Find billige flybilletter til Batumi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 30.5
man. 6.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Batumi

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Batumi

Bedste pris på returbillet

2.827 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 35min.
Den bedste pris på en returbillet til Batumi fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.827 kr. (København Kastrup til Batumi).
Det hurtigste fly til Batumi fra Danmark tager 6t. 35min. (København Kastrup til Batumi).

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Batumi

Find de billigste fly til disse Batumi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kutaisi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Batumi

København (CPH) til Kutaisi (KUT)

Fly til Batumi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kutaisi, hvor den gennemsnitlige pris er 900 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Batumi?

Det tager 14 timer og 20 minutter at foretage en flyvning fra København Kastrup lufthavn (CPH) til Batumi lufthavn i Georgien (BUS). Der er mindst én mellemlanding, der som regel er i Kiev lufthavn (IEV). Der er ikke nogen hurtigere afgange fra de nærtliggende lufthavne. Fra Aalborg lufthavn (AAL) tager turen 17 timer og 30 minutter. Fra Århus vil det tage 37 timer og 35 minutter at komme til Batumi, og du vil have to mellemlandinger, i Kastrup Lufthavn og i Istanbul. Du kan med fordel booke flyrejser til Batumi online, og flybilletter kan bookes samtidig med at du booker hotel og bil. Som regel vil det give gode rabatter ved en samlet booking.

Fra Danmark er det ikke muligt at flyve direkte til Batumi, Georgien. Det samme gør sig gældende fra nærtliggende lufthavne. I skal regne med at skulle mellemlande mindst én gang, f.eks. i Kiev. At der er en mellemlanding, skal ikke ses som noget negativt, især ikke på længere rejser. Det kan være rart at komme ud og strække benene, og det er heller ikke nær så hårdt for ryggen og resten af kroppen. Samtidig åbner det op for muligheden for at lave et stop i en by, man typisk ellers ikke ville have set, og få nogle nye og anderledes oplevelser.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Batumi fra Krakow for 199 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Batumi. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Batumi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Batumi på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.701 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Batumi i maj, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.098 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Batumi på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.728 kr.. Fly fra Danmark til Batumi på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.400 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Når du flyver til Batumi fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.131 kr. for fly med afgang om aftenen. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Batumi, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.415 kr. pr. billet.

Rejsende, som flyver til Batumi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kutaisi (91 km fra Batumi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Batumi Lufthavn: Batumi, hvor gennemsnitsprisen er 3.996 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Batumi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Batumi fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH07:55København Kastrup
19t. 45min.
1 stop
BUS03:40Batumi
1. okt.
BUS16:30Batumi
16t. 25min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
2.827 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH15:30København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
BUS22:05Batumi
1. okt.
BUS06:30Batumi
28t. 25min.
2 stop
CPH10:55København Kastrup
3.021 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jul.
CPH05:15København Kastrup
16t. 50min.
1 stop
BUS22:05Batumi
5. aug.
BUS15:20Batumi
21t. 30min.
1 stop
CPH12:50København Kastrup
3.063 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH15:30København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
BUS22:05Batumi
1. okt.
BUS16:30Batumi
29t. 25min.
3 stop
CPH21:55København Kastrup
3.070 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jul.
CPH05:15København Kastrup
16t. 50min.
1 stop
BUS22:05Batumi
5. aug.
BUS06:30Batumi
24t. 15min.
3 stop
CPH06:45København Kastrup
3.411 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jul.
CPH15:30København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
BUS22:05Batumi
15. jul.
BUS15:20Batumi
18t. 35min.
1 stop
CPH09:55København Kastrup
3.537 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Batumi

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Batumi, så se nogle af vores tilbud herunder fra airBaltic
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
16t. 50min.
BUSBatumi

Hvilke flyselskaber flyver til Batumi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Batumi

Hvilke flyselskaber flyver til Batumi?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Batumi fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines og airBaltic. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Batumi, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Batumi

4 Turkish Airlines-fly flyver til Batumi i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Istanbul til Batumi, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Batumi. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Batumi, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.932 kr. og afgik fra København Kastrup. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,2/10 af 120 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Batumi

Neden for finder du alle lufthavne i Batumi samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Batumi fra lufthavnen?

Det er nemt at komme fra Batumi lufthavn til Batumi centrum. Der er en bus, bus nr. 10, som køre til og fra lufthavnen og Batumi Centrum. Det tager 20 minutter. Det er også muligt at tage en taxa. De kan findes ved ankomsthallen og du skal forvente at turen tager 10-15 minutter. Et alternativ kan være at leje en bil. Det kan med fordel gøres, samtidig med at du bestiller dine flybilletter til Batumi, Georgien. Ved at booke hjemmefra, sparer du tid, da bilen står klar ved ankomst.


Populære fly til Batumi

Find dine flybilletter til Batumi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Batumi
Hurtigste flyvetid16t. 50min.
Laveste pris3.063 kr.

Visumkrav for Batumi

Der er ikke krav om visum for danskere for at besøge Batumi. Du kan opholde dig visumfri i Georgien i op til et år. Dit pas skal være gyldigt i hele perioden. Det er muligt at rejse ind og ud af Georgien på et provisorisk pas. Det samme gør sig gældende med et forlænget dansk pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Batumi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Batumi

Byen Batumi i Georgien ligger ud til Sortehavet, og tilbyder et utal af seværdigheder og muligheder, og det er det perfekte sted at kombinere en aktiv tur i bjergene, med afslapning ved Sortehavet. Batumi botaniske have er en af byens mest populære seværdigheder, og viser blomster og planter fra hele verden. En tur med byens kabelbane er også en populær udflugt, og den er Europas længste. Fra Alphabetic Tower kan du nyde den mest fantastiske udsigt, samtidig med at du kan få en bid mad. En tur langs Batumi Boulevard er også en tur du ikke bør gå glip af, da den er lang og indeholder små parker, en strandpark, en ZOO og mange andre aktiviteter. Er du til at gå og studere og nyde historiske bygninger, er en tur rundt i den gamle bydel en hyggelig aktivitet. Georgien og Batumi er i øvrigt kendt for deres kurbade, som anses for at være nogle af verdens bedste. Den roterende skulptur Alphabetic Monument Ali and Nino, er bestemt også en besøg værd. Du kan også vælge at tage på en vandretur i de omkringlæggende bjerge. Du kan vælge at arrangere turen selv, eller du kan vælge en organiseret tur.


Find billige flybilletter til andre byer i Georgien

Georgien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Batumi, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Batumi, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Batumi med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Batumi vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Batumi, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Batumi spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.