Find billige fly til Krakow

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Krakow

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Krakow

Bedste pris på enkeltbillet

80 kr.

Bedste pris på returbillet

130 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Krakow fra Danmark i de seneste 72 timer er 80 kr. (Billund til Kraków-Balice Johannes Paul II).
Den bedste pris på en returbillet til Krakow fra Danmark i de seneste 72 timer er 130 kr. (Billund til Kraków-Balice Johannes Paul II).
Det hurtigste fly til Krakow fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Krakow, herunder Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Krakow

Find de billigste fly til disse Krakow-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Krakow

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Krakow

København (CPH) til Krakow (KRK)

Fly til Krakow ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II, hvor den gennemsnitlige pris er 939 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNjanuar40% billigereAt flyve fra København til Krakow ​​koster i gennemsnit blot 565 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNmaj29% dyrereDet koster cirka 1.210 kr. at flyve til Krakow ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNoktober167% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Krakow fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Krakow?

I dag er Krakows fortid som kulturel, politisk, økonomisk og akademisk omdrejningspunkt en fordel for os som turister, da det betyder masser af historie der kan dykkes ned i, samt en by rig på arkitektur og historiske levn. Krakow er Polens tidligere hovedstad og ligger helt i syd ved Wisła-floden. Vejret kan her være omskifteligt, og de bedste måneder at rejse til Krakow er fra maj til august, hvor det er varmest.

 

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Krakow for 57 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Krakow. Hvis du vil finde den billigste pris til Krakow fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Krakow fra Danmark, med flest priser fundet omkring 565 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Krakow i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 747 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Krakow fra Danmark, når du booker 54 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Krakow for omkring 939 kr., når du søger 54 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Krakow udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Krakow for 130 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Krakow er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Krakow på en fredag kan finde billetter helt ned til 784 kr.. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.144 kr..

Når du flyver til Krakow fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 720 kr. for fly med afgang om formiddagen. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 936 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Lufthavn: Katowice Pyrzowice eller Lufthavn: Rzeszow Jasionka kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Krakow.

Den billigste lufthavn i nærheden af Krakow er normalt Lufthavn: Rzeszow Jasionka med en gennemsnitspris på 960 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Krakow

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Krakow fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
2. okt.
BLL04:20Billund
1t. 45min.
KRK06:05Kraków-Balice Johannes Paul II
11. okt.
KRK12:20Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
BLL14:05Billund
Ryanair
11. sep.
BLL04:20Billund
1t. 45min.
KRK06:05Kraków-Balice Johannes Paul II
15. sep.
KRK04:10Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
BLL05:55Billund
Ryanair
18. sep.
BLL04:20Billund
1t. 45min.
KRK06:05Kraków-Balice Johannes Paul II
25. sep.
KRK06:55Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
BLL08:40Billund
Ryanair
13. okt.
BLL02:00Billund
1t. 45min.
KRK03:45Kraków-Balice Johannes Paul II
15. okt.
KRK15:30Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
BLL17:15Billund
Ryanair
4. sep.
BLL04:20Billund
1t. 45min.
KRK06:05Kraków-Balice Johannes Paul II
15. sep.
KRK04:10Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
BLL05:55Billund
Ryanair
13. okt.
BLL02:00Billund
1t. 45min.
KRK03:45Kraków-Balice Johannes Paul II
15. okt.
KRK15:30Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
BLL17:15Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Krakow

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Krakow, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
2. okt.
BLL04:20Billund
1t. 45min.
KRK06:05Kraków-Balice Johannes Paul II
Ryanair
18. aug.
BLL02:00Billund
1t. 45min.
KRK03:45Kraków-Balice Johannes Paul II
Ryanair
18. aug.
BLL02:00Billund
1t. 45min.
KRK03:45Kraków-Balice Johannes Paul II

Hvilke flyselskaber flyver til Krakow?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Krakow

Hvilke flyselskaber flyver til Krakow?

