Find billige flybilletter til Lusaka

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 21.5
lør. 28.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lusaka

Find de billigste fly til disse Lusaka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lusaka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lusaka

København (CPH) til Lusaka (LUN)

Fly til Lusaka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lusaka, hvor den gennemsnitlige pris er 6.095 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUSAKA FRA KØBENHAVNjanuar8% billigereAt flyve fra København til Lusaka ​​koster i gennemsnit blot 5.610 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUSAKA FRA KØBENHAVNdecember20% dyrereDet koster cirka 7.340 kr. at flyve til Lusaka ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUSAKA FRA KØBENHAVNoktober352% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lusaka fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lusaka?

Det tager omkring et døgn at flyve til Lusaka Lufthavn i Zambia (LUN), men I har også en lang rejse foran jer. Det har ingen større betydning i forhold til rejsetiden, om I rejser fra Københavns Lufthavn (CPH) eller en af de jyske lufthavne, fx Billund Lufthavn (BLL). Det betyder også, at det ikke kan betale sig at rejse fra en anden lufthavn, med mindre at der et godt flytilbud, der gør det værd at foretage en rejse fra en anden lufthavn, end den der ligger tættest på dig. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst to gange på flyrejsen. Du kan købe flybilletter til Lusaka online via momondo.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Lusaka fra en dansk lufthavn. Hverken fra en af de jyske lufthavne eller fra den sjællandske Københavns Lufthavn i Kastrup. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst to gange – først i en af de store europæiske lufthavne og så i Johannesborg i Sydafrika. Det er ikke udelukkende en negativ ting at skulle mellemlande. Det giver dig mulighed for at forlade flyveren og komme ud på en lille gåtur, hvilke kan være rart på især en lang flyvetur. Ved en længere layover giver det også mulighed for at lave en lille sviptur ind til Johannesborg, noget som ellers ikke var en mulighed.

Den billigste måned at flyve til Lusaka fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.610 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Lusaka med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.610 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Lusaka fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 6.095 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Lusaka er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 7.032 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Lusaka på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.679 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Lusaka normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Lusaka om morgenen helt ned til 6.822 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lusaka, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.636 kr. pr. billet.

Lufthavn: Mafuta Royal Airstrip eller Lufthavn: Mafuta Lower Zambezi Nat.Park Jeki kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lusaka.Hvilke flyselskaber flyver til Lusaka?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lusaka

Hvilke flyselskaber flyver til Lusaka?

Qatar Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Lusaka. KLM, Emirates og Kenya Airways er også populære valg på flyrejser til Lusaka fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Lusaka, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Emirates-fly til Lusaka

Emirates flyver omkring 7 fly til Lusaka om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Dubai Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Emirates var på 5.978 kr. (København Kastrup til Lusaka). Brugerne har bedømt Emirates med 8,7/10 i over 116 anmeldelser på momondo.

South African-fly til Lusaka

South African (8,1/10, 10 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Lusaka med tilbud fra helt ned til 6.418 kr. retur fra København Kastrup. Med 7 South African-fly til Lusaka om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Lusaka

Neden for finder du alle lufthavne i Lusaka samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen Lusaka?

Det anbefales, at du tager mellem centrum og lufthavnen i bil. Det kan være en bil, du enten selv har lejet, eller en med chauffør. Her kan I enten have lavet en aftale inden ankomsten, eller I kan finde en i ankomsthallen. Det første er ofte at foretrække, da altså så står klar, når I ankommer. I få tilfælde vil jeres hotel sende en bil eller minibus til at samle jer op. Vælger I at leje en bil, kan I enten gøre det i lufthavnen, når I er ankommet, eller også kan I vælge at gøre det hjemmefra. Det kan som udgangspunkt gøres samtidig med, at I bestiller flybilletter til Luzaka. Det er ikke alene billigere, men I har også et større udbud af biler, og I slipper for at vente, når I ankommer, da bilen står klar.


Visumkrav for Lusaka

Det er et krav, at du har et visum, hvis du skal besøge Lusaka. Du kan vælge at få et visum, når du er i lufthavnen, eller du kan ansøge online på E-visum. Skal du besøge nabolandet Zimbabwe, kan du ansøge om et dobbeltvisum. Et såkaldt 2-i-1. Det er et krav, at du har et gyldigt pas, og at det først udløber sels måneder efter, at du har forladt Zambia eller Zimbabwe.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lusaka


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lusaka

De fleste mennesker tager til Syd- eller Østafrika for at besøge landenes store nationalparker. Det samme gør sig gældende i Lusaka i Zambia. Den mest populære nationalpark er Chaminuka Game Reserve, hvor du blandt andet kan være heldig at se en gepard. Ikke overraskende er den næstmest populære seværdighed også en nationalpark: Lower Zambezi National park. Det anbefales, at du som minimum har en guide med for din egen sikkerhed, når du besøger en nationalpark. En fordel ved dette er, at de er trænet til at se dyrene langt før dig, hvis du overhoved når at se dem. Nu er der også andre seværdigheder i Lusaka. En af dem er loppe- og gademarkedet Sunday Crafts Market eller Pakati Sunday Market.


Find billige flybilletter til andre byer i Zambia

Zambia er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Lusaka.

Ja. Alle fly til Lusaka på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Lusaka vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Lusaka. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.