Find billige fly til Beirut

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Beirut

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Beirut

Bedste pris på enkeltbillet

797 kr.

Bedste pris på returbillet

1.877 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 00min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Beirut fra Danmark i de seneste 72 timer er 797 kr. (København Kastrup til Beirut).
Den bedste pris på en returbillet til Beirut fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.877 kr. (København Kastrup til Beirut).
Det hurtigste fly til Beirut fra Danmark tager 4t. 00min. (København Kastrup til Beirut).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Beirut, herunder Lufthansa, Royal Jordanian og Pegasus Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Beirut

Find de billigste fly til disse Beirut-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Beirut

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Beirut

København (CPH) til Beirut (BEY)

Fly til Beirut ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Beirut, hvor den gennemsnitlige pris er 3.025 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BEIRUT FRA KØBENHAVNmarts18% billigereAt flyve fra København til Beirut ​​koster i gennemsnit blot 2.479 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BEIRUT FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 4.494 kr. at flyve til Beirut ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BEIRUT FRA KØBENHAVNjuli325% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Beirut fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Beirut?

Den libanesiske storby Beirut lokker med sit miks af badestrande, sol og kulturelle højdepunkter. Der er flere gode perioder at rejse til Beirut i, hvor månederne fra juni til august er varmest. Ønsker man de lidt køligere temperaturer, så er april og maj samt september og oktober glimrende måneder at rejse i. Et for mange vigtigt spørgsmål, når man overvejer en rejse er: Hvornår er det billigst at flyve til Beirut? Temperaturerne falder i det sene efterår og hen over vinteren og foråret, og månederne november og februar er generelt de billigste måneder (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Beirut, januar 2018).

Beirut er en international by med museer, monumenter, strande og en hyggelig café-kultur.

Hvis du ikke vil rejse til Beirut i marts, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.508 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Beirut 20 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Beirut for 3.025 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Beirut udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Beirut for 1.877 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Beirut er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.912 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.661 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Beirut normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Beirut om formiddagen helt ned til 2.895 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 3.592 kr. i gennemsnit. Fly til Beirut fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.Gode tilbud på fly til Beirut

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Beirut fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH14:20København Kastrup
20t. 30min.
2 stop
BEY10:50Beirut
28. nov.
BEY22:30Beirut
7t. 30min.
1 stop
CPH06:00København Kastrup
1.877 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH05:55København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
BEY16:50Beirut
29. nov.
BEY12:50Beirut
16t. 30min.
2 stop
CPH05:20København Kastrup
1.892 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH07:55København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
BEY21:55Beirut
29. sep.
BEY09:00Beirut
7t. 10min.
1 stop
CPH16:10København Kastrup
1.899 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. sep.
CPH02:20København Kastrup
19t. 35min.
1 stop
BEY21:55Beirut
29. sep.
BEY09:00Beirut
7t. 10min.
1 stop
CPH16:10København Kastrup
1.906 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. sep.
CPH02:20København Kastrup
19t. 35min.
1 stop
BEY21:55Beirut
28. sep.
BEY12:50Beirut
16t. 45min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup
1.950 kr.
Find lignende
Lufthansa
7. nov.
CPH05:05København Kastrup
9t. 55min.
1 stop
BEY15:00Beirut
13. nov.
BEY23:00Beirut
10t. 45min.
1 stop
CPH09:45København Kastrup
1.957 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Beirut

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Beirut, så se nogle af vores tilbud herunder fra MEA, Pegasus Airlines og Royal Jordanian
Pegasus Airlines
2. dec.
CPH05:55København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
BEY16:50Beirut
Pegasus Airlines
16. nov.
CPH05:55København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
BEY18:05Beirut
Flere flyselskaber
26. okt.
CPH05:55København Kastrup
8t. 45min.
1 stop
BEY14:40Beirut

Hvilke flyselskaber flyver til Beirut?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Beirut

Hvilke flyselskaber flyver til Beirut?

