Udlejningsbiler fra City Car i Beirut

Find og sammenlign gode tilbud på City Car udlejningsbiler i Beirut

Beirut, Libanon
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
Beirut, Libanon
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

City Car biludlejningstilbud i Beirut, Beirut

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

107 kr. - 525 kr.

Alle biltyper

204 kr. - 862 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra City Car i Beirut, Beirut er i januar når priserne er 107 kr. per dag i gennemsnit. 107 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 191 kr. for en City Car Lille udlejningsbil i Beirut. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra City Car i Beirut, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra City Car i Beirut, Beirut er i marts når priserne er 204 kr. per dag i gennemsnit. 204 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 444 kr. for en City Car Mellemstor udlejningsbil i Beirut. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra City Car i Beirut, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra City Car i Beirut, Beirut er i september når priserne er 476 kr. per dag i gennemsnit. 476 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 833 kr. for en City Car Stor udlejningsbil i Beirut. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra City Car i Beirut, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra City Car i Beirut, Beirut er i marts når priserne er 237 kr. per dag i gennemsnit. 237 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 422 kr. for en City Car SUV udlejningsbil i Beirut. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra City Car i Beirut, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra City Car i Beirut, Beirut er i oktober når priserne er 169 kr. per dag i gennemsnit. 169 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 407 kr. for en City Car Varevogn udlejningsbil i Beirut. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra City Car i Beirut, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.


Beirut City Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle City Car biludlejningssteder i Beirut, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

City Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

4,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Information om City Car udlejningsbiler i Beirut

111 kr. per dag (eller 774 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en City Car udlejningsbil i Beirut i april, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i april for en City Car udlejningsbil var 96 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra City Car på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for City Car i Lufthavn: Beirut (Beirut International Airport).


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Beirut

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos City Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Beirut biludlejningsfirmaer
Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.