Hoteller i Krakow

Hoteller i Krakow, Polen

Find tilbud på 467 hoteller i Krakow, Polen

Krakow, Polen
7. mar. — 8. mar.2
lør. 2.3
ons. 6.3

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Krakow

Find det perfekte hotel til dit ophold i Krakow
Pris
kr.240
kr.1212
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Krakow


Hoteller i populære bydele i Krakow

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Krakow og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Krakow?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Krakow
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
30%forventet prisfald
30%forventet prisstigning

Rejsepriser

516 kr. - 1.064 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
617 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
807 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Krakow er: 1-2 stjerne, 49 dage før. 3 stjerne, 53 dage før. 4-5 stjerne, 2 dage før.

1-2 stjerne

200 kr. - 413 kr.

3 stjerne

172 kr. - 468 kr.

4-5 stjerne

172 kr. - 695 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Krakow

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Krakow

Laveste hotelpris

241 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Booking Hotel Crown Piast & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5463

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Krakow, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 241 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Amen Aparthotel Curie 8, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Booking Hotel Crown Piast & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Krakow(bedømmelse på 8/10 ud fra 1.548 anmeldelser).
Der er 5.463 hoteller i Krakow tæt på Kraków-Balice Johannes Paul II. Hilton Garden Inn Krakow Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Krakow. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Krakow lå i sidste uge på 3.699 kr..

Rejsetips til Krakow

Hvordan finder man et billigt hotel i Krakow?

Som i de fleste andre storbyer må man forvente at betale ekstra, hvis man vil bo centralt. Det samme gælder for Krakow. Skal du finde prisvenlig overnatning i Krakow by kan det betale sig at kigge uden for bymidten, og overveje byens pensionater. En overnatning på hostel eller pensionat koster i august måned koster f.eks. omkring 150 DKK. I højsæsonen, der nogenlunde svarer til den danske sommerperiode, er der ekstra tryk på hotellerne i Krakow, og derfor kan der være endnu mere at spare ved at rejse i før eller efter sommermånederne.

Kan man rejse til Krakow på budget?

Priserne i Polen er stadig generelt lave set med danske øjne. Men skal der spares ekstra penge på ferien kan det godt lade sig gøre. Start f.eks. ud med at tage på en gratis, guidet gåtur i byens centrum, hvor mødestedet normalt er foran Jomfru Maria-katedralen – bedre kendt som Kościół Mariacki. Krakow huser mere end 70 kirker, der er åbne for offentligheden, og det er værd at tage et kig ind i nogle af dem. Det er også oplagt at tage en gå- eller cykeltur langs floden Wisla eller blot slappe af på en af bænkene og nyde udsigten.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Krakow?

Har du det rette fodtøj og bentøjet til at bære dig, så er det belejligt at opleve Krakow til fods. På denne måde kan du se byen i dit eget tempo samt nærstudere byens mange kroge og detaljer. Vil du derimod gerne ud i yderområderne kan du uden problemer benytte byens offentlige transportmidler, der hovedsagelig består af sporvogne og busser. Det kan være en god idé at købe et KrakowCard, der eksempelvis koster ca. 200 DKK for 3 dages ubegrænset kørsel samt gratis entré til flere end 40 attraktioner.

Kan man booke hotel i Krakow uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Krakow uden kreditkort – men sørg for at tjekke med det enkelte hotel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Krakow?

Når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Krakow, så skal du være fyldt 18 år.

Skal man lægge depositum på hoteller i Krakow?

Et depositum opkræves ved ankomst, men nogle hoteller tager kun imod kreditkort, mens andre også godtager en kontant garanti.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Krakow?

Det er et godt udgangspunkt at give omkring 10 % i drikkepenge, hvis man er tilfreds med betjeningen.

Hvor sikkert er der i Krakow?

Krakow er generelt en sikker by at færdes i, og politiet er ret synligt i byen.

Skal man medbringe adapter til Krakow?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Polen.


Hvad koster et hotel i Krakow pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Krakow

5-stjernede hoteller

Billigst 446 kr.

Gennemsnitlig 656 kr.

Dyrest 1.352 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Krakow

Disse billige hoteller og vandrehjem i Krakow har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Krakow

Hoteller med mest værdi for pengene i Krakow

Disse Krakow hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Krakow

Før i tiden var det populært at rejse på busture til Polen, men efterhånden som flere flyselskaber har åbnet flere ruter og priserne på flybilletter er blevet lavere, er det i dag hurtigt og nemt at komme til Polen med fly. Der er masser af spændende byer at vælge imellem, hvor især gammel arkitektur og mange kulturelle oplevelser er en del af landets signatur.

