Hoteller i Warszawa

Hoteller i Warszawa, Polen

Find tilbud på 533 hoteller i Warszawa, Polen

Warszawa, Polen
8. mar. — 9. mar.2
søn. 3.3
tor. 7.3

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Warszawa

Find det perfekte hotel til dit ophold i Warszawa
Pris
kr.371
kr.2224
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Warszawas bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Warszawa

Pris

299 kr. – 471 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I WARSZAWAMokotów17% billigereHoteller i Mokotów er de billigste i Warszawa med kun 299 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I WARSZAWASródmiescie24% dyrereSródmiescie har de højeste hotelpriser i Warszawa med værelser til 471 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I WARSZAWASródmiescie64% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Sródmiescie end i andre områder i Warszawa

Oplevelser i Warszawa


Hoteller i populære bydele i Warszawa

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Warszawa og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Warszawa?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Warszawa
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
20%forventet prisfald
21%forventet prisstigning

Rejsepriser

605 kr. - 960 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
534 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
905 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Warszawa er: 1-2 stjerne, 58 dage før. 3 stjerne, 89 dage før. 4-5 stjerne, 77 dage før.

1-2 stjerne

200 kr. - 386 kr.

3 stjerne

303 kr. - 723 kr.

4-5 stjerne

379 kr. - 1.143 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Warszawa

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Warszawa

Laveste hotelpris

248 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Regent Warsaw Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

8065

Gennemsnitslængde på ophold

24 dage
Den billigste pris for et værelse i Warszawa, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 248 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos a&o Warsaw Wola, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Regent Warsaw Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Warszawa(bedømmelse på 8,2/10 ud fra 3.972 anmeldelser).
Der er 8.065 hoteller i Warszawa tæt på Warszawa Chopin. Courtyard by Marriott Warsaw Airport er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 24 dage, når de overnatter på hoteller i Warszawa. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 24 dage i Warszawa lå i sidste uge på 17.166 kr..

Rejsetips til Warszawa

Hvordan finder man et billigt hotel i Warszawa?

Polen er på mange måder et land i opblomstring, og især Warszawa har haft glæde af en stor udvikling. De polske priser er dog stadig fordelagtige set med danske øjne, og derfor er det også muligt at finde et hotel til en god pris. Nogle af de mest simple og dermed billigste værelser finder du på byens mange hostels, hvor en overnatning i eksempelvis august koster fra omkring 70 DKK. Der findes også budgethoteller, guesthouses og ferielejligheder med priser de fleste kan være med på.

Kan man rejse til Warszawa på budget?

Når ferien skal foregå budget kan du med fordel undersøge, hvilke attraktioner og oplevelser byen byder på, som enten koster lidt eller er ganske gratis. På toppen af Warszawa Universitet finder du f.eks. en tagterrasse på mere end 10.000 kvm. fyldt med fontæner, blomster, vandbassin samt en smuk udsigt. Selvom byen ikke ligger ud til havet, så er det muligt at nyde en stranddag langs floden, hvor områderne omkring broerne Poniatowskiego og Lazienkowski er attraktive. Kvarteret ved Plac Hipstera og byens berømte regnbue er også oplagt at besøge, hvor du kan nyde en kop kaffe med udsigt til den kontroversielle skulptur.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Warszawa?

I byens centrale distrikter kommer du nemmest rundt til fods, da mange af seværdighederne ligger tæt på hinanden. Derudover er det let og komfortabelt at benytte de mange muligheder inden for offentlig transport, hvor over 200 busruter, 30 sporvognslinjer samt 2 metrolinjer dækker alle afkroge i byen. En 3-dages ubegrænset billet koster omkring 100 DKK og dækker både zone 1 og 2.

Kan man booke hotel i Warszawa uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Warszawa uden kreditkort. Dog kan du opleve skulle opgive kreditkortoplysninger, der i nogle tilfælde skal bruges til validering.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Warszawa?

Du skal som minimum være fyldt 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Warszawa.

Skal man lægge depositum på hoteller i Warszawa?

Ved ankomst skal du lægge et depositum, der de fleste steder kan stilles kontant eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Warszawa?

Et beløb på omkring 10% er et godt udgangspunkt, når du betaler drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Warszawa?

Warszawa er generelt en sikker by, da politiet også er ret synligt. Ligesom i andre storbyer skal du naturligvis være på vagt over for lommetyve.

Skal man medbringe adapter til Warszawa?

Du behøver ikke at medbringe en adapter, når turen går til Warszawa.


Hvad koster et hotel i Warszawa pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Warszawa

5-stjernede hoteller

Billigst 779 kr.

Gennemsnitlig 1.218 kr.

