Hoteller i Krakow, Polen

Find tilbud på 468 hoteller i Krakow, Polen

Krakow, Polen
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Krakow

Find det perfekte hotel til dit ophold i Krakow
Pris
kr.57
kr.1012
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Krakows bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Krakow

Pris

406 kr. – 571 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I KRAKOWKrowodrza15% billigereHoteller i Krowodrza er de billigste i Krakow med kun 406 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I KRAKOWPrądnik Czerwony16% dyrerePrądnik Czerwony har de højeste hotelpriser i Krakow med værelser til 571 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I KRAKOWGamle By79% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Gamle By end i andre områder i Krakow

Oplevelser i Krakow


Hoteller i populære bydele i Krakow

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Krakow og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Krakow?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Krakow
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
74%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

162 kr. - 1.011 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
868 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
497 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Krakow er: 3 stjerne, 16 dage før. 4-5 stjerne, 12 dage før.

1-2 stjerne

237 kr. - 244 kr.

3 stjerne

409 kr. - 423 kr.

4-5 stjerne

545 kr. - 624 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Krakow

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Krakow

Laveste hotelpris

244 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4648

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Krakow, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 244 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Kosmopolita Rooms, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Krakow(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 237 anmeldelser).
Der er 4.648 hoteller i Krakow tæt på Kraków-Balice Johannes Paul II. Hilton Garden Inn Krakow Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Krakow. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Krakow lå i sidste uge på 2.474 kr..

Rejsetips til Krakow

Som i de fleste andre storbyer må man forvente at betale ekstra, hvis man vil bo centralt. Det samme gælder for Krakow. Skal du finde prisvenlig overnatning i Krakow by kan det betale sig at kigge uden for bymidten, og overveje byens pensionater. En overnatning på hostel eller pensionat koster i august måned koster f.eks. omkring 150 DKK. I højsæsonen, der nogenlunde svarer til den danske sommerperiode, er der ekstra tryk på hotellerne i Krakow, og derfor kan der være endnu mere at spare ved at rejse i før eller efter sommermånederne.

Priserne i Polen er stadig generelt lave set med danske øjne. Men skal der spares ekstra penge på ferien kan det godt lade sig gøre. Start f.eks. ud med at tage på en gratis, guidet gåtur i byens centrum, hvor mødestedet normalt er foran Jomfru Maria-katedralen – bedre kendt som Kościół Mariacki. Krakow huser mere end 70 kirker, der er åbne for offentligheden, og det er værd at tage et kig ind i nogle af dem. Det er også oplagt at tage en gå- eller cykeltur langs floden Wisla eller blot slappe af på en af bænkene og nyde udsigten.

Har du det rette fodtøj og bentøjet til at bære dig, så er det belejligt at opleve Krakow til fods. På denne måde kan du se byen i dit eget tempo samt nærstudere byens mange kroge og detaljer. Vil du derimod gerne ud i yderområderne kan du uden problemer benytte byens offentlige transportmidler, der hovedsagelig består af sporvogne og busser. Det kan være en god idé at købe et KrakowCard, der eksempelvis koster ca. 200 DKK for 3 dages ubegrænset kørsel samt gratis entré til flere end 40 attraktioner.

Det er muligt at booke et hotel i Krakow uden kreditkort – men sørg for at tjekke med det enkelte hotel.

Når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Krakow, så skal du være fyldt 18 år.

Et depositum opkræves ved ankomst, men nogle hoteller tager kun imod kreditkort, mens andre også godtager en kontant garanti.

Det er et godt udgangspunkt at give omkring 10 % i drikkepenge, hvis man er tilfreds med betjeningen.

Krakow er generelt en sikker by at færdes i, og politiet er ret synligt i byen.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Polen.


Hvad koster et hotel i Krakow pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Krakow

3-stjernede hoteller

Billigst 224 kr.

Gennemsnitlig 313 kr.

Dyrest 430 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Krakow

Disse billige hoteller og vandrehjem i Krakow har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Krakow

Hoteller med mest værdi for pengene i Krakow

Disse Krakow hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Krakow

Før i tiden var det populært at rejse på busture til Polen, men efterhånden som flere flyselskaber har åbnet flere ruter og priserne på flybilletter er blevet lavere, er det i dag hurtigt og nemt at komme til Polen med fly. Der er masser af spændende byer at vælge imellem, hvor især gammel arkitektur og mange kulturelle oplevelser er en del af landets signatur.

Er du ikke sikker på hvor i Polen du skal rejse hen, vil vi anbefale et besøg til landets tidligere hovedstad, og anden største by, Krakow. Byen ligger sydligt placeret tæt på den slovakiske grænse samt ved floden Wisła, og byen bugner af hoteller for enhver smag og budget.