For fly fra Danmark til Beirut, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som MEA, Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Aegean Airlines-fly til Beirut

2 Aegean Airlines-fly flyver til Beirut i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Athen Intle til Beirut, der er den mest populære rute, som Aegean Airlines har til Beirut. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aegean Airlines-fly til Beirut, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.240 kr. og afgik fra København Kastrup. Aegean Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 63 af vores brugere.

SWISS-fly til Beirut

1.581 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med SWISS til Beirut, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. SWISS har 2 fly til Beirut de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 138 momondo-brugere har anmeldt SWISS, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 8,4/10.


Lufthavne i nærheden af Beirut

Neden for finder du alle lufthavne i Beirut samt deres afstand til centrum

Beirut Lufthavn består af én hovedterminal samt to ”vinger” – en i øst og en i vest, der tilsammen byder mere end 7 millioner rejsende velkommen om året. Der kører ingen offentlig transport fra lufthavnen, og derfor er en taxi den eneste løsning med en ca. rejsetid på 25 minutter. Prisen skal man forhandle om. Alternativt kan man leje en bil.


Populære fly til Beirut

Find dine flybilletter til Beirut blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Beirut
Hurtigste flyvetid4t. 00min.
Laveste pris1.826 kr.
Fly fra Billund til Beirut
Hurtigste flyvetid6t. 45min.
Laveste pris2.413 kr.
Fly fra Aarhus til Beirut
Hurtigste flyvetid25t. 35min.
Laveste pris3.160 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Beirut

I selve bymidten kommer man lettest rundt til fods sammen med alle de lokale og andre turister. Byens centrum er nemlig kompakt og nem at navigere rundt i, når blot man har et kort og kan klare tingene i eget tempo. Når man skal udenfor bymidten, er det nemmest at hyre en taxi, der med lys på taget samt røde nummerplader, holder alle steder i byen. Husk at aftale prisen på forhånd – en tur på ca. 3 km koster omkring 35 DKK.


Visumkrav for Beirut

Der er visumpligt, når man flyver til Beirut, men det fås ved ankomst i lufthavnen og har en gyldighed på 1 måned. Derudover skal ens pas være gyldigt i 6 måneder, efter man har forladt Libanon. Tjek altid de nyeste visumregler hos den libanesiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Beirut


De bedste oplevelser og seværdigheder i Beirut

Mange turister kombinerer en byferie med ture på strandene i Beirut, hvilket gør perioden fra april til oktober mest populære, da de private strande normalt lukker ned i slutningen af oktober. Rejser man i november og februar får man generelt de billigste billetter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Beirut, januar 2018).

I Beirut kan man spise sig mæt i fantastisk mad, opleve historiske seværdigheder og nyde byens beliggenhed helt ud til Middelhavet. Området omkring Paris Avenue indbyder til gåture, hvor turen er smuk inden solnedgang, så man samtidig kan runde Pigeon Rocks, hvor man har den bedte udsigt over havet.National Museum of Beirut er også værd at besøge, da man der får et indblik i byens og landets historie – Beirut er nemlig en af verdens ældste byer. Byens strande og populære beach clubs er steder, hvor man kan nyde havet og sippe drinks – prøv Ramlet al-Baida, Saint George Yacht Club eller Long Beach Club.Er man til dykning, så byder havet ud for Libanon på en stor samling af forskellige skibsvrag, der gør området ideelt til at dykke. Det kan også anbefales at slå sig ned og nyde noget af byens klassiske køkken i form af falafel, hummus, Manqoushe og andre lækkerier.

Det anbefales kraftigt at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Man skal ikke drikke vand fra hanen i Beirut, men holde sig til vand på flaske.

Det er standard at give drikkepenge, hvor man som udgangspunkt kan regne med 10-15%.

Rue Verdun, Hamra Street og Mar-Elias Street er oplagte steder til shopping i Beirut.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Beirut.

Alle flysøgninger til Beirut på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Beirut. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Beirut er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.