Hoteller i Sorø, Danmark

Find tilbud på 4 hoteller i Sorø, Danmark

Sorø, Danmark
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Sorø

Find det perfekte hotel til dit ophold i Sorø
Pris
kr.536
kr.1005
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Sorø?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sorø
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
35%forventet prisfald
34%forventet prisstigning

Rejsepriser

605 kr. - 1.420 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
1.113 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
414 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Sorø

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sorø

Laveste hotelpris

537 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Soro Camping & Cottages

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1563

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Sorø, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 537 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lillevang bed & breakfast.
Få en komfortabel rejse med en booking på Soro Camping & Cottages, det mest populære 5-stjernede hotel i Sorø(bedømmelse på 7,5/10 ud fra 246 anmeldelser).
Der er 1.563 hoteller i Sorø tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Sorø. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Sorø lå i sidste uge på 1.867 kr..

Rejsetips til Sorø

At booke en overnatnining på et hotel i Sorø vil normalt koste mellem ca. 500 og 2000 DKK alt afhængigt af, om du går efter luksus, eller om du rejser på et budget. Du kan booke et hotel i Sorø med spa og wellness for ca. 1500 DKK, mens en overnatning i Sorø på camping kan koste mellem 500 og 1000 DKK alt afhængigt af, hvornår på året du rejser. Du kan også finde gode tilbud på bed and breakfast med morgenmad og betale mellem ca. 1000 og 2000 DKK per nat for et dobbeltværelse.

Generelt er vejret bedst i Sorø mellem april og september. Sorø ligger mellem Slagelse og Ringsted, og derfor kan du passende besøge en eller begge byer i forbindelse med overnatning på hotel i Sorø. Du kan endda planlægge din ferie til at passe sammen med enten Ringsted festival eller Slagelse festuge, som er to populære begivenheder i området.


Hvad koster et hotel i Sorø pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sorø

3-stjernede hoteller

Billigst 493 kr.

Gennemsnitlig 701 kr.

Dyrest 1.041 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Sorø

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sorø har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Sorø

Disse Sorø hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Sorø

Når det kommer til ferieoplevelser i Sorø, så handler det ofte om at komme væk fra den stressede hverdag og nyde den danske natur i form af især flotte søer. Hvis du overvejer at booke et hotel i Sorø, vil du hurtigt opleve, at de fleste muligheder for indkvartering befinder sig uden for centrum.

Du kan finde hoteller i Sorø i nærheden af Haverup, mens andre muligheder for overnatning i Sorø foregår i nærheden af Tuelsø. Tuelsø ligger nordøst for Sorø, og det er den dybeste sø i området. Søen er kendt i lystfiskerkredse især takket været sandartfiskeri.

Ca. ti minutters kørsel fra Sorø finder vi backpackernes foretrukne valg til indkvartering på herberger ved Tystrup sø, hvor der også ligger en badestrand. Det er også her, der ligger en bed & breakfast, som er et oplagt valg blandt forretningsrejsende, der tager på golfferie ved Tystrup Sø i forbindelse med at spille på golfbanerne i Sorø Golfklub.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Sorø

Sorø er en lille hyggelig by med ca. 7800 indbyggere, der befinder sig i den sydøstlige del af Sjælland. Her er der masser af oplevelser for børn og voksne af alle aldre. Omegnen er især kendt for sine mange søer med trofæfisk som for eksempel karper, som man kan se svømme rundt.

Hvis du tager på ferie til Sorø med børn kan I passende besøge Parnas Natur og Aktivitetspark, som også er kendt som Hulebyen, der bringer store smil på de små ansigter. I sejlsæsonen mellem april og september kan hele familien tage på en hyggelig tur over søen med Sorø bådfart ”Lille Claus”.

Hvis du er glad for øl, så bør du ikke gå glip af muligheden for at komme på en rundvisning i Sorø Bryghus og smage på deres lækre øl. Der er tale om et af de mindste bryggerier i Danmark, men størrelsen forhindrer dem ikke i at være fuld af sjæl og historie.


Information about staying in Sorø

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Sorø

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Sorø.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Sorø, er 1.061 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Sorø med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Sorø på ét samlet sted.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Sorø med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sorø