Udlejningsbiler fra Budget i Buenos Aires

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Buenos Aires Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Buenos Aires, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

6,4

Value

7,2

Information om Budget udlejningsbiler i Buenos Aires

Har Budget en lokation i Buenos Aires J. Newbery Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Budget i Buenos Aires J. Newbery Lufthavn (Aeropuerto Jorge Newbery).

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Buenos Aires?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Buenos Aires. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Buenos Aires. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Buenos Aires i oktober?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Buenos Aires i oktober måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Budget 607 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 552 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Buenos Aires?

Der er 5 biludlejningslokationer i Buenos Aires som Budget ejer. Deres Aeropuerto Jorge Newbery, Buenos Aires lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 41% af de brugere der lejede en bil fraBudget i Buenos Aires valgt at hente den på Aeropuerto Jorge Newbery.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Buenos Aires?

Priser for biler i Buenos Aires blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Buenos Aires?

Fra september 2023 er der 99 udbydere at vælge mellem for biler i Buenos Aires.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Buenos Aires?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Buenos Aires. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Buenos Aires?

For at leje en bil i Buenos Aires, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Buenos Aires på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.