Hoteller i Warszawa, Polen

Find tilbud på 510 hoteller i Warszawa, Polen

Warszawa, Polen
29. sep. — 30. sep.2
fre. 30.9
tir. 4.10

Populære hoteller til en overnatning i Warszawa

Find det perfekte hotel til dit ophold i Warszawa
Pris
kr.77
kr.719
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Warszawas bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Warszawa

Pris

337 kr. – 711 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I WARSZAWABemowo22% billigereHoteller i Bemowo er de billigste i Warszawa med kun 337 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I WARSZAWASródmiescie39% dyrereSródmiescie har de højeste hotelpriser i Warszawa med værelser til 711 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I WARSZAWASródmiescie86% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Sródmiescie end i andre områder i Warszawa

Oplevelser i Warszawa


Hoteller i populære bydele i Warszawa

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Warszawa og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Warszawa?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Warszawa
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
85%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

88 kr. - 1.044 kr.

Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
6.921 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.471 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Warszawa er: 3 stjerne, 80 dage før. 4-5 stjerne, 71 dage før.

1-2 stjerne

263 kr. - 301 kr.

3 stjerne

448 kr. - 472 kr.

4-5 stjerne

611 kr. - 665 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Warszawa

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Warszawa

Laveste hotelpris

77 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sheraton Grand Warsaw

Hoteller i nærheden af lufthavnen

560

Gennemsnitslængde på ophold

14 dage
Den billigste pris for et værelse i Warszawa, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 77 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Camping domki letniskowe.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sheraton Grand Warsaw, det mest populære 5-stjernede hotel i Warszawa(bedømmelse på 9/10 ud fra 2.668 anmeldelser).
Der er 560 hoteller i Warszawa tæt på Warszawa Chopin. Courtyard by Marriott Warsaw Airport er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 14 dage, når de overnatter på hoteller i Warszawa. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 14 dage i Warszawa lå i sidste uge på 7.425 kr..

Rejsetips til Warszawa

Hvordan finder man et billigt hotel i Warszawa?

Polen er på mange måder et land i opblomstring, og især Warszawa har haft glæde af en stor udvikling. De polske priser er dog stadig fordelagtige set med danske øjne, og derfor er det også muligt at finde et hotel til en god pris. Nogle af de mest simple og dermed billigste værelser finder du på byens mange hostels, hvor en overnatning i eksempelvis august koster fra omkring 70 DKK. Der findes også budgethoteller, guesthouses og ferielejligheder med priser de fleste kan være med på.

Kan man rejse til Warszawa på budget?

Når ferien skal foregå budget kan du med fordel undersøge, hvilke attraktioner og oplevelser byen byder på, som enten koster lidt eller er ganske gratis. På toppen af Warszawa Universitet finder du f.eks. en tagterrasse på mere end 10.000 kvm. fyldt med fontæner, blomster, vandbassin samt en smuk udsigt. Selvom byen ikke ligger ud til havet, så er det muligt at nyde en stranddag langs floden, hvor områderne omkring broerne Poniatowskiego og Lazienkowski er attraktive. Kvarteret ved Plac Hipstera og byens berømte regnbue er også oplagt at besøge, hvor du kan nyde en kop kaffe med udsigt til den kontroversielle skulptur.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Warszawa?

I byens centrale distrikter kommer du nemmest rundt til fods, da mange af seværdighederne ligger tæt på hinanden. Derudover er det let og komfortabelt at benytte de mange muligheder inden for offentlig transport, hvor over 200 busruter, 30 sporvognslinjer samt 2 metrolinjer dækker alle afkroge i byen. En 3-dages ubegrænset billet koster omkring 100 DKK og dækker både zone 1 og 2.

Kan man booke hotel i Warszawa uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Warszawa uden kreditkort. Dog kan du opleve skulle opgive kreditkortoplysninger, der i nogle tilfælde skal bruges til validering.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Warszawa?

Du skal som minimum være fyldt 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Warszawa.

Skal man lægge depositum på hoteller i Warszawa?

Ved ankomst skal du lægge et depositum, der de fleste steder kan stilles kontant eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Warszawa?

Et beløb på omkring 10% er et godt udgangspunkt, når du betaler drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Warszawa?

Warszawa er generelt en sikker by, da politiet også er ret synligt. Ligesom i andre storbyer skal du naturligvis være på vagt over for lommetyve.

Skal man medbringe adapter til Warszawa?

Du behøver ikke at medbringe en adapter, når turen går til Warszawa.


Hvad koster et hotel i Warszawa pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Warszawa

4-star hotels

Cheapest 427 kr.

Average 830 kr.

Most expensive 1.883 kr.

Search 4-star hotels

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Warszawa

Disse billige hoteller og vandrehjem i Warszawa har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Warszawa

Hoteller med mest værdi for pengene i Warszawa

Disse Warszawa hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Warszawa

Det er efterhånden blevet populært blandt danskerne at tage en tur til Polen, for at nyde en ferie i en af de mange smukke og historiske byer. Landets hovedstad, Warszawa, er en oplagt destination med oplevelser for enhver smag. Byen er opdelt i mange distrikter, men som turist er det oplagt at finde et hotel i Warszawa omkring Śródmieście, der er byens centrum. I den sydlige del af dette centrale distrikt finder du den gamle bydel kendt som Stare Miasto, hvor de fleste attraktioner ligger, mens den nye bydel, Nowe Miasto, ligger i den nordlige del af Śródmieście.

Har du lyst til at bo i lidt grønnere omgivelser væk fra bymidten, så kan du rykke mod vest til kvarteret i Wola, hvor du har lidt mere luft omkring dig, og i samme distrikt kan du besøge Museum for Warszawa-opstanden. Har du behov for at være tæt på lufthavnen, så er det ideelt at søge efter et hotel omkring Ursynów, hvor der også ligger to kendte paladser i nærheden.

