Find billige fly til Lusaka

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 25.9
man. 2.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Lusaka

Få indsigter om din flyrejse til Lusaka, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lusaka?

Den billigste måned at flyve til Lusaka fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.873 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Lusaka med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 6.445 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lusaka på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Lusaka er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 7.036 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Lusaka på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 8.506 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lusaka?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Lusaka normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Lusaka om morgenen helt ned til 6.904 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lusaka, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.053 kr. pr. billet.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lusaka?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Lusaka fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 7.002 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lusaka

Find de billigste fly til disse Lusaka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lusaka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lusaka

København (CPH) til Lusaka (LUN)

Fly til Lusaka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lusaka, hvor den gennemsnitlige pris er 7.002 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUSAKA FRA KØBENHAVNnovember17% billigereAt flyve fra København til Lusaka ​​koster i gennemsnit blot 5.873 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUSAKA FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 8.823 kr. at flyve til Lusaka ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUSAKA FRA KØBENHAVNjuli457% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lusaka fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lusaka

Hvor lang tid tager det at flyve til Lusaka?

Det tager omkring et døgn at flyve til Lusaka Lufthavn i Zambia (LUN), men I har også en lang rejse foran jer. Det har ingen større betydning i forhold til rejsetiden, om I rejser fra Københavns Lufthavn (CPH) eller en af de jyske lufthavne, fx Billund Lufthavn (BLL). Det betyder også, at det ikke kan betale sig at rejse fra en anden lufthavn, med mindre at der et godt flytilbud, der gør det værd at foretage en rejse fra en anden lufthavn, end den der ligger tættest på dig. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst to gange på flyrejsen. Du kan købe flybilletter til Lusaka online via momondo.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Lusaka?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Lusaka fra en dansk lufthavn. Hverken fra en af de jyske lufthavne eller fra den sjællandske Københavns Lufthavn i Kastrup. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst to gange – først i en af de store europæiske lufthavne og så i Johannesborg i Sydafrika. Det er ikke udelukkende en negativ ting at skulle mellemlande. Det giver dig mulighed for at forlade flyveren og komme ud på en lille gåtur, hvilke kan være rart på især en lang flyvetur. Ved en længere layover giver det også mulighed for at lave en lille sviptur ind til Johannesborg, noget som ellers ikke var en mulighed.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lusaka?

Mafuta Royal Airstrip Lufthavn eller Mafuta Lower Zambezi Nat.Park Jeki Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lusaka.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Lusaka Lufthavn?

Priser for fly til Lusaka Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Lusaka Lufthavn?

Fra september 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Lusaka Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Lusaka Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Lusaka Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Lusaka Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Lusaka Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Lusaka Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Lusaka?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lusaka

Hvilke flyselskaber flyver til Lusaka?

Emirates-fly til Lusaka

Emirates flyver omkring 7 fly til Lusaka om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Dubai Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Emirates var på 7.295 kr. (København Kastrup til Lusaka). Brugerne har bedømt Emirates med 8,0/10 i over 366 anmeldelser på momondo.

Qatar Airways-fly til Lusaka

Qatar Airways (7,7/10, 488 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Lusaka med tilbud fra helt ned til 6.915 kr. retur fra København Kastrup. Med 16 Qatar Airways-fly til Lusaka om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Visumkrav for Lusaka

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Lusaka?

Det er et krav, at du har et visum, hvis du skal besøge Lusaka. Du kan vælge at få et visum, når du er i lufthavnen, eller du kan ansøge online på E-visum. Skal du besøge nabolandet Zimbabwe, kan du ansøge om et dobbeltvisum. Et såkaldt 2-i-1. Det er et krav, at du har et gyldigt pas, og at det først udløber sels måneder efter, at du har forladt Zambia eller Zimbabwe.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lusaka


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lusaka

Hvad kan du se og gøre i Lusaka?

De fleste mennesker tager til Syd- eller Østafrika for at besøge landenes store nationalparker. Det samme gør sig gældende i Lusaka i Zambia. Den mest populære nationalpark er Chaminuka Game Reserve, hvor du blandt andet kan være heldig at se en gepard. Ikke overraskende er den næstmest populære seværdighed også en nationalpark: Lower Zambezi National park. Det anbefales, at du som minimum har en guide med for din egen sikkerhed, når du besøger en nationalpark. En fordel ved dette er, at de er trænet til at se dyrene langt før dig, hvis du overhoved når at se dem. Nu er der også andre seværdigheder i Lusaka. En af dem er loppe- og gademarkedet Sunday Crafts Market eller Pakati Sunday Market.


Find billige flybilletter til andre byer i Zambia

Zambia er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Lusaka?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Lusaka.

Kan jeg finde fly til Lusaka med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Lusaka på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Lusaka?

Når alle potentielle fly til Lusaka vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Lusaka lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Lusaka. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.