Udlejningsbiler fra Budget i Buenos Aires

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Buenos Aires Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Buenos Aires, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Budget udlejningsbiler i Buenos Aires

Budget udlejningslokationer i Buenos Aires er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Budget er engageret i at bremse smitten i Buenos Aires:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Budget i Lufthavn: Buenos Aires J. Newbery (Aeropuerto Jorge Newbery).

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Buenos Aires. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Buenos Aires. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Der er 4 biludlejningslokationer i Buenos Aires som Budget ejer. Deres Cerrito 1535, Buenos Aires lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 52% af de brugere der lejede en bil fraBudget i Buenos Aires valgt at hente den på Cerrito 1535.