Warszawa gennemskæres af Wisła-floden, der deler byen op i to, hvor det meste foregår på den vestlige side, men der sker også masser af spændende ting på østsiden, hvor især området Praga Północ er interessant, da det indeholder nogle af byens historiske rødder, eftersom distriktet ikke blev så hårdt bombet under 2. Verdenskrig.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Warszawa

Der er foregået mange historiske begivenheder i Warszawa, hvor især 2. Verdenskrig tog hårdt på byens borgere og arkitektur. Efter afslutningen lå byen nærmest i ruiner og meget af den kulturelle arv forvandlet til aske. Men på forbilledlig vis har man formået at bygge tingene op fra bunden igen med hjælp fra gamle fotografier, der i dag også kan ses som udstilling i byen. Dermed føles det mange steder stadig som om, at man går rundt i autentiske rammer, samtidig med at byen også byder på moderne arkitektur.

Byen har især været under tysk og russisk kontrol, men den er heldigvis for længst igen blevet selvstændig, og særligt medlemskabet af EU tilbage i 2004 har sat gang i det økonomiske boom, som blot ser ud til at fortsætte. I mellemtiden kan du så stadig nyde godt af de forholdsvis lave priser i byen, når du vælger at bo på hotel i Warszawa.

Der bor ca. 1,7 millioner indbyggere i denne polske storby, og dermed er der masser af attraktioner at gå i gang med. De fleste af seværdighederne består af bygninger og monumenter, hvor byens vartegn er en gave fra Stalin i form af paladset for kultur og videnskab, der er en kæmpe bygning midt i byen.

Det genopbyggede kongeslot Zamek Królewski er også en oplevelse værd, hvor du kan se nogle af de royale gemakker samt kunst fra Rembrandt. Slottet er desuden – sammen med hele den gamle by – optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Byens jødiske kirkegård i Okopowa er også værd at overveje og er en rørende oplevelse, hvor du samtidig kan beundre de mange skulpturer og monumenter.


Information about staying in Warszawa

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Warszawa

Et ophold på 14 nætter er mest populært for personer, der besøger Warszawa.

Prisen for et hotelværelse i Warszawa vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 485 kr. pr. nat.

juli er den billigste måned at booke et hotel i Warszawa. Priserne kan være 86% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

tirsdag er den billigste dag at bo på hotel i Warszawa, og onsdag er den dyreste.

Luksushoteller i Warszawa koster ca. 881 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 348 kr.% mere end et gennemsnitligt hotel i Warszawa, der koster ca. 485 kr. pr. nat pr. person.

Hostels i Warszawa koster typisk omkring 334 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 151 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Warszawa.

De fleste brugere bor i Mokotów, Ursynów, Ursus og Praga-Północ i Warszawa.

Med en gennemsnitstemperatur på 8 °C og en forventet mængde nedbør på 40 mm er oktober en god måned til at udforske omegnen omkring Warszawa.

Der er 200 ferieboliger i Warszawa, og Varsovia Apartamenty Kasprzaka er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Warszawa.

Ja, byen Warszawa har ledige hostels. Du kan vælge mellem 163 Warszawa hostels. Vi anbefaler et ophold på Metro Centrum Guest Rooms, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Warszawa.


momondos yndlingshoteller i Warszawa

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Warszawa

Exclusive Apartments Smolna

Warszawa, Województwo mazowieckie, Polen

8,7
441 kr.
Premiere Classe Varsovie/Warszawa

Premiere Classe Varsovie/Warszawa

UI. Towarowa 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,1
340 kr.
Arche Hotel Krakowska

Arche Hotel Krakowska

Aleja Krakowska 237, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,8
417 kr.
Sound Garden Hotel Airport

Sound Garden Hotel Airport

Zwirki I Wigury, 18, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,5
371 kr.
Nyx Hotel Warsaw By Leonardo Hotels

Nyx Hotel Warsaw By Leonardo Hotels

Chmielna 71, Warsaw, Mazowieckie, Poland

9,3
603 kr.
Hostel Chmielna 5 Rooms & Apartments

Hostel Chmielna 5 Rooms & Apartments

5 Chmielna, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,4
100 kr.
Hotel Reytan

Hotel Reytan

T. Rejtana 6, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,9
340 kr.
Attic Studio

Attic Studio

Hoza 57/13, Warsaw, Mazowieckie, Poland

4,8
139 kr.
Vienna House Mokotow Warsaw

Vienna House Mokotow Warsaw

Ul. Postepu 4, Warsaw, Mazowieckie, Poland

9,1
502 kr.
Crowne Plaza Warsaw - The Hub

Crowne Plaza Warsaw - The Hub

Rondo Ignacego Daszynskiego 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland

9,4
541 kr.
Hostel Stara Praga

Hostel Stara Praga

Czapelska 24, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,5
85 kr.

Poplawok

ul. Płowiecka, 61, Warsaw, Mazowieckie, Poland

6,9
70 kr.
Arche Hotel Pulawska Residence

Arche Hotel Pulawska Residence

Pulawska 361, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,6
348 kr.
Hampton by Hilton Warsaw Mokotow

Hampton by Hilton Warsaw Mokotow

Postepu 7, Warsaw, Mazowieckie, Poland

9,0
518 kr.
Air Hotel

Air Hotel

Al. Krakowska 42, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,9
379 kr.

Lubelski

Niemodlińska, 29 Niemodlińska, 29, Warsaw, Mazowieckie, Poland

6,2
62 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Warszawa


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Warszawa med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Warszawa på ét samlet sted.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Warszawa med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.