Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

341 kr. - 851 kr.

Alle biltyper

416 kr. - 997 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 341 kr. per dag i gennemsnit. 341 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 526 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Californien er i december når priserne er 227 kr. per dag i gennemsnit. 227 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 563 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 438 kr. per dag i gennemsnit. 438 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 735 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Californien er i januar når priserne er 390 kr. per dag i gennemsnit. 390 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 593 kr. for en Enterprise Rent-A-Car SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 463 kr. per dag i gennemsnit. 463 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 756 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 392 kr. per dag i gennemsnit. 392 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 789 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Luksus udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Californien er i april når priserne er 633 kr. per dag i gennemsnit. 633 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 999 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens april nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

276 kr./dag

17 nov. – 26 nov.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

276 kr./dag

17 nov. – 26 nov.
Audi A3

Los Angeles Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

32 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,3

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Los Angeles

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles koste i oktober?

748 kr. per dag (eller 5.234 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Enterprise Rent-A-Car udlejningsbil i Los Angeles i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Enterprise Rent-A-Car udlejningsbil var 742 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Enterprise Rent-A-Car på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Los Angeles Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Enterprise Rent-A-Car har i Los Angeles Intl Lufthavn kan findes på 9020 Aviation Blvd.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles?

Ja, Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise Rent-A-Car på et af deres udlejningssteder i Los Angeles. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Los Angeles i oktober?

Med en gennemsnitspris på 830 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Los Angeles helt ned til 830 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Los Angeles?

3318 S La Cienega Blvd er den mest populære Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokation ud af de 32 lokationer de har i Los Angeles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 21% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car valgt at leje fra 3318 S La Cienega Blvd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Los Angeles?

Priser for biler i Los Angeles blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Los Angeles?

Der er 198 udbydere for biler i Los Angeles fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Los Angeles?

Blandt forskellige lande, herunder Los Angeles, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Los Angeles?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Los Angeles. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Enterprise Rent-A-Car i andre byer hele vejen igennem Californien som Enterprise Rent-A-Car i San Francisco, Enterprise Rent-A-Car i San Diego, og Enterprise Rent-A-Car i San Jose

Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i USA

Find Enterprise Rent-A-Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som ENTERPRISE RENT-A-CAR I og ENTERPRISE RENT-A-CAR I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Los Angeles på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.