Find billige flybilletter til Norfolk

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 3.7
søn. 10.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Norfolk

Find de billigste fly til disse Norfolk-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Norfolk

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Norfolk

København (CPH) til Norfolk (ORF)

Fly til Norfolk ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Norfolk Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.674 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Norfolk?

Brugere, der booker rejser til Norfolk fra Miami, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Norfolk. Hvis du vil finde den billigste pris til Norfolk fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Norfolk på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.332 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Norfolk i maj, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.557 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Norfolk er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Norfolk på en fredag kan finde billetter helt ned til 5.415 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.615 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Norfolk.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Norfolk. Hvis du har planer om at flyve til Norfolk, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Newport News Intl (36 km fra Norfolk centrum) eller Lufthavn: Richmond Intl (117 km fra Norfolk centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Norfolk Lufthavn: Norfolk Intl, hvor gennemsnitsprisen er 4.145 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Norfolk?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Norfolk

Hvilke flyselskaber flyver til Norfolk?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Norfolk fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Lufthansa, British Airways og Scandinavian Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Norfolk, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Norfolk

KLM er et populært valg for brugere, der rejser til Norfolk. Selskabet flyver 23 fly om ugen til Norfolk, og de flyver oftest fra Atlanta Hartsfield Jackson. Billetpriserne hos KLM afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.005 kr. (fra Billund). I 133 anmeldelser har momondo-brugere givet KLM en gennemsnitlig bedømmelse på 7,7/10.

Lufthansa-fly til Norfolk

Lufthansa (7,3/10, 312 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Norfolk med tilbud fra helt ned til 4.770 kr. retur fra Billund. Med 12 Lufthansa-fly til Norfolk om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Norfolk


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Norfolk.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Norfolk med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Norfolk vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Norfolk lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Norfolk og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.