Hoteller i Warszawa

Find de bedste tilbud på 3.991 hoteller i Warszawa, Polen

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Warszawa

Der er mange skønne hoteller i Warszawa, Polen. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Warszawa

Det Kongelige Slot, Warsaw
Pomnik Marszałka Józefa Piłsudskiego
Palma przy rondzie de Gaulle'a

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Det Kongelige Slot, Warsaw?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Det Kongelige Slot, Warsaw. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 501 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Det Kongelige Slot, Warsaw er normalt 36% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Warszawa, som ligger på 317 kr..

Hoteller i nærheden af Det Kongelige Slot, Warsaw

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Pomnik Marszałka Józefa Piłsudskiego?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Warszawa, der er tættest på Pomnik Marszałka Józefa Piłsudskiego. Gennemsnitsprisen i nærheden af Pomnik Marszałka Józefa Piłsudskiego ligger på 435 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Pomnik Marszałka Józefa Piłsudskiego er normalt 27% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Warszawa, som ligger på 317 kr..

Hoteller i nærheden af Pomnik Marszałka Józefa Piłsudskiego

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Palma przy rondzie de Gaulle'a?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Warszawa, der er tættest på Palma przy rondzie de Gaulle'a. Gennemsnitsprisen i nærheden af Palma przy rondzie de Gaulle'a ligger på 336 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Palma przy rondzie de Gaulle'a er normalt 5% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Warszawa, som ligger på 317 kr..

Hoteller i nærheden af Palma przy rondzie de Gaulle'a

Find billig overnatning i Warszawas populære bydele

Søg hoteller i Warszawas nabolag, og find det område der passer dig bedst


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Warszawa

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Warszawa
Lavsæson
juli
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

23%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

28%

forventet prisstigning

Pris
328 kr. - 574 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

343 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

300 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Warszawa er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 24 dage før.
1-2 stjerne
154 kr. - 209 kr.
3 stjerne
301 kr. - 356 kr.
4-5 stjerne
521 kr. - 582 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Warszawa

Hvordan finder man et billigt hotel i Warszawa?

Polen er på mange måder et land i opblomstring, og især Warszawa har haft glæde af en stor udvikling. De polske priser er dog stadig fordelagtige set med danske øjne, og derfor er det også muligt at finde et hotel til en god pris. Nogle af de mest simple og dermed billigste værelser finder du på byens mange hostels, hvor en overnatning i eksempelvis august koster fra omkring 70 DKK. Der findes også budgethoteller, guesthouses og ferielejligheder med priser de fleste kan være med på.

Kan man rejse til Warszawa på budget?

Når ferien skal foregå budget kan du med fordel undersøge, hvilke attraktioner og oplevelser byen byder på, som enten koster lidt eller er ganske gratis. På toppen af Warszawa Universitet finder du f.eks. en tagterrasse på mere end 10.000 kvm. fyldt med fontæner, blomster, vandbassin samt en smuk udsigt. Selvom byen ikke ligger ud til havet, så er det muligt at nyde en stranddag langs floden, hvor områderne omkring broerne Poniatowskiego og Lazienkowski er attraktive. Kvarteret ved Plac Hipstera og byens berømte regnbue er også oplagt at besøge, hvor du kan nyde en kop kaffe med udsigt til den kontroversielle skulptur.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Warszawa?

I byens centrale distrikter kommer du nemmest rundt til fods, da mange af seværdighederne ligger tæt på hinanden. Derudover er det let og komfortabelt at benytte de mange muligheder inden for offentlig transport, hvor over 200 busruter, 30 sporvognslinjer samt 2 metrolinjer dækker alle afkroge i byen. En 3-dages ubegrænset billet koster omkring 100 DKK og dækker både zone 1 og 2.

Kan man booke hotel i Warszawa uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Warszawa uden kreditkort. Dog kan du opleve skulle opgive kreditkortoplysninger, der i nogle tilfælde skal bruges til validering.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Warszawa?

Du skal som minimum være fyldt 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Warszawa.

Skal man lægge depositum på hoteller i Warszawa?

Ved ankomst skal du lægge et depositum, der de fleste steder kan stilles kontant eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Warszawa?

Et beløb på omkring 10% er et godt udgangspunkt, når du betaler drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Warszawa?

Warszawa er generelt en sikker by, da politiet også er ret synligt. Ligesom i andre storbyer skal du naturligvis være på vagt over for lommetyve.

Skal man medbringe adapter til Warszawa?

Du behøver ikke at medbringe en adapter, når turen går til Warszawa.