Er du ikke sikker på hvor i Polen du skal rejse hen, vil vi anbefale et besøg til landets tidligere hovedstad, og anden største by, Krakow. Byen ligger sydligt placeret tæt på den slovakiske grænse samt ved floden Wisła, og byen bugner af hoteller for enhver smag og budget.

Selve Krakow by er opdelt i 18 distrikter der er centreret omkring den gamle bydel. Vil du bo så centralt som muligt, så kan du med fordel kigge efter hoteller i distriktet kaldet Stare Miasto, som også er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Rykker du mod syd kan du indlogere dig i det jødiske kvarter Kazimierz, som er et utrolig smukt område der stadig er tæt på centrum. For et hotelophold i Krakows mere rolige og grønne områder, bør du kigge nærmere på Zwierzyniec i byens vestlige del, hvor du finder store parker og dejlige åndehuller. Andre grønne områder finder du også syd for floden i Dębniki, hvor du også er tæt på det smukke munkekloster Tyniec. Uanset hvor du vælger at bo, så er det altid nemt at benytte byens offentlige transportmidler ind til den gamle bydel.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Krakow

Arkitekturen og hele atmosfæren i Krakow er værd at rejse efter, og når du ser byen for første gang, så giver det sig selv, at den er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Krakow er tidligere hovedstad, ligger ved floden Wisła og har tidligere været royal hjemby. Alle disse ting spiller ind for byens atmosfære, historiske levn og arkitektur. Du finder også mange museer og uddannelsesinstitutioner, som holder det intellektuelle og akademiske aspekt på et højt niveau.

I Stare Miastos gamle bydel finder du tydelige levn fra middelalderen, og det meste af den gamle bydel er omkranset af parken Planty, som er oplagt til gåture og hygge i skønne omgivelser. Krakow er også kendt for den østlige bydel i Nova Huta, der er bygget op omkring et stålværk, som også betyder mange arbejdere. Selve stålværket er skænket af Stalin, der i sin tid ønskede en kontrast til byens akademiske elite.

Krakows helt store vartegn er slottet Wawel, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over byen. Det er også muligt at komme endnu højere op, hvis du har mod på at klatre op i kirketårnet, hvorfra du både kan nyde udsigten samt besigtige tårnets klokke.

Det er også oplagt at gå på opdagelse i byens jødiske bydel, Kazimierz, hvor der stadig ligger synagoger – en enkelt benyttes stadig aktivt i dag. Det er også området, hvor filmen Schindlers Liste blev optaget, og det er stadig muligt at se nogle af kulisserne. Når der skal sludres og drikkes kaffe, så foregår det især på den store markedsplads Rynek, som er blandt de største i Østeuropa, og som i dag er tætpakket med caféer og restauranter.


Information om overnatning i Krakow

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Krakow

Hvor længe bor vores brugere i Krakow?

Voes brugere er typisk i Krakow i 5 nætter.

Hvad koster et hotel i Krakow?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Krakow, er 796 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Krakow?

I februar er priserne på et hotelværelse billigst i Krakow. Prisen på dit værelse kan være op til 31% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Krakow?

Hotelværelser i Krakow er billigst lørdag og dyrest søndag.

Hvad koster et luksushotel i Krakow?

Et luksushotel i Krakow koster 975 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Krakow i gennemsnit 796 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 24%% for et luksushotel.

Hvor skal man bo i Krakow?

Folk booker ofte hoteller i Gamle By, Krowodrza, Kazimierz og Prądnik Czerwony, når de besøger Krakow.

Hvis vi tager højde for vejret i Krakow, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med en gennemsnitstemperatur på 3 °C og en forventet mængde nedbør på 30 mm er marts en god måned til at udforske omegnen omkring Krakow.

Har Krakow ferieboliger?

Ja, der er 6.754 ferieboliger i Krakow. I øjeblikket er Fresh Apartments den mest populære feriebolig i Krakow, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Krakow.

Har Krakow hostels?

Der er 220 hostels i Krakow, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Mohito Hostel er tilfældigvis det mest populære hostel i Krakow i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Krakow.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Krakow?

Antallet af udbydere for hoteller i Krakow er 5.079 fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Krakow?

Priser for hoteller i Krakow opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Krakow

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Krakow

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Krakow gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Krakow, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Krakow?

Når alle dine muligheder for overnatning i Krakow er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Krakow på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Krakow

Populære kvarterer i Krakow
Hoteller i kvarterer i den samme by bliver vist


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Krakow
lør. 2.3
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo