Find billige flybilletter til Krakow

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn 8.8
søn 15.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Krakow. De nuværende restriktioner til Krakow er baseret på Polen rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Polen

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Krakow

Find de billigste fly til disse Krakow-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Krakow

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Krakow

København (CPH) til Krakow (KRK)

Fly til Krakow ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II, hvor den gennemsnitlige pris er 782 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNjanuar30% billigereAt flyve fra København til Krakow ​​koster i gennemsnit blot 551 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNmaj29% dyrereDet koster cirka 1.008 kr. at flyve til Krakow ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNoktober331% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Krakow fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Krakow?

I dag er Krakows fortid som kulturel, politisk, økonomisk og akademisk omdrejningspunkt en fordel for os som turister, da det betyder masser af historie der kan dykkes ned i, samt en by rig på arkitektur og historiske levn. Krakow er Polens tidligere hovedstad og ligger helt i syd ved Wisła-floden. Vejret kan her være omskifteligt, og de bedste måneder at rejse til Krakow er fra maj til august, hvor det er varmest.

 

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Krakow?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Krakow for 114 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Krakow. Hvis du vil finde den billigste pris til Krakow fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Krakow?

  januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Krakow fra Danmark, med flest priser fundet omkring 551 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Krakow i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 651 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Krakow?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Krakow fra Danmark, når du bestiller 53 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Krakow for omkring 782 kr., når du søger 53 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Krakow udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Krakow for 163 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Krakow på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Krakow er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Krakow på en mandag kan finde billetter helt ned til 654 kr.. På den anden side er torsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 967 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Krakow?

  Når du flyver til Krakow fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 749 kr. for fly med afgang om aftenen. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 827 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Krakow?

  Lufthavn: Katowice Pyrzowice eller Lufthavn: Rzeszow Jasionka kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Krakow.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Krakow på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Krakow er normalt Lufthavn: Katowice Pyrzowice med en gennemsnitspris på 1.364 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Krakow?

På nuværende tidspunkt inkluderer Polen rejserestriktioner rejser til Krakow. Indrejserestriktioner

Polen har genoptaget flyvningerne til landet fra lande i EU, Norge, Schweiz samt Georgien, Japan, Canada, Thailand, New Zealand, Sydkorea, Tunesien og Australien. Flyvninger fra Armenien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Jordan, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (undtagen lufthavne i Illinois og New York) er suspenderet. Fra 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Polen til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt, og en liste over undtagelser for indrejse i Polen kan findes her på Polish Government Website . Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Polen. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Alle andre flyvninger forbliver suspenderet, undtagen humanitære og medicinske flyvninger, flyvninger til beskyttelse af den offentlige orden, nødflyvninger, flyvninger efter premierministerens ordre og repatrieringsflyvninger, der udføres af udenlandske luftfartsselskaber efter udenlandsk ordre. Listen over lande, hvis indbyggere kan rejse ind i Polen, revideres af den polske regering og ajourføres ofte på dette side (på polsk).

karantænekrav

Statsborgere fra EU og EØS er ikke længere forpligtet til at komme i karantæne ved ankomsten. Rejsende, der kommer ind i Polen fra et andet land uden for EU/EØS kan blive nødt til at isolere sig i 10 dage. Der er undtagelser, herunder for personer, der kan fremvise gyldig dokumentation på at have modtaget en COVID-19 vaccine, godsførere, indehavere af arbejdstilladelser, flykabinepersonale, ægtefælle og børn til polske statsborgere, togpersonale, landbrugsmedarbejdere, studerende og skoleelever, der studerer i Polen, samt medlemmer af diplomatiske missioner, konsulater eller internationale organisationer og deres familier.

Hvis du planlægger rejser til Krakow nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Krakow

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Krakow fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
4. okt.
CPH14:00København Kastrup
1t. 30min.
KRK15:30Kraków-Balice Johannes Paul II
8. okt.
KRK02:45Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 35min.
CPH04:20København Kastrup
Ryanair
10. sep.
CPH04:45København Kastrup
1t. 30min.
KRK06:15Kraków-Balice Johannes Paul II
13. sep.
KRK12:00Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 35min.
CPH13:35København Kastrup
Ryanair
20. sep.
CPH14:00København Kastrup
1t. 30min.
KRK15:30Kraków-Balice Johannes Paul II
27. sep.
KRK12:00Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 35min.
CPH13:35København Kastrup
Ryanair
1. okt.
CPH04:45København Kastrup
1t. 30min.
KRK06:15Kraków-Balice Johannes Paul II
4. okt.
KRK12:00Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 35min.
CPH13:35København Kastrup
Ryanair
2. sep.
BLL10:35Billund
1t. 45min.
KRK12:20Kraków-Balice Johannes Paul II
5. sep.
KRK04:20Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
BLL06:05Billund
Ryanair
29. aug.
BLL04:30Billund
1t. 45min.
KRK06:15Kraków-Balice Johannes Paul II
5. sep.
KRK04:20Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
BLL06:05Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Krakow

