Udlejningsbiler fra Enterprise i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

229 kr. - 1.356 kr.

Alle biltyper

301 kr. - 1.242 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Los Angeles, Californien er i december når priserne er 229 kr. per dag i gennemsnit. 229 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 719 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 265 kr. per dag i gennemsnit. 265 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 620 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Los Angeles, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise i Los Angeles, Californien er i december når priserne er 229 kr. per dag i gennemsnit. 229 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 622 kr. for en Enterprise SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Enterprise i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 396 kr. per dag i gennemsnit. 396 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 729 kr. for en Enterprise Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Enterprise i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.


Los Angeles Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
32 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Los Angeles

Alle Enterprise biludlejningslokationer i Los Angeles tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

734 kr. per dag (eller 5.135 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Enterprise udlejningsbil i Los Angeles i juli, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i juli for en Enterprise udlejningsbil var 87 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Enterprise på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja. De 1 lokation som Enterprise har i Lufthavn: Los Angeles Intl kan findes på 9020 Aviation Blvd.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i Los Angeles. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Med en gennemsnitspris på 676 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Enterprise i Los Angeles i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Los Angeles helt ned til 87 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste juli.

Til en gennemsnitspris på 399 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Enterprise i Los Angeles det billigste valg. 7% af vores brugere som lejede en bil i Los Angeles fra Enterprise valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 399 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 44% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Enterprise har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

8438 Reseda Blvd er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 32 lokationer de har i Los Angeles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 19% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra 8438 Reseda Blvd lokationen.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Miami, Las Vegas, og Chicago