Find billige fly til New Bern

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af New Bern

Find de billigste fly til disse New Bern-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wilmington

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL New Bern

København (CPH) til Wilmington (ILM)

Fly til New Bern ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wilmington New Hanover County, hvor den gennemsnitlige pris er 5.877 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til New Bern

1.159 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til New Bern. Dette fly er fra Kansas City og er 81% billigere end de fleste andre flyrejser til New Bern. Hvis du vil finde den billigste pris til New Bern fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af New Bern. Hvis du har planer om at flyve til New Bern, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Jacksonville Albert J Ellis (60 km fra New Bern centrum), Lufthavn: Pitt-Greenville (66 km fra New Bern centrum) eller Lufthavn: Wilmington New Hanover County (122 km fra New Bern centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af New Bern er normalt Lufthavn: Pitt-Greenville med en gennemsnitspris på 6.036 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til New Bern?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til New Bern

Hvilke flyselskaber flyver til New Bern?

British Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til New Bern. KLM, American Airlines og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til New Bern fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til New Bern, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til New Bern


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til New Bern. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til New Bern med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til New Bern. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til New Bern og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.