Hoteller i Stettin, Polen

Find tilbud på 55 hoteller i Stettin, Polen

Stettin, Polen
27. sep. — 28. sep.2
tor. 28.9
man. 2.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Stettin

Find det perfekte hotel til dit ophold i Stettin
Pris
kr.217
kr.724
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Stettin


Hvornår skal man booke et hotel i Stettin?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Stettin
Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
491 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
792 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Stettin er: 1-2 stjerne, 60 dage før. 4-5 stjerne, 71 dage før.

1-2 stjerne

260 kr. - 281 kr.

3 stjerne

316 kr. - 372 kr.

4-5 stjerne

435 kr. - 520 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Stettin

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Stettin

Laveste hotelpris

147 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Walking Streets Penthouse!

Hoteller i nærheden af lufthavnen

64

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Stettin, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 147 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Jantar Resort, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Walking Streets Penthouse!, det mest populære 5-stjernede hotel i Stettin.
Der er 64 hoteller i Stettin tæt på Stettin Goleniow. Central Apartments Goleniow Luxury er det nærmeste og ligger 4,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Stettin. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Stettin lå i sidste uge på 2.677 kr..

Rejsetips til Stettin

Hvordan finder man et billigt hotel i Stettin?

De fleste hoteller ligger i centrum, og du kan forvente at en overnatning i gennemsnittet koster et sted mellem 400 og 600 DKK. Backpackere kan bo billigt på et af vandrehjemmene, der primært ligger tæt på gaden Emilii Plater, som ligger ca. 2 km. fra centrum. På vejen vil du komme forbi det førnævnte Galaxy indkøbscenter samt Stefan Żeromski parken.

Kan man rejse på budget?

Det er absolut muligt at rejse på budget i Stettin, især hvis du som backpacker bor på vandrehjem, hvor en overnatning koster et sted mellem 150 og 300 DKK. Fra gadeplan kan du gratis opleve byens enestående arkitektur, som nogle steder stammer helt tilbage til det 12. århundrede. Du kan blandt andet komme op i klokketårnet i Ducal-slottet for kun ca. 6 PLN (ca. 11 DKK). Det anbefales at besøge Wyszak-mikrobryggeriet, som ligger under det gamle rådhus. Her kan du nyde lækre drikkevarer i den middelalderagtige vinkælder, mens du kigger på kobberkedlerne, der brygger øl, som kun koster ca. 30 DKK for en liter. Det anbefales også at tage på Café 22, som byder på en fantastisk skyline ud over byen fra 22. etage. I den polsk-tyske havneby handler det også om at nyde vandet, og det kan du blandt andet gøre på en havnerundfart, som koster 40 DKK per næse.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Der er rig mulighed for at benytte offentlig transport i Stettin hvor der både er busser og sporvogne. Billetprisen afhænger af, hvor længe du rejser med bussen: 15-60 minutter koster ca. 2 til 4 PLN (ca. 4 til 7 DKK). Hvis du skal rejse meget med offentlig transport, kan det hurtigt betale sig at købe 1-dagsbillet til ca. 12 PLN (ca. 22 DKK) eller en 5-dagsbillet til ca. 35 PLN (ca. 65 DKK). Taxaer i centrum koster et sted mellem ca. 20 og 30 PLN (ca. 40-55 DKK) alt efter hvornår på dagen, du skal med taxa. Det er også nemt at gå rundt i byen. Hotellerne i Stettin udleverer gerne et kort til de besøgende, så du kan se alle byens seværdigheder ved at følge den røde linje. Derudover kan du leje bycykler, som koster ca. 2 DKK at leje i timen, hvis du registrerer dig på online.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Stettin?

Du skal være 18 år gammel for at kunne checke ind alene på et hotel i Stettin.

Skal man lægge depositum?

Nej, men de fleste hoteller i Stettin beder om dine betalingskortsoplysninger for at kunne dække eventuelle skader på hotelværelset efter dit besøg, men pengene bliver kun trukket, hvis det er nødvendigt.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er normalt at give 10 procent i drikkepenge eller runde op til nærmeste 10 PLN (ca. 20 DKK).

