10,22 kr. pr. liter. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,38 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,63 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chile?

Priser for biler i Chile opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chile?

Fra september 2023 er der 602 udbydere at vælge mellem for biler i Chile.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chile?

Blandt forskellige lande, herunder Chile, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chile?

For at leje en bil i Chile, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Chile

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Chile

Se flere lejebiler i Sydamerika

Find billige udlejningsbiler i Sydamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chile


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Chile?

Hvis du booker billeje i Chile via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Chile?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Chile ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Chile med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Chile og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Chile på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Chile.

Kan jeg finde billeje i Chile, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Chile med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Chile med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Chile med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chile på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.