Find billige flybilletter til Bathurst

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bathurst. De nuværende restriktioner til Bathurst er baseret på Australien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Australien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bathurst

Find de billigste fly til disse Bathurst-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sydney

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bathurst

København (CPH) til Sydney (SYD)

Fly til Bathurst ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sydney, hvor den gennemsnitlige pris er 6.197 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bathurst?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Bathurst?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Bathurst for 300 kr./person, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bathurst. Hvis du vil finde den billigste pris til Bathurst fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Bathurst?

  Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Bathurst i januar, februar og marts, hvor I kan besøge Hyde Park og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bathurst?

  Rejsende, som flyver til Bathurst, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Orange Springhill (42 km fra Bathurst centrum), Lufthavn: Mudgee (95 km fra Bathurst centrum), Lufthavn: Parkes (129 km fra Bathurst centrum) eller Lufthavn: Sydney (158 km fra fra Bathurst centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Bathurst på?

  Lufthavn: Orange Springhill har en gennemsnitspris på 1.560 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bathurst. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bathurst?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Bathurst. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Bathurst nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bathurst