Find billige fly til Batumi

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 25.9
man. 2.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Batumi

Få indsigter om din flyrejse til Batumi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Batumi?

Generelt er april den billigste måned at flyve fra Danmark til Batumi på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.888 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Batumi i april, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.992 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Batumi på?

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Batumi på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.818 kr.. Fly fra Danmark til Batumi på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.603 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Batumi?

Når du flyver til Batumi fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.281 kr. for fly med afgang om morgenen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Batumi, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.877 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Batumi?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Batumi du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 4t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Kutaisi. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Kutaisi. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Batumi?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Batumi på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 3.357 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Batumi

Find de billigste fly til disse Batumi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Batumi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Batumi

København (CPH) til Kutaisi (KUT)

Fly til Batumi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kutaisi, hvor den gennemsnitlige pris er 2.050 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BATUMI FRA KØBENHAVNapril15% billigereAt flyve fra København til Batumi ​​koster i gennemsnit blot 2.888 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BATUMI FRA KØBENHAVNoktober19% dyrereDet koster cirka 4.003 kr. at flyve til Batumi ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BATUMI FRA KØBENHAVNjuli700% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Batumi fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Batumi

Hvor lang tid tager det at flyve til Batumi?

Det tager 14 timer og 20 minutter at foretage en flyvning fra København Kastrup lufthavn (CPH) til Batumi lufthavn i Georgien (BUS). Der er mindst én mellemlanding, der som regel er i Kiev lufthavn (IEV). Der er ikke nogen hurtigere afgange fra de nærtliggende lufthavne. Fra Aalborg lufthavn (AAL) tager turen 17 timer og 30 minutter. Fra Århus vil det tage 37 timer og 35 minutter at komme til Batumi, og du vil have to mellemlandinger, i Kastrup Lufthavn og i Istanbul. Du kan med fordel booke flyrejser til Batumi online, og flybilletter kan bookes samtidig med at du booker hotel og bil. Som regel vil det give gode rabatter ved en samlet booking.

Hvorfra kan du flyve direkte til Batumi?

Fra Danmark er det ikke muligt at flyve direkte til Batumi, Georgien. Det samme gør sig gældende fra nærtliggende lufthavne. I skal regne med at skulle mellemlande mindst én gang, f.eks. i Kiev. At der er en mellemlanding, skal ikke ses som noget negativt, især ikke på længere rejser. Det kan være rart at komme ud og strække benene, og det er heller ikke nær så hårdt for ryggen og resten af kroppen. Samtidig åbner det op for muligheden for at lave et stop i en by, man typisk ellers ikke ville have set, og få nogle nye og anderledes oplevelser.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Batumi?

Rejsende, som flyver til Batumi, kan måske finde bedre priser til Kutaisi Lufthavn (91 km fra Batumi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Batumi på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Batumi Batumi Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 361 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Batumi Lufthavn?

Priser for fly til Batumi Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Batumi Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Batumi Lufthavn er 2 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Batumi Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Batumi Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Batumi Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Batumi Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Batumi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Batumi fundet af momondos brugere for nylig
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
27t. 45min.
BUSBatumi

Find de billigste enkeltbilletter til Batumi

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Batumi, så se nogle af vores tilbud herunder fra airBaltic
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
27t. 45min.
BUSBatumi

Hvilke flyselskaber flyver til Batumi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Batumi

Hvilke flyselskaber flyver til Batumi?

Turkish Airlines-fly til Batumi

6 Turkish Airlines-fly flyver til Batumi i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Istanbul til Batumi, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Batumi. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Batumi, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.934 kr. og afgik fra Billund. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 285 af vores brugere.


Populære fly til Batumi

Find dine flybilletter til Batumi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Batumi
Hurtigste flyvetid27t. 45min.
Laveste pris4.010 kr.

Visumkrav for Batumi

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Batumi?

Der er ikke krav om visum for danskere for at besøge Batumi. Du kan opholde dig visumfri i Georgien i op til et år. Dit pas skal være gyldigt i hele perioden. Det er muligt at rejse ind og ud af Georgien på et provisorisk pas. Det samme gør sig gældende med et forlænget dansk pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Batumi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Batumi

Hvad kan man se og lave i Batumi?

Byen Batumi i Georgien ligger ud til Sortehavet, og tilbyder et utal af seværdigheder og muligheder, og det er det perfekte sted at kombinere en aktiv tur i bjergene, med afslapning ved Sortehavet. Batumi botaniske have er en af byens mest populære seværdigheder, og viser blomster og planter fra hele verden. En tur med byens kabelbane er også en populær udflugt, og den er Europas længste. Fra Alphabetic Tower kan du nyde den mest fantastiske udsigt, samtidig med at du kan få en bid mad. En tur langs Batumi Boulevard er også en tur du ikke bør gå glip af, da den er lang og indeholder små parker, en strandpark, en ZOO og mange andre aktiviteter. Er du til at gå og studere og nyde historiske bygninger, er en tur rundt i den gamle bydel en hyggelig aktivitet. Georgien og Batumi er i øvrigt kendt for deres kurbade, som anses for at være nogle af verdens bedste. Den roterende skulptur Alphabetic Monument Ali and Nino, er bestemt også en besøg værd. Du kan også vælge at tage på en vandretur i de omkringlæggende bjerge. Du kan vælge at arrangere turen selv, eller du kan vælge en organiseret tur.


Find billige flybilletter til andre byer i Georgien

Georgien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Batumi?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Batumi, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Batumi, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Batumi med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Batumi med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Batumi?

Når alle potentielle fly til Batumi vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Batumi lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Batumi, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Batumi spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.