Udlejningsbiler fra Panek i Gdańsk

Find og sammenlign gode tilbud på Panek udlejningsbiler i Gdańsk

Gdańsk, Polen
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Gdańsk, Polen
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Gdańsk Panek lokationer

Herunder kan du finde information om alle Panek biludlejningssteder i Gdańsk, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Panek udlejningsbiler i Gdańsk

 • Er det sikkert at leje en bil fra Panek i Gdańsk under COVID-19?

  Panek ønsker at deres kunder og personale i Gdańsk skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Panek indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Gdańsk. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Panek i Gdańsk koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Panek biludlejningspriser i Gdańsk at være 213 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 175 kr. per dag fra Panek på denne tid af året i Gdańsk. Gennemsnitsprisen er typisk 1.488 kr. for en uges billeje fra Panek i oktober når man er i Gdańsk.

 • Har Panek en lokation i Lufthavn: Gdańsk Rebiechowo?

  I øjeblikket Panek har 1 lokation i Lufthavn: Gdańsk Rebiechowo:
  Gdansk Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Panek når man er i Gdańsk i oktober?

  Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Panek i Gdańsk i oktober måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Panek 182 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 175 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Panek i Gdańsk?

  For 182 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Panek i Gdańsk (6% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Panek). I det seneste år har 33% af momondo-brugere som vælger at leje fra Panek mens de er i Gdańsk lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Panek også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Panek biludlejningslokationer er der i Gdańsk?

  I Gdańsk har Panek 4 lokationer. Gdansk Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 95% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Gdańsk fra Panek, Gdansk Airport lokationen.


Panek biler i andre byer i Polen

Find Panek tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Polen, som Krakow og Warszawa