Find billige fly til Friedrichshafen

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Friedrichshafen

Få indsigter om din flyrejse til Friedrichshafen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Friedrichshafen?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Friedrichshafen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.319 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Friedrichshafen i marts, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.434 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Friedrichshafen på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Friedrichshafen er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Friedrichshafen på en lørdag kan finde billetter helt ned til 883 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Friedrichshafen for omkring 3.521 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Friedrichshafen?

Når du flyver til Friedrichshafen fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.415 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Friedrichshafen koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.942 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Friedrichshafen?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Friedrichshafen fra Danmark er 25 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.845 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Friedrichshafen

Find de billigste fly til disse Friedrichshafen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Friedrichshafen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Friedrichshafen

København (CPH) til Stuttgart (STR)

Fly til Friedrichshafen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stuttgart Echterdingen, hvor den gennemsnitlige pris er 1.598 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FRIEDRICHSHAFEN FRA KØBENHAVNmarts29% billigereAt flyve fra København til Friedrichshafen ​​koster i gennemsnit blot 1.319 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FRIEDRICHSHAFEN FRA KØBENHAVNoktober47% dyrereDet koster cirka 2.726 kr. at flyve til Friedrichshafen ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FRIEDRICHSHAFEN FRA KØBENHAVNjuli388% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Friedrichshafen fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Friedrichshafen

Hvor lang tid tager det at flyve til Friedrichshafen?

Du vil møde et ret varieret udvalg i forhold til flyrejser til Friedrichshafen, og særligt vil du opleve at kunne finde gode flytilbud fra én bestemt lufthavn i Danmark. København-Kastrups udvalg af flyrejser er et godt valg, når du skal flyve til og fra Friedrichshafen fra Danmark, da det tidsmæssigt er meget sparsomt og overskueligt. Når du flyver fra København-Kastrup (CPH) til Friedrichshafen vil du opleve, at den gennemsnitlige rejsetid oftest vil være tre timer og 10 minutter, hvilket gør denne rejse til at foretrække, hvis du vil nå hurtigt frem til din destination. En anden lufthavn som tilbyder lidt mindre fleksibilitet mellem flytiderne, men som f.eks. kunne være beregnet til dig, som gerne vil rejse fra Jylland, er Billund Lufthavn (BLL). Her vil du opleve en rejsetid på tre timer og 20 minutter ved de fleste afgange.

Hvorfra kan man flyve direkte til Friedrichshafen?

Der er et betragteligt antal muligheder for at flyve til Friedrichshafen, men der er på beklageligvis ingen flybilletter direkte fra Danmark til Friedrichshafen, hvilket godt kan gøre det lidt besværligt. På trods af at der ingen direkte flyrejser er, så kan du alligevel finde nogle ret praktiske flytilbud. Fra København-Kastrup flyver du ikke bare til Friedrichshafen på kort tid. Mellemlandingerne er også stærkt skåret ned i forhold til andre rejser, og det vil derfor være nemt for dig at kunne mellemlande for ikke blot at nævne, at du kan mellemlande i f.eks. Frankfurt intl, hvilket er en ret omgængelig lufthavn at holde en pause i. Fra Billund Lufthavn vil du også kunne finde flyrejser med kun en mellemlanding, hvorefter du også vil lande i Frankfurt intl.

Hvilket er det absolut billigste fly til Friedrichshafen?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Friedrichshafen fra København for 1.251 kr.. Det er 18% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Friedrichshafen. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Friedrichshafen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Friedrichshafen?

Memmingen Lufthavn, Stuttgart Echterdingen Lufthavn, München Augsburg/Mühlhausen Lufthavn eller Oberpfaffenhofen Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Friedrichshafen.

Findes der en billigere måde at flyve til Friedrichshafen på?

Du kan finde tilbud til Stuttgart Echterdingen Lufthavn for 1.527 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Friedrichshafen Lufthavn?

Priser for fly til Friedrichshafen Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Friedrichshafen Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Friedrichshafen Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Friedrichshafen Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Friedrichshafen Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Friedrichshafen Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Friedrichshafen Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Friedrichshafen Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Friedrichshafen

Hvordan er pas og visumkravene når man besøger Friedrichshafen?

Tyskland er ikke destinationen, hvor man som dansker skal have flere dokumenter klar, når man skal rejse dertil. Tyskland er på lige fod med Danmark et EU-land, hvilket gør det nemt for danskerne at rejse til og fra Tyskland. Selvfølgelig er det er visumkrav, når du opholder dig i landet mere end 90 dage, men derudover kan du frit opholde dig i landet med gyldigt pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Friedrichshafen

Hvad kan du opleve og se i Friedrichshafen?

Friedrichshafen er en kulturby, som har sin helt egen stemning. Her kan du opleve kulturhistorien på tæt hold, hvor du samtidig også kan fordybe dig i specifikke seværdigheder. Tag på udkig i f.eks. Zeppelin Museum, hvor du kan opleve historien bag de store zeppelinere. De har en kulturhistoristisk og fascinerende baggrund bag sig, og de fleste vil sikkert komme til at tænke på Hindenburg-katastrofen, når man tænkere på zeppelinere. Endvidere er der en attraktion, som særligt er værd at besøge, hvis I er en familie afsted med børn. Her vil du kunne opleve forlystelsesparken Ravensburger Spieleland, som er et godt sted at sætte dine børn i aktivitet og underholdning. Det er en forlystelsespark med plads til sjov og spas. Kan du godt lide nogle lidt unikke og specielle bygninger, så er Moleturm klart at foretrække.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Friedrichshafen?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Friedrichshafen. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Friedrichshafen med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Friedrichshafen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Friedrichshafen?

Når alle potentielle fly til Friedrichshafen vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Friedrichshafen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Friedrichshafen lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Friedrichshafen og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Friedrichshafen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.