Find billige flybilletter til Friedrichshafen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 10.7
søn. 17.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Friedrichshafen

Find de billigste fly til disse Friedrichshafen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Friedrichshafen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Friedrichshafen

København (CPH) til Memmingen (FMM)

Fly til Friedrichshafen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Memmingen, hvor den gennemsnitlige pris er 1.294 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FRIEDRICHSHAFEN FRA KØBENHAVNaugust30% billigereAt flyve fra København til Friedrichshafen ​​koster i gennemsnit blot 1.390 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FRIEDRICHSHAFEN FRA KØBENHAVNjuni36% dyrereDet koster cirka 2.716 kr. at flyve til Friedrichshafen ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FRIEDRICHSHAFEN FRA KØBENHAVNaugust732% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Friedrichshafen fra København i august end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Friedrichshafen?

Du vil møde et ret varieret udvalg i forhold til flyrejser til Friedrichshafen, og særligt vil du opleve at kunne finde gode flytilbud fra én bestemt lufthavn i Danmark. København-Kastrups udvalg af flyrejser er et godt valg, når du skal flyve til og fra Friedrichshafen fra Danmark, da det tidsmæssigt er meget sparsomt og overskueligt. Når du flyver fra København-Kastrup (CPH) til Friedrichshafen vil du opleve, at den gennemsnitlige rejsetid oftest vil være tre timer og 10 minutter, hvilket gør denne rejse til at foretrække, hvis du vil nå hurtigt frem til din destination. En anden lufthavn som tilbyder lidt mindre fleksibilitet mellem flytiderne, men som f.eks. kunne være beregnet til dig, som gerne vil rejse fra Jylland, er Billund Lufthavn (BLL). Her vil du opleve en rejsetid på tre timer og 20 minutter ved de fleste afgange.

Der er et betragteligt antal muligheder for at flyve til Friedrichshafen, men der er på beklageligvis ingen flybilletter direkte fra Danmark til Friedrichshafen, hvilket godt kan gøre det lidt besværligt. På trods af at der ingen direkte flyrejser er, så kan du alligevel finde nogle ret praktiske flytilbud. Fra København-Kastrup flyver du ikke bare til Friedrichshafen på kort tid. Mellemlandingerne er også stærkt skåret ned i forhold til andre rejser, og det vil derfor være nemt for dig at kunne mellemlande for ikke blot at nævne, at du kan mellemlande i f.eks. Frankfurt intl, hvilket er en ret omgængelig lufthavn at holde en pause i. Fra Billund Lufthavn vil du også kunne finde flyrejser med kun en mellemlanding, hvorefter du også vil lande i Frankfurt intl.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Friedrichshafen fra Billund for 39 kr.. Det er 97% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Friedrichshafen. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Friedrichshafen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Friedrichshafen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.390 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Friedrichshafen i august, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.554 kr..

Lufthavn: Memmingen, Lufthavn: Stuttgart Echterdingen, Lufthavn: München Augsburg/Mühlhausen eller Lufthavn: Oberpfaffenhofen kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Friedrichshafen.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Memmingen for 601 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Friedrichshafen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Friedrichshafen

Hvilke flyselskaber flyver til Friedrichshafen?

Lufthansa og British Airways er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Friedrichshafen regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Friedrichshafen med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Lufthansa-fly til Friedrichshafen

Lufthansa er et populært valg for brugere, der rejser til Friedrichshafen. Selskabet flyver 13 fly om ugen til Friedrichshafen, og de flyver oftest fra Frankfurt Intl. Billetpriserne hos Lufthansa afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.123 kr. (fra Billund). I 317 anmeldelser har momondo-brugere givet Lufthansa en gennemsnitlig bedømmelse på 7,3/10.


Lufthavne i nærheden af Friedrichshafen

Neden for finder du alle lufthavne i Friedrichshafen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Friedrichshafen fra lufthavnen?

Fra Friedrichshafen lufthavn vil du opleve, at der kører busser og tog til dit behov, når du skal fra Friedrichshafen Lufthavn (FDH) til Friedrichshafen indre by. Derfra vil kunne tage et tog, der kører to gange i timen. Derfor vil det være en oplagt mulighed at tage dette tog, der kører direkte udenfor Friedrichshafens ankomsthal. Bus nr. 18 går derudover direkte fra lufthavnen og fører dig ind til byen på blot 10 minutter. Denne linje er den mest fleksible buslinje, som du kan tage ind til Friedrichshafen indre by. Derudover kan du også vælge at booke en taxa, som i øvrigt går fra lufthavnen, hvor du finder dem udenfor terminalerne i lufthavnen.


Visumkrav for Friedrichshafen

Tyskland er ikke destinationen, hvor man som dansker skal have flere dokumenter klar, når man skal rejse dertil. Tyskland er på lige fod med Danmark et EU-land, hvilket gør det nemt for danskerne at rejse til og fra Tyskland. Selvfølgelig er det er visumkrav, når du opholder dig i landet mere end 90 dage, men derudover kan du frit opholde dig i landet med gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Friedrichshafen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Friedrichshafen

Friedrichshafen er en kulturby, som har sin helt egen stemning. Her kan du opleve kulturhistorien på tæt hold, hvor du samtidig også kan fordybe dig i specifikke seværdigheder. Tag på udkig i f.eks. Zeppelin Museum, hvor du kan opleve historien bag de store zeppelinere. De har en kulturhistoristisk og fascinerende baggrund bag sig, og de fleste vil sikkert komme til at tænke på Hindenburg-katastrofen, når man tænkere på zeppelinere. Endvidere er der en attraktion, som særligt er værd at besøge, hvis I er en familie afsted med børn. Her vil du kunne opleve forlystelsesparken Ravensburger Spieleland, som er et godt sted at sætte dine børn i aktivitet og underholdning. Det er en forlystelsespark med plads til sjov og spas. Kan du godt lide nogle lidt unikke og specielle bygninger, så er Moleturm klart at foretrække.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Friedrichshafen. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Friedrichshafen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Friedrichshafen vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Friedrichshafen lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Friedrichshafen og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.