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Krakow, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
13. sep.
CPH14:00København Kastrup
1t. 30min.
KRK15:30Kraków-Balice Johannes Paul II
Ryanair
10. sep.
CPH04:45København Kastrup
1t. 30min.
KRK06:15Kraków-Balice Johannes Paul II
Ryanair
30. aug.
CPH14:00København Kastrup
1t. 30min.
KRK15:30Kraków-Balice Johannes Paul II

Hvilke flyselskaber flyver til Krakow?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Krakow

Når turen går til Krakow er det flyselskaber som Ryanair, Norwegian, Brussels Airlines, Lufthansa og Tyrolean Airways er også oplagte muligheder. Der er på nuværende tidspunkt ingen direkte rute fra København, men med et enkelt stop kan turen klares på ca. 3 timer.


Lufthavne i nærheden af Krakow

Neden for finder du alle lufthavne i Krakow samt deres afstand til centrum

Med et årligt passagerantal på omkring 5 millioner er Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn den anden mest travle i Polen. Når du skal fra lufthavnen og ind til centruk er bus 208 og 252 de billigste løsninger til en pris på ca. 7 DKK og en rejsetid på omkring 30 minutter, mens togene er hurtigst med en rejsetid på omkring 17 minutter samt en billetpris på ca. 16 DKK (Information tjekket 11/06/2017).


Populære fly til Krakow

Find dine flybilletter til Krakow blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Krakow
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris200 kr.
Fly fra København til Krakow
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris407 kr.
Fly fra Aarhus til Krakow
Hurtigste flyvetid6t. 40min.
Laveste pris1.084 kr.
Fly fra Aalborg til Krakow
Hurtigste flyvetid15t. 05min.
Laveste pris1.585 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Krakow?

Selvom Krakow er en storby ligger de fleste attraktioner i gåafstand fra hinanden, så medbring et par sko der er gode at gå i. Trænger du til at hvile fødderne kan en alternativ transportform være f.eks. hestevogn og cykeltaxi. De offentlige transportmidler består af 27 sporvognslinjer der effektivt bringer dig rundt i byen på de lidt længere strækninger. Disse linjer kan eventuelt kombineres med bus, der kører på samme billetsystem som sporvognene, til en ca. pris på 5 DKK.


Kan man rejse til Krakow uden pas eller visum?

Da Polen er medlem af Schengenaftalen, kan dugodt flyve til Krakow uden at have søgt om visum. Ved indrejse får du visumfrit ophold på 90 dage. Husk at medbringe pas, der skal være gyldigt under hele opholdet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den polske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Krakow


Tips og gode råd til Krakow

Hvordan får man den billigste flybillet til Krakow?

Størstedelen af de rejsende der tager til Krakow gør de i det sene forår samt sommermånederne (med undtagelse af december måned), og derfor finder du også de billigste billetter uden for højsæsonen. Kig efter måneder som januar og marts, når du vil spare penge på dine flybilletter til Krakow.

Hvad skal man se i Krakow?

Syd for den gamle bydel finder du Krakows hjerte i form af Wawel Slot, der ligger på en bakke, og er bygget i en blanding af gotiske- og renæssance-stilarter. En anden oplagt seværdighed er Jomfru Maria Kirke, også kaldet Kosciol Mariacki, der er kontrastfyldt med sine røde mursten,guldornamenter og glitrende vinduer indvendig.

I samme ombæring kan du tage et stop ved Rynek Główny, der er byens torv fra Middelalderen, hvor du kan spise, shoppe og tage billeder af de smukke hestevogne samt brostensbelagte gader. Oskar Schindler’s Fabrik er også et besøg værd – den er kendt fra filmen Schindlers Liste, hvor mange jøder fik arbejde under krigen og herigennem blev reddet. En tur lidt udenfor byen til Wieliczka saltmine giver et indblik i en imponerende konstruktion med labyrinter og tunneler på over 300 km.

Aktiviteter for børn

Dragehulen Smocza Jana er en kalkstenshule, hvor børn kan lære om Krakows sagnomspundne historie med en drage, der blev nedkæmpet, hvorefter byen blev bygget op omkring graven. Krakow Zoo er et andet børnevenligt sted, hvor I kan opleve mere end 1500 dyr i parken der blev bygget i 1929.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at du køber en rejseforsikring når du tager udenlands, skulle der ske uheld undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Krakow.

Giver man drikkepenge i Krakow?

Det er standard at give ca. 10% i drikkepenge, hvis du er tilfreds med en given service.

Hvor er der god shopping?

Gode shoppingmuligheder findes omkring Old Kleparz, New Kleparz, Hala Targowa og Plac na Stawach.