Find billige flybilletter til Beirut

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Beirut (BEY)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Beirut. De nuværende restriktioner til Beirut er baseret på Libanon rejserestriktioner.

Se nuværende Libanon rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Beirut

Find de billigste fly til disse Beirut-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Beirut

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Beirut

København (CPH) til Beirut (BEY)

Fly til Beirut ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Beirut, hvor den gennemsnitlige pris er 1.932 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BEIRUT FRA KØBENHAVNmarts18% billigereAt flyve fra København til Beirut ​​koster i gennemsnit blot 1.585 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BEIRUT FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 2.867 kr. at flyve til Beirut ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BEIRUT FRA KØBENHAVNoktober269% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Beirut fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Beirut?

Den libanesiske storby Beirut lokker med sit miks af badestrande, sol og kulturelle højdepunkter. Der er flere gode perioder at rejse til Beirut i, hvor månederne fra juni til august er varmest. Ønsker man de lidt køligere temperaturer, så er april og maj samt september og oktober glimrende måneder at rejse i. Et for mange vigtigt spørgsmål, når man overvejer en rejse er: Hvornår er det billigst at flyve til Beirut? Temperaturerne falder i det sene efterår og hen over vinteren og foråret, og månederne november og februar er generelt de billigste måneder (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Beirut, januar 2018).

Beirut er en international by med museer, monumenter, strande og en hyggelig café-kultur.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Beirut?

Hvis du ikke vil rejse til Beirut i marts, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.604 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Beirut?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Beirut 39 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Beirut for 1.932 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Beirut udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Beirut for 1.876 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Beirut på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Beirut er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.338 kr.. På den anden side er torsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.785 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Beirut?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Beirut normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Beirut om formiddagen helt ned til 1.934 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 2.645 kr. i gennemsnit. Fly til Beirut fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Beirut?

På nuværende tidspunkt inkluderer Libanon rejserestriktioner rejser til Beirut. Indrejserestriktioner

Libanon har genåbnet sine lufthavne med begrænset kapacitet. Folk, der rejser til Libanon, vil blive pålagt at overholde test- og selvisoleringsforanstaltninger for at reducere spredningen af coronavirus. Tjek med flyselskabet og den libanesiske ambassade før du booker. Fra 12. april 2021 sætter Libanon et udgangsforbud på plads fra kl. til 5:00 om morgenen i hele måneden under Ramadan.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 96 timer før rejsen for at få lov til at rejse ind i landet. Børn under 12 år er undtaget fra alle PCR-testkrav. Rejsende, der forlod Libanon i en periode, der ikke overstiger en uge, er fritaget for PCR-test, når de vender tilbage. Rejsende skal udfylde en "Airport Tracking Registration Form" inden afrejse. Rejsende skal downloade den libanesiske regerings applikation "Covid Leb Track" på deres mobiltelefon og udfylde en sundhedserklæringsformular inden afrejse. Rejsende, undtagen militærpersonale, diplomater, medlemmer af internationale organisationer, UNIFIL og medlemmer af den libanesiske nationale socialsikringsfond eller medarbejderkooperativ, skal have en forsikringspolice for hele deres ophold i Libanon, der fuldt ud dækker udgifterne til lægebehandling hvis de tester positiv for coronavirus. Alternativt kan politikken opnås i forsikringsdiskerne ved ankomsten til Rafik Hariri International Airport-Beirut.

Karantænekrav

Alle rejsende er underlagt en 3-dages karantæne på deres bopæl eller indkvartering ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en yderligere PCR-test i slutningen af deres karantæneperiode. Diplomater og deres familier, officielle delegationer og UNFIL-officerer er undtaget fra karantæneforanstaltningerne, såvel som dem, der har modtaget COVID-19-vaccinationen, forudsat at de har bevis for vaccination og tager en PCR-test ved ankomsten som en forsigtighedsforanstaltning. Rejsende, der tester positive, bliver nødt til at isolere sig selv og følge sundhedsministeriets retningslinjer.

Alle andre oplysninger

Der gælder særlige restriktioner for ikke-syriske statsborgere, der er i transit gennem Libanon på vej til Syrien: Rejsende, der rejser gennem Beirut (BEY) til Syrien, skal have forhåndstilladelse fra de syriske myndigheder. Personer over 12 år skal også have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der udstedes senest 96 timer før afgang. Rejsende med et rejsedokument for palæstinensiske flygtninge udstedt af Syrien er undtaget fra dette krav.

