Find billige fly til Greensboro

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 12.10
ons. 19.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Greensboro

Få indsigter om din flyrejse til Greensboro, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Greensboro?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Greensboro fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.678 kr.. juni måned er endnu en god mulighed for at rejse til Greensboro med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.025 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Greensboro?

452 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Greensboro. Dette fly er fra Philadelphia og er 97% billigere end de fleste andre flyrejser til Greensboro. Hvis du vil finde den billigste pris til Greensboro fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Greensboro på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Greensboro på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.456 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.926 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Greensboro?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Greensboro du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 13t. 02min. at flyve fra København Kastrup til Charlotte Douglas. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Charlotte Douglas. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Greensboro

Find de billigste fly til disse Greensboro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Greensboro

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Greensboro

København (CPH) til Charlotte (CLT)

Fly til Greensboro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Charlotte Douglas, hvor den gennemsnitlige pris er 5.690 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GREENSBORO FRA KØBENHAVNmaj23% billigereAt flyve fra København til Greensboro ​​koster i gennemsnit blot 4.678 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GREENSBORO FRA KØBENHAVNaugust41% dyrereDet koster cirka 8.548 kr. at flyve til Greensboro ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GREENSBORO FRA KØBENHAVNapril885% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Greensboro fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Greensboro

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Greensboro. Hvis du har planer om at flyve til Greensboro, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Winston-Salem Smith-Reynolds (40 km fra Greensboro centrum), Lufthavn: Raleigh-Durham (93 km fra Greensboro centrum), Lufthavn: Concord Regional (113 km fra Greensboro centrum), Lufthavn: Roanoke Mnpl (140 km fra Greensboro centrum) eller Lufthavn: Charlotte Douglas (141 km fra Greensboro centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Roanoke Mnpl for 5.751 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Greensboro

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Greensboro fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 29min.
GSOGreensboro Piedmonttriad

Find de billigste enkeltbilletter til Greensboro

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Greensboro, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 29min.
GSOGreensboro Piedmonttriad

Andre kabineklasser på fly til Greensboro

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Greensboro

Hvilke flyselskaber flyver til Greensboro?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Greensboro

Hvilke flyselskaber flyver til Greensboro?

Lufthansa, British Airways, KLM og Icelandair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Greensboro regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Greensboro med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Greensboro

21 KLM-fly flyver til Greensboro i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Atlanta Hartsfield Jackson til Greensboro, der er den mest populære rute, som KLM har til Greensboro. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Greensboro, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 4.598 kr. og afgik fra Billund. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 167 af vores brugere.

American Airlines-fly til Greensboro

American Airlines (7,1/10, 1.502 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Greensboro med tilbud fra helt ned til 5.578 kr. retur fra København Kastrup. Med 36 American Airlines-fly til Greensboro om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Populære fly til Greensboro

Find dine flybilletter til Greensboro blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Greensboro
Hurtigste flyvetid20t. 29min.
Laveste pris5.900 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Greensboro


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Greensboro.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Greensboro, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Greensboro.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Greensboro og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.