Find billige flybilletter til Raleigh

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Raleigh (RDU)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Raleigh. De nuværende restriktioner til Raleigh er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Raleigh

Find de billigste fly til disse Raleigh-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Raleigh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Raleigh

København (CPH) til Raleigh (RDU)

Fly til Raleigh ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Raleigh Raleigh-Durham, hvor den gennemsnitlige pris er 4.646 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RALEIGH FRA KØBENHAVNnovember26% billigereAt flyve fra København til Raleigh ​​koster i gennemsnit blot 3.415 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RALEIGH FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 5.943 kr. at flyve til Raleigh ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RALEIGH FRA KØBENHAVNoktober485% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Raleigh fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Raleigh?

Hvilket er det absolut billigste fly til Raleigh?

520 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Raleigh. Dette fly er fra Syracuse og er 82% billigere end de fleste andre flyrejser til Raleigh. Hvis du vil finde den billigste pris til Raleigh fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Raleigh?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Raleigh fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.415 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Raleigh i november, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.285 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Raleigh?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Raleigh 45 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Raleigh for 4.646 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 4.483 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Raleigh på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Raleigh er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Raleigh på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 3.908 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.899 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Raleigh?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Raleigh, hvor du kan finde priser helt ned til 4.522 kr.. Hvis du flyver fra Raleigh om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Raleigh på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 5.119 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Raleigh?

Rejsende, som flyver til Raleigh, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Fayetteville (90 km fra Raleigh centrum), Lufthavn: Greenville Pitt-Greenville (114 km fra Raleigh centrum), Lufthavn: Greensboro Piedmonttriad (123 km fra Raleigh centrum), Lufthavn: Jacksonville Albert J Ellis (141 km fra Raleigh centrum) eller Lufthavn: Winston-Salem Smith-Reynolds (149 km fra Raleigh centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Raleigh på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Raleigh Lufthavn: Jacksonville Albert J Ellis, hvor gennemsnitsprisen er 626 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Raleigh?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Raleigh. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Raleigh nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Raleigh Raleigh-Durham

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Raleigh Raleigh-Durham fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
14. jul.
03:00København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
17:40Raleigh Raleigh-Durham
4. aug.
14:10Raleigh Raleigh-Durham
12t. 50min.
1 stop
03:00København Kastrup
5.079 kr.
Find lignende
Air France
14. jul.
02:25København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
15:50Raleigh Raleigh-Durham
4. aug.
10:14Raleigh Raleigh-Durham
15t. 16min.
2 stop
01:30København Kastrup
4.725 kr.
Find lignende
Air Canada
4. jun.
02:40København Kastrup
18t. 18min.
3 stop
20:58Raleigh Raleigh-Durham
1. jul.
13:35Raleigh Raleigh-Durham
13t. 10min.
2 stop
02:45København Kastrup
4.999 kr.
Find lignende
Air Canada
3. jun.
02:40København Kastrup
18t. 18min.
3 stop
20:58Raleigh Raleigh-Durham
27. jun.
13:35Raleigh Raleigh-Durham
13t. 10min.
2 stop
02:45København Kastrup
5.030 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jul.
05:25København Kastrup
17t. 01min.
2 stop
22:26Raleigh Raleigh-Durham
4. aug.
13:09Raleigh Raleigh-Durham
15t. 01min.
2 stop
04:10København Kastrup
4.483 kr.
Find lignende
KLM
3. jun.
02:00København Kastrup
17t. 26min.
2 stop
19:26Raleigh Raleigh-Durham
1. jul.
12:44Raleigh Raleigh-Durham
17t. 56min.
2 stop
06:40København Kastrup
4.657 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class