Find billige flybilletter til Columbia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Columbia

Find de billigste fly til disse Columbia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Columbia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Columbia

København (CPH) til Columbia (CAE)

Fly til Columbia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Columbia Metropolitan, hvor den gennemsnitlige pris er 5.212 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL COLUMBIA FRA KØBENHAVNmarts3% billigereAt flyve fra København til Columbia ​​koster i gennemsnit blot 4.619 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL COLUMBIA FRA KØBENHAVNdecember22% dyrereDet koster cirka 5.805 kr. at flyve til Columbia ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL COLUMBIA FRA KØBENHAVNaugust657% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Columbia fra København i august end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Columbia?

Den typiske rejsetid fra Københavns Lufthavn (CPH) til Columbia Metropolitan Lufthavn (CAE) i delstaten South Carolina i USA er mellem 15 og 19 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) er turen typisk omkring 16 til 17 timer, og flyver du fra Aalborg (AAL), vil rejsen vare omkring 16 til 18 timer. Alle med to mellemlandinger undervejs. Flyver du derimod fra Aarhus (AAR), vil din rejse typisk have tre mellemlandinger og vare 17 til 21 timer. Din rejsetid vil altså variere en del, alt efter din afgangslufthavn, og hvilken rute du flyver.

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Columbia i South Carolina. Med flybilletter fra København vil turen typisk gå over Amsterdams Schiphol (AMS) og Atlanta Hartsfield Jackson (ATL) i delstaten Georgia. Fra Billund vil du have samme mellemlandinger eller eventuelt via Frankfurt (FRA) og Washington D.C. Dulles International (IAD), inden du lander i Columbia. Fra Aarhus flyver du via København og herefter med mellemlandinger i Keflavik Internationale Lufthavn (KEF) i Island samt Chicago O’Hare International (ORD) eller Amsterdam og Atlanta.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Columbia, lå på 1.045 kr./pr. person fra Denver, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Columbia. Hvis du vil finde de billigste priser til Columbia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Columbia fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.619 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Columbia med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.633 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Columbia er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.007 kr.. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.605 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Columbia. Hvis du har planer om at flyve til Columbia, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Augusta Bush Field (111 km fra Columbia centrum), Lufthavn: Florence (122 km fra Columbia centrum), Lufthavn: Charlotte Douglas (136 km fra Columbia centrum), Lufthavn: Greenville (147 km fra Columbia centrum) eller Lufthavn: Charleston (154 km fra Columbia centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Charleston for 5.545 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Columbia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Columbia

Hvilke flyselskaber flyver til Columbia?

På rejser til Columbia fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: KLM, United Airlines, Lufthansa eller American Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Columbia

Der er 25 fly med KLM til Columbia på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Atlanta Hartsfield Jackson, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 4.357 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Columbia). KLM har en bedømmelse på 7,7 fra 133 brugeranmeldelser på momondo.

United Airlines-fly til Columbia

United Airlines (7,3/10, 873 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Columbia med tilbud fra helt ned til 5.008 kr. retur fra København Kastrup. Med 14 United Airlines-fly til Columbia om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Columbia

Neden for finder du alle lufthavne i Columbia samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra lufthavnen i Columbia til centrum?

Når du ankommer til Columbia Metropolitan Lufthavn har du flere muligheder for at komme til bymidten, som blot er en kort køretur derfra. The COMET er en del af Columbias offentlige transportsystem og med dem kan du blandt andet tage buslinje 91 til centrum. Vær opmærksom på, at bussen ikke kører om søndagen, med mindre det er en helligdag. Vil du hellere køre med delebil, opererer både Lyft og Uber i Columbia. Endelig har du også mulighed for at leje en bil. Du finder et bredt udvalg af udlejningsfirmaer på lower level i lufthavnen, hvor du afhenter din bagage. Hvis du hellere vil tage en taxa, finder du dem på samme etage til venstre for udlejningsfirmaerne.


Visumkrav for Columbia

For ophold på op til 90 dage er det visumfrit at besøge Columbia og resten af USA. Du skal dog have godkendt en ESTA-ansøgning inden afrejsen, og derfor bør du søge mindst 72 timer, før du skal afsted. Hvis din ansøgning bliver afvist, skal du søge om visum ved den amerikanske ambassade. Har du tidligere opholdt dig ulovligt i USA, eller er du straffet, skal du også søge om visum. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet. Du skal kunne fremvise en gyldig returbillet eller vidererejse til et land uden for Nordamerika eller Caribien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Columbia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Columbia

Columbia er hovedstaden i delstaten South Carolina og fyldt med historie. Her finder du delstatens første universitet, University of South Carolina. Lige syd for centrum finder du Williams-Brice Stadium med plads til godt 80.000 tilskuere. Her spilles college football, og hvis du er i byen, imens der er kamp, så prøv at få billet. Det er meget populært. På 1601 Richland Street ligger Seibel-huset fra omkring 1796. Det menes at være det ældste tilbageværende hus i Columbia, og meget passende huser det i dag Historic Columbia, der er en organisation, der arbejder for at bevare Columbias historiske og kulturelle arv. Herfra tilbydes guidede ture til fire historiske huse i området. Det er en meget god måde at få et indblik i Columbia og South Carolinas historiske betydning. Riverbank Zoo og botaniske vhve er hjemsted for flere end 350 dyrearter og 4.300 plantearter fra hele verden. Det er et af de mest populære attraktioner i Columbia og et godt bud på en hyggelig eftermiddag. Er du til cajun-kreolsk mad, så prøve Bourbon på Main Street. Udover god mad og atmosfære, så kan baren prale af mere end 300 whiskyer fra hele verden.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Columbia.

Ja. Alle fly til Columbia på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Columbia vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Columbia. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.