Find billige fly til Krakow fra 185 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Krakow

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Krakow

Bedste pris på enkeltbillet

185 kr.

Bedste pris på returbillet

350 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Krakow fra Danmark i de seneste 72 timer er 185 kr. (København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II).
Den bedste pris på en returbillet til Krakow fra Danmark i de seneste 72 timer er 350 kr. (København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II).
Det hurtigste fly til Krakow fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Krakow, herunder Lufthansa, LOT og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Krakow

Få indsigter om din flyrejse til Krakow, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Krakow?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Krakow fra Danmark, med flest priser fundet omkring 474 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Krakow i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 694 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Krakow?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Krakow for 265 kr./person, hvilket er 64% billigere end gennemsnitsflyprisen til Krakow. Hvis du vil finde den billigste pris til Krakow fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Krakow på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Krakow er på en søndag. Rejsende, som vælger at rejse til Krakow på en søndag kan finde billetter helt ned til 883 kr.. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.358 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Krakow?

Når du flyver til Krakow fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 840 kr. for fly med afgang om formiddagen. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.096 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Krakow?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Krakow du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II. På den anden side tager det i gennemsnit 4t. 10min. at flyve fra Billund til Kraków-Balice Johannes Paul II. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Krakow?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Krakow fra Danmark, når du booker 54 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Krakow for omkring 918 kr., når du søger 54 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Krakow

Find de billigste fly til disse Krakow-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Krakow

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Krakow

København (CPH) til Krakow (KRK)

Fly til Krakow ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kraków-Balice Johannes Paul II, hvor den gennemsnitlige pris er 918 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNjanuar49% billigereAt flyve fra København til Krakow ​​koster i gennemsnit blot 474 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 1.236 kr. at flyve til Krakow ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRAKOW FRA KØBENHAVNjuli318% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Krakow fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Krakow

I dag er Krakows fortid som kulturel, politisk, økonomisk og akademisk omdrejningspunkt en fordel for os som turister, da det betyder masser af historie der kan dykkes ned i, samt en by rig på arkitektur og historiske levn. Krakow er Polens tidligere hovedstad og ligger helt i syd ved Wisła-floden. Vejret kan her være omskifteligt, og de bedste måneder at rejse til Krakow er fra maj til august, hvor det er varmest.

 

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Krakow?

Katowice Pyrzowice Lufthavn eller Rzeszow Jasionka Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Krakow.

Findes der en billigere måde at flyve til Krakow på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Krakow er normalt Katowice Pyrzowice Lufthavn med en gennemsnitspris på 729 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn?

Priser for fly til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn?

Fra december 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Krakow

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Krakow fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
26. jan.
CPH06:35København Kastrup
1t. 40min.
KRK08:15Kraków-Balice Johannes Paul II
27. jan.
KRK20:05Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 45min.
CPH21:50København Kastrup
Norwegian
17. dec.
CPH08:35København Kastrup
1t. 30min.
KRK10:05Kraków-Balice Johannes Paul II
21. dec.
KRK21:10Kraków-Balice Johannes Paul II
1t. 30min.
CPH22:40København Kastrup
Flere flyselskaber
10. feb.
CPH22:15København Kastrup
1t. 40min.
KRK23:55Kraków-Balice Johannes Paul II
17. feb.
KRK05:40Kraków-Balice Johannes Paul II
3t. 55min.
1 stop
CPH09:35København Kastrup
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH06:35København Kastrup
1t. 40min.
KRK08:15Kraków-Balice Johannes Paul II
27. jan.
KRK05:40Kraków-Balice Johannes Paul II
3t. 55min.
1 stop
CPH09:35København Kastrup
Flere flyselskaber
13. jan.
CPH22:15København Kastrup
1t. 40min.
KRK23:55Kraków-Balice Johannes Paul II
15. jan.
KRK05:40Kraków-Balice Johannes Paul II
3t. 55min.
1 stop
CPH09:35København Kastrup
LOT
12. jan.
BLL20:00Billund
15t. 25min.
1 stop
KRK11:25Kraków-Balice Johannes Paul II
15. jan.
KRK15:00Kraków-Balice Johannes Paul II
18t. 45min.
1 stop
BLL09:45Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Krakow

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Krakow, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Ryanair
15. jan.
CPH16:30København Kastrup
1t. 40min.
KRK18:10Kraków-Balice Johannes Paul II
Ryanair
5. jan.
CPH18:00København Kastrup
1t. 40min.
KRK19:40Kraków-Balice Johannes Paul II
Ryanair
2. feb.
CPH18:00København Kastrup
1t. 40min.
KRK19:40Kraków-Balice Johannes Paul II

Hvordan rejser jeg rundt i Krakow

Selvom Krakow er en storby ligger de fleste attraktioner i gåafstand fra hinanden, så medbring et par sko der er gode at gå i. Trænger du til at hvile fødderne kan en alternativ transportform være f.eks. hestevogn og cykeltaxi. De offentlige transportmidler består af 27 sporvognslinjer der effektivt bringer dig rundt i byen på de lidt længere strækninger. Disse linjer kan eventuelt kombineres med bus, der kører på samme billetsystem som sporvognene, til en ca. pris på 5 DKK.


Visumkrav for Krakow

Da Polen er medlem af Schengenaftalen, kan dugodt flyve til Krakow uden at have søgt om visum. Ved indrejse får du visumfrit ophold på 90 dage. Husk at medbringe pas, der skal være gyldigt under hele opholdet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den polske ambassade inden afrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Krakow

Hvordan får man den billigste flybillet til Krakow?

Størstedelen af de rejsende der tager til Krakow gør de i det sene forår samt sommermånederne (med undtagelse af december måned), og derfor finder du også de billigste billetter uden for højsæsonen. Kig efter måneder som januar og marts, når du vil spare penge på dine flybilletter til Krakow.

Hvad skal man se i Krakow?

Syd for den gamle bydel finder du Krakows hjerte i form af Wawel Slot, der ligger på en bakke, og er bygget i en blanding af gotiske- og renæssance-stilarter. En anden oplagt seværdighed er Jomfru Maria Kirke, også kaldet Kosciol Mariacki, der er kontrastfyldt med sine røde mursten,guldornamenter og glitrende vinduer indvendig. I samme ombæring kan du tage et stop ved Rynek Główny, der er byens torv fra Middelalderen, hvor du kan spise, shoppe og tage billeder af de smukke hestevogne samt brostensbelagte gader. Oskar Schindler’s Fabrik er også et besøg værd – den er kendt fra filmen Schindlers Liste, hvor mange jøder fik arbejde under krigen og herigennem blev reddet. En tur lidt udenfor byen til Wieliczka saltmine giver et indblik i en imponerende konstruktion med labyrinter og tunneler på over 300 km.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at du køber en rejseforsikring når du tager udenlands, skulle der ske uheld undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Krakow.

Giver man drikkepenge i Krakow?

Det er standard at give ca. 10% i drikkepenge, hvis du er tilfreds med en given service.

Hvor er der god shopping?

Gode shoppingmuligheder findes omkring Old Kleparz, New Kleparz, Hala Targowa og Plac na Stawach.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Krakow?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Krakow, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Krakow, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Krakow med fleksibel booking på momondo?

Fly til Krakow med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Krakow?

Når du har udført en søgning efter fly til Krakow, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Krakow lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Krakow. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Krakow på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.