Find billige flybilletter til Ndola

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ndola

Find de billigste fly til disse Ndola-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ndola

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ndola

København (CPH) til Ndola (NLA)

Fly til Ndola ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ndola, hvor den gennemsnitlige pris er 6.858 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NDOLA FRA KØBENHAVNmarts18% billigereAt flyve fra København til Ndola ​​koster i gennemsnit blot 5.594 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NDOLA FRA KØBENHAVNmaj29% dyrereDet koster cirka 8.833 kr. at flyve til Ndola ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NDOLA FRA KØBENHAVNjuni754% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ndola fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ndola?

Den billigste måned at flyve til Ndola fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.594 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Ndola i marts, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.758 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Ndola fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 6.450 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 8.903 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Ndola.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Ndola normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Ndola om morgenen helt ned til 6.534 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.912 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ndola. Hvis du har planer om at flyve til Ndola, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kitwe Southdowns (53 km fra Ndola centrum) eller Lufthavn: Chingola Kasompe (91 km fra Ndola centrum).Gode tilbud på fly til Ndola

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ndola fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Ndola?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ndola

Hvilke flyselskaber flyver til Ndola?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Ndola fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Kenya Airways, KLM, South African og Ethiopian Air. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Ndola, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Ndola

3 KLM-fly flyver til Ndola i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Nairobi Jomo Kenyatta til Ndola, der er den mest populære rute, som KLM har til Ndola. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Ndola, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 4.782 kr. og afgik fra Billund. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,7/10 af 133 af vores brugere.

Kenya Airways-fly til Ndola

4.213 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Kenya Airways til Ndola, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Kenya Airways har 3 fly til Ndola de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 20 momondo-brugere har anmeldt Kenya Airways, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 6,6/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ndola


Find billige flybilletter til andre byer i Zambia

Zambia er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ndola på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ndola, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Ndola, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Ndola.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ndola lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ndola og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.