Udlejningsbiler fra Rentacar i Buenos Aires

Find og sammenlign gode tilbud på Rentacar udlejningsbiler i Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Buenos Aires Rentacar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Rentacar biludlejningssteder i Buenos Aires, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Rentacar

15 kontorer

Information om Rentacar udlejningsbiler i Buenos Aires

Har Rentacar en lokation i Buenos Aires J. Newbery Lufthavn?

Ja, Rentacar har 1 lokation i Buenos Aires J. Newbery Lufthavn som som er beliggende på Ave. Rafael Obligado.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Rentacar når man er i Buenos Aires i oktober?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Rentacar hvis du har brug for en udlejningsbil i Buenos Aires i oktober. Når du lejer Stor mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 552 kr. per dag og helt ned til 392 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraRentacar—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Rentacar biludlejningslokationer er der i Buenos Aires?

Rentacar har 15 biludlejningslokationer i Buenos Aires. Deres Autopista Ricchieri Km 33 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 69% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Rentacar i Buenos Aires, valgt at leje deres bil fra Rentacar lokationen på Autopista Ricchieri Km 33.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Buenos Aires?

Priser for biler i Buenos Aires blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Buenos Aires?

Fra september 2023 er der 100 udbydere at vælge mellem for biler i Buenos Aires.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Buenos Aires?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Buenos Aires. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Buenos Aires?

For at leje en bil i Buenos Aires, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Buenos Aires på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.