Udlejningsbiler fra Hertz i Pittsburgh

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Pittsburgh

Pittsburgh, PA, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Pittsburgh, PA, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Pittsburgh Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Pittsburgh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,1

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Pittsburgh

Hertz udlejningslokationer i Pittsburgh er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Pittsburgh:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Pittsburgh Intl som som er beliggende på 8 Rental Car Access Road.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Pittsburgh. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Pittsburgh i juli er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 522 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 510 kr. per dag.

Til en gennemsnitspris på 522 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Hertz i Pittsburgh det billigste valg. 50% af vores brugere som lejede en bil i Pittsburgh fra Hertz valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 522 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 2% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Der er 7 biludlejningslokationer i Pittsburgh som Hertz ejer. Deres 8 Rental Car Access Road, Pittsburgh lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 60% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Pittsburgh valgt at hente den på 8 Rental Car Access Road.


Hertz udlejningsbiler i Pennsylvania

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Pennsylvania