Selve Krakow by er opdelt i 18 distrikter der er centreret omkring den gamle bydel. Vil du bo så centralt som muligt, så kan du med fordel kigge efter hoteller i distriktet kaldet Stare Miasto, som også er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Rykker du mod syd kan du indlogere dig i det jødiske kvarter Kazimierz, som er et utrolig smukt område der stadig er tæt på centrum. For et hotelophold i Krakows mere rolige og grønne områder, bør du kigge nærmere på Zwierzyniec i byens vestlige del, hvor du finder store parker og dejlige åndehuller. Andre grønne områder finder du også syd for floden i Dębniki, hvor du også er tæt på det smukke munkekloster Tyniec. Uanset hvor du vælger at bo, så er det altid nemt at benytte byens offentlige transportmidler ind til den gamle bydel.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Krakow

Arkitekturen og hele atmosfæren i Krakow er værd at rejse efter, og når du ser byen for første gang, så giver det sig selv, at den er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Krakow er tidligere hovedstad, ligger ved floden Wisła og har tidligere været royal hjemby. Alle disse ting spiller ind for byens atmosfære, historiske levn og arkitektur. Du finder også mange museer og uddannelsesinstitutioner, som holder det intellektuelle og akademiske aspekt på et højt niveau.

I Stare Miastos gamle bydel finder du tydelige levn fra middelalderen, og det meste af den gamle bydel er omkranset af parken Planty, som er oplagt til gåture og hygge i skønne omgivelser. Krakow er også kendt for den østlige bydel i Nova Huta, der er bygget op omkring et stålværk, som også betyder mange arbejdere. Selve stålværket er skænket af Stalin, der i sin tid ønskede en kontrast til byens akademiske elite.

Krakows helt store vartegn er slottet Wawel, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over byen. Det er også muligt at komme endnu højere op, hvis du har mod på at klatre op i kirketårnet, hvorfra du både kan nyde udsigten samt besigtige tårnets klokke.

Det er også oplagt at gå på opdagelse i byens jødiske bydel, Kazimierz, hvor der stadig ligger synagoger – en enkelt benyttes stadig aktivt i dag. Det er også området, hvor filmen Schindlers Liste blev optaget, og det er stadig muligt at se nogle af kulisserne. Når der skal sludres og drikkes kaffe, så foregår det især på den store markedsplads Rynek, som er blandt de største i Østeuropa, og som i dag er tætpakket med caféer og restauranter.


Information about staying in Krakow

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Krakow

Voes brugere er typisk i Krakow i 4 nætter.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Krakow, er 476 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

I maj er priserne på et hotelværelse billigst i Krakow. Prisen på dit værelse kan være op til 74% billigere.

Hotelværelser i Krakow er billigst fredag og dyrest torsdag.

Et luksushotel i Krakow koster 952 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Krakow i gennemsnit 476 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 359 kr.% for et luksushotel.

Et hostel i Krakow koster i gennemsnit ca. 225 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 251 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Krakow pr. nat.

Folk booker ofte hoteller i Gamle By, Prądnik Czerwony, Krowodrza og Podgórze, når de besøger Krakow.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Krakow i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 40 mm forventet nedbør.

Ja, der er 200 ferieboliger i Krakow. I øjeblikket er Modern Studios In Old City Krakow den mest populære feriebolig i Krakow, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Krakow.

Der er 154 hostels i Krakow, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Ibis Budget Krakow Bronowice er tilfældigvis det mest populære hostel i Krakow i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Krakow.


momondos yndlingshoteller i Krakow

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Krakow
Hotel Daisy Budget

Hotel Daisy Budget

Ul. Morelowa 26a, Krakow, Malopolskie, Poland

6,2
208 kr.
Hotel Grand Felix

Hotel Grand Felix

Osiedle Złotej Jesieni 12, Krakow, Malopolskie, Poland

8,1
237 kr.
Hotel Unicus Palace

Hotel Unicus Palace

ul. Florianska 28, Krakow, Malopolskie, Poland

9,3
1.084 kr.
Xerion Hotel

Xerion Hotel

6 Wegierska, Krakow, Malopolskie, Poland

8,7
323 kr.
Campanile Cracovie / Krakow

Campanile Cracovie / Krakow

ul. Sw. Tomasza 34, Krakow, Malopolskie, Poland

8,2
309 kr.
Premium Hostel

Premium Hostel

Pomorska 2, Krakow, Malopolskie, Poland

8,3
65 kr.
Ascot Premium Hotel

Ascot Premium Hotel

Ul. Radziwillowska 3, Krakow, Malopolskie, Poland

8,7
395 kr.
Z14 Boutique Residence - Krakow Old Town

Z14 Boutique Residence - Krakow Old Town

Zyblikiewicza 14, Krakow, Malopolskie, Poland

8,5
423 kr.
Dizzy Daisy Hostel

Dizzy Daisy Hostel

Pedzichów 9, Krakow, Malopolskie, Poland

8,6
72 kr.
Ametyst Hostel

Ametyst Hostel

ul.Karmelicka, 10/5, Krakow, Malopolskie, Poland

7,7
72 kr.
Moon Hostel New

Moon Hostel New

Ul. Halicka 11, Krakow, Malopolskie, Poland

7,7
165 kr.
Q Hotel Plus Krakow

Q Hotel Plus Krakow

ul. Wygrana 6, Krakow, Malopolskie, Poland

8,8
409 kr.
Apartment Bonerowska 5

Apartment Bonerowska 5

Krakow, Województwo małopolskie, Polen

8,9
366 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Krakow


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Krakow, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Krakow er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.