Udlejningsbiler fra RENTIS i Stettin

Find og sammenlign gode tilbud på RENTIS udlejningsbiler i Stettin

Stettin, Polen
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Stettin, Polen
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Stettin RENTIS lokationer

Herunder kan du finde information om alle RENTIS biludlejningssteder i Stettin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

RENTIS

6 kontorer

Information om RENTIS udlejningsbiler i Stettin

RENTIS ønsker at deres kunder og personale i Stettin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har RENTIS indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Stettin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

601 kr. per dag i Stettin er den billigste pris for en udlejningsbil fra RENTIS i februar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra RENTIS er tættere på 601 kr. per dag i februar, eller 4.207 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste februar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Med en gennemsnitspris på 669 kr./dag, udlejning af Stor mellemklasse biler fra RENTIS i Stettin i februar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på RENTIS udlejningsbiler i Stettin helt ned til 601 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor mellemklasse udlejningsbiler sidste februar.

RENTIS opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Stettin. Den mest populære biludlejningslokation RENTIS har i Stettin er placeret på Szczecin Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere, der søgte efter RENTIS udlejningsbiler i Stettin endt med at leje deres bil fra Szczecin Airport lokationen.