Find billige flybilletter til Charlotte

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Charlotte (CLT)
man.. 19.4.
man.. 26.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Charlotte. De nuværende restriktioner til Charlotte er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Charlotte

Find de billigste fly til disse Charlotte-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Charlotte

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Charlotte

København (CPH) til Charlotte (CLT)

Fly til Charlotte ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Charlotte Douglas, hvor den gennemsnitlige pris er 4.671 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHARLOTTE FRA KØBENHAVNseptember38% billigereAt flyve fra København til Charlotte ​​koster i gennemsnit blot 2.910 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHARLOTTE FRA KØBENHAVNaugust38% dyrereDet koster cirka 6.452 kr. at flyve til Charlotte ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHARLOTTE FRA KØBENHAVNoktober373% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Charlotte fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Charlotte?

Hvilket er det absolut billigste fly til Charlotte?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Charlotte, lå på 600 kr./pr. person fra New York, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Charlotte. Hvis du vil finde de billigste priser til Charlotte fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Charlotte?

Den billigste måned at flyve til Charlotte fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.910 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Charlotte i september, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Charlotte i november har en gennemsnitlig pris på omkring 3.040 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Charlotte?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Charlotte. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 4.671 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Charlotte fra Danmark helt ned til 4.355 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Charlotte på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Charlotte er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.705 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.759 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Charlotte.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Charlotte?

Når du flyver til Charlotte fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.956 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.737 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Charlotte?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Charlotte. Hvis du har planer om at flyve til Charlotte, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Concord Regional (21 km fra Charlotte centrum), Lufthavn: Winston-Salem Smith-Reynolds (115 km fra Charlotte centrum), Lufthavn: Greensboro Piedmonttriad (127 km fra Charlotte centrum), Lufthavn: Greenville (130 km fra Charlotte centrum) eller Lufthavn: Columbia Metropolitan (145 km fra Charlotte centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Charlotte på?

Lufthavn: Columbia Metropolitan har en gennemsnitspris på 4.212 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Charlotte. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Charlotte?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Charlotte. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Charlotte nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Charlotte Douglas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Charlotte Douglas fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
14. jul.
02:05København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
18:25Charlotte Douglas
4. aug.
14:30Charlotte Douglas
11t. 40min.
1 stop
02:10København Kastrup
4.368 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jul.
02:00København Kastrup
16t. 02min.
2 stop
18:02Charlotte Douglas
4. aug.
09:15Charlotte Douglas
16t. 15min.
2 stop
01:30København Kastrup
4.386 kr.
Find lignende
Delta
8. jun.
02:00København Kastrup
17t. 09min.
2 stop
19:09Charlotte Douglas
12. jun.
09:15Charlotte Douglas
16t. 05min.
2 stop
01:20København Kastrup
6.756 kr.
Find lignende
Lufthansa
14. jul.
02:05København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
18:25Charlotte Douglas
4. aug.
15:47Charlotte Douglas
17t. 03min.
2 stop
08:50København Kastrup
4.355 kr.
Find lignende
Lufthansa
14. jul.
02:05København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
18:25Charlotte Douglas
4. aug.
15:47Charlotte Douglas
17t. 03min.
2 stop
08:50København Kastrup
4.510 kr.
Find lignende
Lufthansa
14. jul.
02:05København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
18:25Charlotte Douglas
4. aug.
14:30Charlotte Douglas
18t. 20min.
1 stop
08:50København Kastrup
4.572 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Charlotte Douglas

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Charlotte, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Lufthansa
19. maj
02:40København Kastrup
18t. 51min.
2 stop
21:31Charlotte Douglas
3.263 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. maj
02:40København Kastrup
18t. 51min.
2 stop
21:31Charlotte Douglas
3.437 kr.
Find lignende
British Airways
19. maj
13:15København Kastrup
26t. 05min.
1 stop
15:20Charlotte Douglas
3.431 kr.
Find lignende

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class