Hvad koster et hotel i Warszawa, Polen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Warszawa
3 stjerner
#1 Mest populær

City Comfort Aparthotel

7,9

331 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Metropol Hotel

8,7

318 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
#1 Mest populær

Mercure Warszawa Centrum

8,8

288 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

The Westin Warsaw

9,0

472 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Warszawa

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Warszawa, Polen

Metro Centrum Guest Rooms

4,9

43 kr.

Se hoteltilbud

Dom Florian

43 kr.

Se hoteltilbud

Nowogrodzka 31 Hostel

5,0

43 kr.

Se hoteltilbud

Vava Hostel

8,0

49 kr.

Se hoteltilbud

Loft Hostel Airport

6,5

43 kr.

Se hoteltilbud

Warsaw Center Hostel Lux

7,1

49 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Warszawa

Hoteller med mest værdi for pengene i Warszawa

Disse Warszawa hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

The Westin Warsaw

9,0

472 kr.

Se hoteltilbud

Renaissance Warsaw Airport Hotel

9,3

429 kr.

Se hoteltilbud

Sofitel Warsaw Victoria

9,1

478 kr.

Se hoteltilbud

Abracadabra

8,4

135 kr.

Se hoteltilbud

Novotel Warszawa Airport

8,6

221 kr.

Se hoteltilbud

Vava Hostel

8,0

49 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Warszawa?

Det er efterhånden blevet populært blandt danskerne at tage en tur til Polen, for at nyde en ferie i en af de mange smukke og historiske byer. Landets hovedstad, Warszawa, er en oplagt destination med oplevelser for enhver smag. Byen er opdelt i mange distrikter, men som turist er det oplagt at finde et hotel i Warszawa omkring Śródmieście, der er byens centrum. I den sydlige del af dette centrale distrikt finder du den gamle bydel kendt som Stare Miasto, hvor de fleste attraktioner ligger, mens den nye bydel, Nowe Miasto, ligger i den nordlige del af Śródmieście.

Har du lyst til at bo i lidt grønnere omgivelser væk fra bymidten, så kan du rykke mod vest til kvarteret i Wola, hvor du har lidt mere luft omkring dig, og i samme distrikt kan du besøge Museum for Warszawa-opstanden. Har du behov for at være tæt på lufthavnen, så er det ideelt at søge efter et hotel omkring Ursynów, hvor der også ligger to kendte paladser i nærheden.

Warszawa gennemskæres af Wisła-floden, der deler byen op i to, hvor det meste foregår på den vestlige side, men der sker også masser af spændende ting på østsiden, hvor især området Praga Północ er interessant, da det indeholder nogle af byens historiske rødder, eftersom distriktet ikke blev så hårdt bombet under 2. Verdenskrig.


Om Warszawa

Der er foregået mange historiske begivenheder i Warszawa, hvor især 2. Verdenskrig tog hårdt på byens borgere og arkitektur. Efter afslutningen lå byen nærmest i ruiner og meget af den kulturelle arv forvandlet til aske. Men på forbilledlig vis har man formået at bygge tingene op fra bunden igen med hjælp fra gamle fotografier, der i dag også kan ses som udstilling i byen. Dermed føles det mange steder stadig som om, at man går rundt i autentiske rammer, samtidig med at byen også byder på moderne arkitektur.

Byen har især været under tysk og russisk kontrol, men den er heldigvis for længst igen blevet selvstændig, og særligt medlemskabet af EU tilbage i 2004 har sat gang i det økonomiske boom, som blot ser ud til at fortsætte. I mellemtiden kan du så stadig nyde godt af de forholdsvis lave priser i byen, når du vælger at bo på hotel i Warszawa.

Der bor ca. 1,7 millioner indbyggere i denne polske storby, og dermed er der masser af attraktioner at gå i gang med. De fleste af seværdighederne består af bygninger og monumenter, hvor byens vartegn er en gave fra Stalin i form af paladset for kultur og videnskab, der er en kæmpe bygning midt i byen.

Det genopbyggede kongeslot Zamek Królewski er også en oplevelse værd, hvor du kan se nogle af de royale gemakker samt kunst fra Rembrandt. Slottet er desuden – sammen med hele den gamle by – optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Byens jødiske kirkegård i Okopowa er også værd at overveje og er en rørende oplevelse, hvor du samtidig kan beundre de mange skulpturer og monumenter.


Rejseinformation: Warszawa

Hvor længe bor vores brugere i Warszawa?

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Warszawa.

Hvad koster et hotel i Warszawa?

Prisen for et hotelværelse i Warszawa vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 303 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Warszawa?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Warszawa. Priserne kan være 22% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Warszawa?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Warszawa, og mandag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Warszawa?

Hostels i Warszawa koster typisk omkring 168 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 135 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Warszawa.