Billeje i Colombia

Leder du efter billig biludlejning i Colombia? Så søg her!

Bogotá, Colombia
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Bogotá, Colombia
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Colombia

Herunder vises de mest populære hoteller i Colombia

Billeje i Colombia

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Colombia, så du er klar til næste rejse.

Localiza har flest biludlejningssteder i Colombia. Firmaet har 59 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Localiza? Cartagena er den mest populære by at besøge i Colombia, og Localiza har 1 biludlejningssted.

Folk kører i højre side i Colombia. Hvis du rejser til Colombia fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Colombia blev rangeret som nr. 126 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Colombia en bedømmelse på 2,7 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Colombia kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Promillegrænsen er 0,04% i Colombia – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Colombia med en promille på over 0,04%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Colombia. Ifølge vores data foretrak 30% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Colombia, kan du forvente at skulle betale 190 kr. om dagen i gennemsnit.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Colombia på 4,21 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Colombia hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,32 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,60 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære byer i Colombia

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Colombia

Se flere lejebiler i Sydamerika

Find billige udlejningsbiler i Sydamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Colombia


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Colombia, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Colombia ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Colombia.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Colombia.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Colombia.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Colombia med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.