For fly fra Danmark til Krakow, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, Norwegian Air International, Norwegian og LOT. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Norwegian Air International-fly til Krakow

Norwegian Air International er et populært valg for brugere, der rejser til Krakow. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Krakow, og de flyver oftest fra Stockholm Arlanda (ARN). Billetpriserne hos Norwegian Air International afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 586 kr. (fra Aalborg). I 29 anmeldelser har momondo-brugere givet Norwegian Air International en gennemsnitlig bedømmelse på 9,1/10.

SWISS-fly til Krakow

SWISS flyver normalt til Krakow 9 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Krakow fra München. SWISS (bedømmelse: 8,4, 138 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Krakow, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SWISS-billet, der er fundet på momondo til Krakow, var fra København Kastrup (478 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Krakow

Neden for finder du alle lufthavne i Krakow samt deres afstand til centrum

Med et årligt passagerantal på omkring 5 millioner er Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn den anden mest travle i Polen. Når du skal fra lufthavnen og ind til centruk er bus 208 og 252 de billigste løsninger til en pris på ca. 7 DKK og en rejsetid på omkring 30 minutter, mens togene er hurtigst med en rejsetid på omkring 17 minutter samt en billetpris på ca. 16 DKK.


Populære fly til Krakow

Find dine flybilletter til Krakow blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Krakow
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris435 kr.
Fly fra Billund til Krakow
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris152 kr.
Fly fra Aarhus til Krakow
Hurtigste flyvetid5t. 10min.
Laveste pris804 kr.
Fly fra Aalborg til Krakow
Hurtigste flyvetid4t. 30min.
Laveste pris718 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Krakow

Selvom Krakow er en storby ligger de fleste attraktioner i gåafstand fra hinanden, så medbring et par sko der er gode at gå i. Trænger du til at hvile fødderne kan en alternativ transportform være f.eks. hestevogn og cykeltaxi. De offentlige transportmidler består af 27 sporvognslinjer der effektivt bringer dig rundt i byen på de lidt længere strækninger. Disse linjer kan eventuelt kombineres med bus, der kører på samme billetsystem som sporvognene, til en ca. pris på 5 DKK.


Visumkrav for Krakow

Da Polen er medlem af Schengenaftalen, kan dugodt flyve til Krakow uden at have søgt om visum. Ved indrejse får du visumfrit ophold på 90 dage. Husk at medbringe pas, der skal være gyldigt under hele opholdet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den polske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Krakow


De bedste oplevelser og seværdigheder i Krakow

Størstedelen af de rejsende der tager til Krakow gør de i det sene forår samt sommermånederne (med undtagelse af december måned), og derfor finder du også de billigste billetter uden for højsæsonen. Kig efter måneder som januar og marts, når du vil spare penge på dine flybilletter til Krakow.

Syd for den gamle bydel finder du Krakows hjerte i form af Wawel Slot, der ligger på en bakke, og er bygget i en blanding af gotiske- og renæssance-stilarter. En anden oplagt seværdighed er Jomfru Maria Kirke, også kaldet Kosciol Mariacki, der er kontrastfyldt med sine røde mursten,guldornamenter og glitrende vinduer indvendig.I samme ombæring kan du tage et stop ved Rynek Główny, der er byens torv fra Middelalderen, hvor du kan spise, shoppe og tage billeder af de smukke hestevogne samt brostensbelagte gader. Oskar Schindler’s Fabrik er også et besøg værd – den er kendt fra filmen Schindlers Liste, hvor mange jøder fik arbejde under krigen og herigennem blev reddet. En tur lidt udenfor byen til Wieliczka saltmine giver et indblik i en imponerende konstruktion med labyrinter og tunneler på over 300 km.

Det anbefales altid, at du køber en rejseforsikring når du tager udenlands, skulle der ske uheld undervejs.

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Krakow.

Det er standard at give ca. 10% i drikkepenge, hvis du er tilfreds med en given service.

Gode shoppingmuligheder findes omkring Old Kleparz, New Kleparz, Hala Targowa og Plac na Stawach.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Krakow, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Krakow, så du sparer tid og penge.

Fly til Krakow med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Krakow, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Krakow. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Krakow

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Krakow

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.