Dyrest 1.658 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Warszawa

Disse billige hoteller og vandrehjem i Warszawa har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Warszawa

Hoteller med mest værdi for pengene i Warszawa

Disse Warszawa hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Warszawa

Det er efterhånden blevet populært blandt danskerne at tage en tur til Polen, for at nyde en ferie i en af de mange smukke og historiske byer. Landets hovedstad, Warszawa, er en oplagt destination med oplevelser for enhver smag. Byen er opdelt i mange distrikter, men som turist er det oplagt at finde et hotel i Warszawa omkring Śródmieście, der er byens centrum. I den sydlige del af dette centrale distrikt finder du den gamle bydel kendt som Stare Miasto, hvor de fleste attraktioner ligger, mens den nye bydel, Nowe Miasto, ligger i den nordlige del af Śródmieście.

Har du lyst til at bo i lidt grønnere omgivelser væk fra bymidten, så kan du rykke mod vest til kvarteret i Wola, hvor du har lidt mere luft omkring dig, og i samme distrikt kan du besøge Museum for Warszawa-opstanden. Har du behov for at være tæt på lufthavnen, så er det ideelt at søge efter et hotel omkring Ursynów, hvor der også ligger to kendte paladser i nærheden.

Warszawa gennemskæres af Wisła-floden, der deler byen op i to, hvor det meste foregår på den vestlige side, men der sker også masser af spændende ting på østsiden, hvor især området Praga Północ er interessant, da det indeholder nogle af byens historiske rødder, eftersom distriktet ikke blev så hårdt bombet under 2. Verdenskrig.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Warszawa

Der er foregået mange historiske begivenheder i Warszawa, hvor især 2. Verdenskrig tog hårdt på byens borgere og arkitektur. Efter afslutningen lå byen nærmest i ruiner og meget af den kulturelle arv forvandlet til aske. Men på forbilledlig vis har man formået at bygge tingene op fra bunden igen med hjælp fra gamle fotografier, der i dag også kan ses som udstilling i byen. Dermed føles det mange steder stadig som om, at man går rundt i autentiske rammer, samtidig med at byen også byder på moderne arkitektur.

Byen har især været under tysk og russisk kontrol, men den er heldigvis for længst igen blevet selvstændig, og særligt medlemskabet af EU tilbage i 2004 har sat gang i det økonomiske boom, som blot ser ud til at fortsætte. I mellemtiden kan du så stadig nyde godt af de forholdsvis lave priser i byen, når du vælger at bo på hotel i Warszawa.

Der bor ca. 1,7 millioner indbyggere i denne polske storby, og dermed er der masser af attraktioner at gå i gang med. De fleste af seværdighederne består af bygninger og monumenter, hvor byens vartegn er en gave fra Stalin i form af paladset for kultur og videnskab, der er en kæmpe bygning midt i byen.

Det genopbyggede kongeslot Zamek Królewski er også en oplevelse værd, hvor du kan se nogle af de royale gemakker samt kunst fra Rembrandt. Slottet er desuden – sammen med hele den gamle by – optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Byens jødiske kirkegård i Okopowa er også værd at overveje og er en rørende oplevelse, hvor du samtidig kan beundre de mange skulpturer og monumenter.


Information om overnatning i Warszawa

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Warszawa

Hvor længe bor vores brugere i Warszawa?

Et ophold på 24 nætter er mest populært for personer, der besøger Warszawa.

Hvad koster et hotel i Warszawa?

Prisen for et hotelværelse i Warszawa vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 815 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Warszawa?

februar er den billigste måned at booke et hotel i Warszawa. Priserne kan være 21% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Warszawa?

tirsdag er den billigste dag at bo på hotel i Warszawa, og onsdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Warszawa?

Luksushoteller i Warszawa koster ca. 1.003 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 24%% mere end et gennemsnitligt hotel i Warszawa, der koster ca. 815 kr. pr. nat pr. person.

Hvad koster et hotel i Warszawa?

Hostels i Warszawa koster typisk omkring 101 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 660 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Warszawa.

Hvor skal man bo i Warszawa?

De fleste brugere bor i Praga-Poludnie, Ursynów, Mokotów og Ursus i Warszawa.

Hvis vi tager højde for vejret i Warszawa, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 30 mm er marts en god måned til at udforske omegnen omkring Warszawa.

Har Warszawa ferieboliger?

Der er 10.302 ferieboliger i Warszawa, og Royal Tulip Warsaw Apartments er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Warszawa.

Har Warszawa hostels?

Ja, byen Warszawa har ledige hostels. Du kan vælge mellem 279 Warszawa hostels. Vi anbefaler et ophold på Hostel Siennicka, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Warszawa.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Warszawa?

Antallet af udbydere for hoteller i Warszawa er 7.583 fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Warszawa?

Priser for hoteller i Warszawa opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Warszawa

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Warszawa

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Warszawa gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Warszawa med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Warszawa på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Warszawa?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Warszawa med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Warszawa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Warszawa

Populære kvarterer i Warszawa
Hoteller i kvarterer i den samme by bliver vist


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Warszawa
søn. 3.3
tor. 7.3
Send mig favorittilbud fra momondo