Find billige fly til Ioánnina

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Ioánnina

Få indsigter om din flyrejse til Ioánnina, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Ioánnina?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Ioánnina for 51 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ioánnina. Hvis du vil finde den billigste pris til Ioánnina fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Ioánnina?

Rejsetiden fra Danmark til Ioánnina varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Korfu Ioannis Kapodistrias (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 7t. 20min.. En anden populær rute fra Danmark til Ioánnina er at flyve fra Billund til Korfu Ioannis Kapodistrias, hvilket tager ca. 17t. 35min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ioánnina?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Ioánnina fra Danmark er 43 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.910 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ioánnina

Find de billigste fly til disse Ioánnina-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Korfu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ioánnina

Aarhus (AAR) til Korfu (CFU)

Fly til Ioánnina ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Korfu Ioannis Kapodistrias, hvor den gennemsnitlige pris er 1.722 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL IOÁNNINA FRA KØBENHAVNmaj21% billigereAt flyve fra København til Ioánnina ​​koster i gennemsnit blot 2.580 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL IOÁNNINA FRA KØBENHAVNdecember82% dyrereDet koster cirka 5.947 kr. at flyve til Ioánnina ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL IOÁNNINA FRA KØBENHAVNseptember424% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ioánnina fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ioánnina

Har du planer om at rejse til den græske lufthavn Ioannina (IOA), vil flyvningen tage 10 timer og 50 minutter fra Kastrup lufthavn (CPH) og du vil have en mellemlanding i Athen lufthavn (ATH). Vil du i stedet for rejse fra Billund lufthavn (BLL) er flyrejsen på 13 timer og 30 minutter og du vil have to mellemlandinger. Den første er i Amsterdam lufthavn (AMS) og anden skift er i Athen. Rejser du fra Aalborg, er rejsetiden ni timer og fem minutter, og som fra Billund er der mellemlandinger i Amsterdam og Athen.

Det er desværre ikke muligt at foretage en direkte flyrejse fra en dansk lufthavn til Ioannina, Grækenland. Det er muligt fra nogle lufthavne, som Kastrup lufthavn, at rejse med kun en mellemlanding, men rejser du fra en af de jyske lufthavne, skal du forvente to mellemlandinger. Du kan med fordel booke flybilletter, hotel og bil på en og samme tid. Der kan være mange penge at spare, hvis du bestiller to eller tre ting på en gang.

Hvis du ikke vil rejse til Ioánnina i maj, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.034 kr..

Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistrias eller Lufthavn: Préveza Aktion kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Ioánnina.

Lufthavn: Préveza Aktion har en gennemsnitspris på 2.249 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Ioánnina. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Ioánnina

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Ioánnina

Hvilke flyselskaber flyver til Ioánnina?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ioánnina

Hvilke flyselskaber flyver til Ioánnina?

På rejser til Ioánnina fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Aegean Airlines-fly til Ioánnina

Aegean Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Ioánnina. Selskabet flyver 11 fly om ugen til Ioánnina, og de flyver oftest fra Athen Intle. Billetpriserne hos Aegean Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.865 kr. (fra København Kastrup). I 70 anmeldelser har momondo-brugere givet Aegean Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,5/10.


Lufthavne i nærheden af Ioánnina

Neden for finder du alle lufthavne i Ioánnina samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Ioannina fra lufthavnen?

Der er flere muligheder for at komme fra Ioannina lufthavn og ned til Ioannima centrum. Du kan vælge at tage en taxa fra ankomst terminalen, eller du kan vælge at tage bussen. Bus 2 afgår fra lufthavnen og vil være nede i centrum på 10 min. Du kan også vælge at leje en bil. Her anbefales det at du allerede hjemmefra booker. Gerne samtidig med at du booker flybilletter. Det vil ofte være billigere og du vil have et større udvalg af biler at vælge fra. Du sparer også tid, da bilen står klar når du ankommer i lufthavnen.


Visumkrav for Ioánnina

Det er visumfrit at rejse ind i Grækenland i op til 90 dage. Skal du opholde dig længere, skal du registere dig på den lokale politistation. Provisorisk pas anerkendes både ved ind og udrejse. Rejser en mindreårig til Grækenland uden forældre, f.eks. med deres bedsteforældre på en sommerferie, skal der vises skriftligt samtykke.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ioánnina


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ioánnina

Udvalget af aktiviteter og seværdigheder i Ioannina er stort, spændende og bredt. Den mest populære seværdighed er Ali Pasha Museet. Et lokalt historisk museum. Ioanniana Castle er så afgjort et besøg du bør overveje. Det er et spændende slot med en lang historie. Lake Pawvotis tilbyder en bådtur udover det sædvanlige og du kan nemt besøge Ali Pasha museet på samme tid. Holder du af natur er Vikos – Aoos National Park et absolut must. Kløften som er en del af parken, er en oplevelse for enhver naturelsker. Der er flere historiske steder, vi er trods alt i Grækenland. Blandt andet Silversmithing Museum og Dodoni Sanctuary and Theatre. Du kan også besøge det arkæologiske museum. Der er flere religiøse steder der er et besøg værd. Det ene sted er Lera Mani Panagias Tsoukas og det andet er Fethiye Moskeen. Det er også muligt at tage på en dagstur med en guide. En oplagt mulighed er en tur rundt i området. Enten som en vandretur eller på mountainbike. En anden oplagt halvdagstur er en tur til Central Zagori med start fra Ioannina. Du kan også vælge at tage på en guidet tur på motorcykel og se de omkringlæggende landsbyer eller en tur i nationalparken Aoos. Holder du mere af heste frem for en motorcykel, er det også en mulighed. Her går turen også til nationalparken, Aoos. Du bør i øvrigt ikke snydes for en tur til Papingail. Den tur tager en halv dag og du får mulighed for at se en af de smukkeste kløfter.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Ioánnina, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Ioánnina, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Ioánnina, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Ioánnina.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ioánnina lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ioánnina og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.