Find billige fly til Łódź

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Łódź

Få indsigter om din flyrejse til Łódź, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Łódź?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Łódź fra Dortmund for 56 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Łódź. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Łódź fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Łódź?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Łódź (Warszawa Chopin), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 1t. 20min. og 4t. 35min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Łódź

Find de billigste fly til disse Łódź-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Warszawa Chopin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Łódź

Aarhus (AAR) til Lufthavn: Warszawa Modlin (WMI)

Fly til Łódź ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Warszawa Modlin, hvor den gennemsnitlige pris er 446 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ŁÓDŹ FRA KØBENHAVNmaj45% billigereAt flyve fra København til Łódź ​​koster i gennemsnit blot 858 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ŁÓDŹ FRA KØBENHAVNjuni143% dyrereDet koster cirka 3.813 kr. at flyve til Łódź ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ŁÓDŹ FRA KØBENHAVNnovember400% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Łódź fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Łódź

Når du vil besøge Lodz fra Danmark, vil du opleve, at der er forskel på flyvetiden, alt efter hvilke flyafgange du booker på momondo. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH), tager turen typisk mellem syv og ti timer med en enkelt mellemlanding. Flyver du fra Aalborg (AAL), skal du påregne væsentlig længere rejsetid og enten én eller to mellemlandinger. Fra Billund (BLL) kan turen til lufthavnen i Lodz (LCJ) klares på cirka fem timer med en enkelt mellemlanding inkluderet.

Der er desværre ingen direkte ruter fra København, Billund eller Aalborg til Lodz i Polen. Lufthavnen i Lodz er regional og serviceres kun af lavprisselskaber. Derfor kræver en tur typisk mellemlanding i London Stansted Lufthavn (STN) eller Dublin (DUB).Et alternativ til mellemlandingerne er at flyve direkte til Warszawa (WAW). Herfra kan du tage toget til Lodz, leje en taxa eller alternativt leje en bil og køre turen selv. Det er muligt at flyve direkte til Warszawa fra både Billund og København på under to timer. Togturen fra Warszawa til Lodz tager cirka to timer. Find din flybillet til Lodz eller Warszawa på momondo.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Łódź på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 858 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Łódź fra Danmark i august i stedet. Fly til Łódź i august, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 907 kr..

Lufthavn: Warszawa Modlin, Lufthavn: Warszawa Chopin, Lufthavn: Radom eller Lufthavn: Katowice Pyrzowice kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Łódź.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Łódź Lufthavn: Warszawa Modlin, hvor gennemsnitsprisen er 433 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Łódź

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Łódź

Hvilke flyselskaber flyver til Łódź?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Łódź

Hvilke flyselskaber flyver til Łódź?

LOT, Wizz Air, Scandinavian Airlines og Ryanair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Łódź regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Łódź med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Ryanair-fly til Łódź

Ryanair flyver til Łódź ca. 2 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Ryanair, men der er fundet priser på helt ned til 932 kr. fra København Kastrup til Łódź. Ryanair er blevet bedømt med 7,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Łódź

Neden for finder du alle lufthavne i Łódź samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen i Lodz til centrum?

Lufthavnen i Lodz er en af Polens mindre og ligger tæt på centrum. Med den beskedne størrelse er transportmulighederne også lidt begrænsede. Det betyder dog ikke, at det er svært at komme til centrum – tværtimod. Direkte uden for passagerterminalen er busstoppestedet, hvor du finder linje 65A og 65B, der tager dig direkte ind til byen. Alternativt kan du tage en taxa, som du finder samme sted foran terminalen. I selve Lodz er der gode transportmuligheder for at komme rundt i byen og omegn. Her finder du alt fra taxa og bycykler til sporvogne og busser. Til sporvogne og busser kan du købe dagsbilletter eller billetter, der dækker en weekend eller fem dage. Book din flybillet til Lodz gennem momondo allerede i dag.


Visumkrav for Łódź

Polen er en del af Schengen-samarbejdet, og det er visumfrit at rejse til Polen for besøg indtil 90 dage. Hvis du ønsker at opholde dig længere i Polen, skal du søge om et EU-opholdskort hos de lokale myndigheder. Forlængede og midlertidige (provisoriske) pas anerkendes ved både ind- og udrejse. Det samme er gældende for EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Łódź


De bedste oplevelser og seværdigheder i Łódź

Selvom Lodz i dag er den tredjestørste by i Polen, har det ikke altid været sådan. Faktisk var det en mindre landsby indtil tekstilindustrien gjorde sit indtog i 1800-tallet, og byen oplevede en eksplosiv vækst. I dag er Lodz en by, der er rig på seværdigheder, der vidner om byens storhedstid. Lodz huser Polens største filmindustri og kaldes kærligt for Hollylodz. Blandt andre er Roman Polanski uddannet på byens berømte filmhøjskole. Som i Hollywood har Lodz også en ’walk of fame’, som du finder på gaden Piotrkowska, som er den længste handelsgade i Europa og samtidig en af de længste gågader. For arkitekturinteresserede er gaden et skattekammer fyldt med murstenshuse i art nouveau og eklektisk stil fra det 19. og 20. århundrede. Manufaktura er en af Europas største bygningskomplekser og åbnede i 2006 efter gennemrestaureringen af bygningens lokaler, der tidligere husede en stor del af byens tekstilindustri. Her finder du mere end 300 butikker, museer, restauranter, caféer, barer og meget andet. For en mere eksklusiv middagsoplevelse kan du besøge Restauracja Stary Rynek 2, der serverer polsk mad på et højt niveau i omgivelser, der tager gæsterne tilbage til 1920’erne. Prøv fx en syvretters tasting-menu, og slut af i baren med en drink.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Łódź på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Łódź, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Łódź med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Łódź.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Łódź. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.