Hvis du planlægger rejser til Beirut nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Beirut

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Beirut fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
12. maj
CPH08:45København Kastrup
9t. 35min.
1 stop
BEY18:20Beirut
29. jun.
BEY15:00Beirut
4t. 30min.
CPH19:30København Kastrup
2.192 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. maj
CPH08:45København Kastrup
9t. 35min.
1 stop
BEY18:20Beirut
29. jun.
BEY15:00Beirut
4t. 30min.
CPH19:30København Kastrup
2.198 kr.
Find lignende
Lufthansa
7. jun.
CPH10:55København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
BEY21:50Beirut
19. jun.
BEY13:00Beirut
6t. 30min.
1 stop
CPH19:30København Kastrup
2.205 kr.
Find lignende
Lufthansa
22. sep.
CPH10:55København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
BEY21:50Beirut
1. okt.
BEY00:00Beirut
7t. 35min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
2.099 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
12. maj
CPH08:45København Kastrup
9t. 35min.
1 stop
BEY18:20Beirut
17. jun.
BEY02:35Beirut
9t. 15min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
2.093 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
12. maj
CPH08:45København Kastrup
9t. 35min.
1 stop
BEY18:20Beirut
17. jun.
BEY02:35Beirut
9t. 15min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
2.130 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Beirut

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Beirut, så se nogle af vores tilbud herunder.
SAS
22. jul.
CPH08:40København Kastrup
4t. 20min.
BEY13:00Beirut
1.183 kr.
Find lignende
SAS
27. jul.
CPH08:40København Kastrup
4t. 20min.
BEY13:00Beirut
1.189 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
12. maj
CPH08:45København Kastrup
9t. 35min.
1 stop
BEY18:20Beirut
1.195 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Beirut?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Beirut

Når rejsen går til Beirut kan du vælge mellem flyselskaber som eksempelvis KLM, SAS, Iberia, British Airways samt  Turkish Airlines, Czech Airlines, Pegasus Airlines m.fl. På nuværende tidspunkt er der ingen direkte fly fra Danmark, men med et stop undervejs tager turen ca. 5 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Beirut samt afstand til centrum

Beirut Lufthavn består af én hovedterminal samt to vinger – en i øst og en i vest, der tilsammen byder mere end 7 millioner rejsende velkommen om året. Der kører ingen offentlig transport fra lufthavnen, og derfor er en taxi den eneste løsning med en ca. rejsetid på 25 minutter. Prisen skal man forhandle om. Alternativt kan man leje en bil (Information tjekket 22/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Beirut?

I selve bymidten kommer man lettest rundt til fods sammen med alle de lokale og andre turister. Byens centrum er nemlig kompakt og nem at navigere rundt i, når blot man har et kort og kan klare tingene i eget tempo. Når man skal udenfor bymidten, er det nemmest at hyre en taxi, der med lys på taget samt røde nummerplader, holder alle steder i byen. Husk at aftale prisen på forhånd – en tur på ca. 3 km koster omkring 35 DKK.


Kan man rejse til Beirut uden pas eller visum?

Der er visumpligt, når man flyver til Beirut, men det fås ved ankomst i lufthavnen og har en gyldighed på 1 måned. Derudover skal ens pas være gyldigt i 6 måneder, efter man har forladt Libanon. Tjek altid de nyeste visumregler hos den libanesiske ambassade.


Tips og gode råd til Beirut

Hvordan får man den billigste flybillet til Beirut?

Mange turister kombinerer en byferie med ture på strandene i Beirut, hvilket gør perioden fra april til oktober mest populære, da de private strande normalt lukker ned i slutningen af oktober. Rejser man i november og februar får man generelt de billigste billetter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Beirut, januar 2018).

Hvad skal man se i Beirut?

I Beirut kan man spise sig mæt i fantastisk mad, opleve historiske seværdigheder og nyde byens beliggenhed helt ud til Middelhavet. Området omkring Paris Avenue indbyder til gåture, hvor turen er smuk inden solnedgang, så man samtidig kan runde Pigeon Rocks, hvor man har den bedte udsigt over havet.

National Museum of Beirut er også værd at besøge, da man der får et indblik i byens og landets historie – Beirut er nemlig en af verdens ældste byer. Byens strande og populære beach clubs er steder, hvor man kan nyde havet og sippe drinks – prøv Ramlet al-Baida, Saint George Yacht Club eller Long Beach Club.

Er man til dykning, så byder havet ud for Libanon på en stor samling af forskellige skibsvrag, der gør området ideelt til at dykke. Det kan også anbefales at slå sig ned og nyde noget af byens klassiske køkken i form af falafel, hummus, Manqoushe og andre lækkerier.

Aktiviteter for børn

Waves Aqua Park er stedet, hvor børn kan more sig i timevis i vandrutsjebaner, pools og andet vandsjov. En tur op i 300 meters højde med Beirut Balloon er en unik oplevelse for store og små – det er en heliumballon med plads til 30 personer.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales kraftigt at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man skal ikke drikke vand fra hanen i Beirut, men holde sig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Beirut?

Det er standard at give drikkepenge, hvor man som udgangspunkt kan regne med 10-15%.

Hvor er der god shopping?

Rue Verdun, Hamra Street og Mar-Elias Street er oplagte steder til shopping i Beirut.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class