Udlejningsbiler fra City Car i Beirut

Find og sammenlign gode tilbud på City Car udlejningsbiler i Beirut

Beirut, Libanon
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Beirut, Libanon
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

City Car biludlejningstilbud i Beirut, Beirut

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

131 kr. - 368 kr.

Alle biltyper

223 kr. - 692 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra City Car i Beirut, Beirut er i september når priserne er 131 kr. per dag i gennemsnit. 131 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 204 kr. for en City Car Lille udlejningsbil i Beirut. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra City Car i Beirut, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra City Car i Beirut, Beirut er i april når priserne er 253 kr. per dag i gennemsnit. 253 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 430 kr. for en City Car Mellemstor udlejningsbil i Beirut. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra City Car i Beirut, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra City Car i Beirut, Beirut er i marts når priserne er 490 kr. per dag i gennemsnit. 490 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 791 kr. for en City Car Stor udlejningsbil i Beirut. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra City Car i Beirut, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra City Car i Beirut, Beirut er i april når priserne er 376 kr. per dag i gennemsnit. 376 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 518 kr. for en City Car SUV udlejningsbil i Beirut. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra City Car i Beirut, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra City Car alt efter hvilken dag du booker.


Beirut City Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle City Car biludlejningssteder i Beirut, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

4,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om City Car udlejningsbiler i Beirut

 • Er det sikkert at leje en bil fra City Car i Beirut under COVID-19?

  City Car ønsker at deres kunder og personale i Beirut skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har City Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Beirut. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra City Car i Beirut koste i oktober?

  284 kr. per dag (eller 1.988 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en City Car udlejningsbil i Beirut i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en City Car udlejningsbil var 139 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra City Car på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har City Car en lokation i Lufthavn: Beirut?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for City Car i Lufthavn: Beirut (Beirut International Airport).

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra City Car når man er i Beirut i oktober?

  Overvej Economy udlejningsbiler fra City Car hvis du har brug for en udlejningsbil i Beirut i oktober. Når du lejer Economy biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 239 kr. per dag og helt ned til 117 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraCity Car—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra City Car i Beirut?

  At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra City Car i Beirut. AT leje en Economy fra City Car koster 239 kr./dag i gennemsnit (44% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 31% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Beirut.

 • Hvor mange City Car biludlejningslokationer er der i Beirut?

  City Car har 7 biludlejningslokationer i Beirut. Deres Beirut International Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 86% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra City Car i Beirut, valgt at leje deres bil fra City Car lokationen på Beirut International Airport.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Beirut

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos City Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Beirut biludlejningsfirmaer