Udlejningsbiler fra UMove i Buenos Aires

Find og sammenlign gode tilbud på UMove udlejningsbiler i Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Buenos Aires UMove lokationer

Herunder kan du finde information om alle UMove biludlejningssteder i Buenos Aires, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

UMove

5 kontorer

Information om UMove udlejningsbiler i Buenos Aires

UMove ønsker at deres kunder og personale i Buenos Aires skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har UMove indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Buenos Aires. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket UMove har 1 lokation i Lufthavn: Buenos Aires J. Newbery:
Ave. Rafael Obligado.

Den mest populære type af bil at leje fra UMove i Buenos Aires i januar er Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 769 kr. per dag for Varevogn til passagerer udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 769 kr. per dag.

UMove har 5 biludlejningslokationer i Buenos Aires. Deres Ave. Rafael Obligado lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra UMove i Buenos Aires, valgt at leje deres bil fra UMove lokationen på Ave. Rafael Obligado.