Hvor sikkert er der i Stettin?

Det er sikkert at rejse i Polen, så derfor kan du roligt planlægge en ferie til Stettin.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er ikke nødvendigt med en adapter i Polen.


Hvad koster et hotel i Stettin pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Stettin

3-stjernede hoteller

Billigst 408 kr.

Gennemsnitlig 433 kr.

Dyrest 459 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Stettin

Disse billige hoteller og vandrehjem i Stettin har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Stettin

Hoteller med mest værdi for pengene i Stettin

Disse Stettin hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Stettin

I Stettin er langt de fleste hoteller centralt placeret.  Her får du fornøjelsen af at bo tæt på nogle af Stettins største seværdigheder som  Ducal-slottet, basilikaen Bazylika Archikatedralna og det gamle rådhus

Mange foretrækker at bo med udsigt til floden Oder, og derfor er hotellerne i området omkring Nowe Miasto populære. Det er også i Nowe Miasto, at du kan besøge byens kirkegård og tage børnene med i trampolinpark.

 

Der er mange som rejser til Stetting for at shoppe. Hvis du er en af dem, så kan du overveje at bo tæt på Galaxy Shopping Center, som har mere end 190 butikker. Shoppingcentret ligger perfekt mellem den smukke Stefan Żeromski park og centrum.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Stettin

Stettin er en fin havneby i det nordlige Polen, som ligger en times kørsel fra Østersøen. Du lægger næsten ikke mærke til, at byen med sine 400.000 indbyggere er en af de største byer i landet. Det skyldes blandt andet den rolige stemning i centrum og at mange turister overser byen.

Stettin bliver kaldt for den grønne by takket været dens flotte haver, parker, floder og skove. Park Kasprowicza og Rozanka Rose Garden er blot to fine eksempler, som du kan besøge. Derudover er byen, ligesom resten af landet, en madhimmel for gourmeter. Det kan især anbefales at prøve de polske dumplings (pierogies) i restauranterne Pierogarnia Kaszubska Centrum og Pierogarnia na Deptaku. Hvis du har en sød tand, så må du heller ikke gå glip af de polske pandekager (nalesniki) på pandekagerestauranten Przmierzalnia.

Du kan tage på tur til Outlet Park, som ligger 11 km fra centrum – sporvognen kører lige til outletcenteret, som har mærkevarer til gode priser. Du kan også tage med sporvogn 2, 3 eller 12 til Manhattan-markedet, som er det største marked i byen. Du kan også besøge det mindre marked Tobruk, som ligger bag banegården. På begge markeder kan du finde grøntsager, frugt, kød og tøj. På banegården kan du også starte en interessant rundvisning, som fører dig igennem byens historie i de store områder under jorden.


Information om overnatning i Stettin

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Stettin

Hvor længe bor vores brugere i Stettin?

Voes brugere er typisk i Stettin i 5 nætter.

Hvad koster et hotel i Stettin?

Prisen for et hotelværelse i Stettin vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 517 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Stettin?

Værelsespriser for hoteller i Stettin kan være helt op til 30% lavere i februar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Stettin?

Hotelværelser i Stettin er billigst søndag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Stettin?

Et luksushotel i Stettin koster ca. 571 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Stettin 517 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 5%% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Stettin, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Med en gennemsnitstemperatur på 9 °C og en forventet mængde nedbør på 40 mm er oktober en god måned til at udforske omegnen omkring Stettin.

Har Stettin ferieboliger?

Byen Stettin har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 1.060 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Apartments in - Podgórna til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Stettin. Søg efter tilbud på ferieboliger i Stettin.

Har Stettin hostels?

Stettin har 20 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Hostel Annamarie er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Stettin.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Stettin?

Fra september 2023 er der 793 udbydere at vælge mellem for hoteller i Stettin.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Stettin?

Priser for hoteller i Stettin blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingshoteller i Stettin

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Stettin

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Stettin gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Stettin med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Stettin på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Stettin?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Stettin ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stettin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.