Find billige flybilletter til Conakry

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Conakry

Find de billigste fly til disse Conakry-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Conakry

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Conakry

København (CPH) til Conakry (CKY)

Fly til Conakry ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Conakry, hvor den gennemsnitlige pris er 7.619 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CONAKRY FRA KØBENHAVNnovember11% billigereAt flyve fra København til Conakry ​​koster i gennemsnit blot 6.249 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CONAKRY FRA KØBENHAVNaugust38% dyrereDet koster cirka 9.608 kr. at flyve til Conakry ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CONAKRY FRA KØBENHAVNjuli361% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Conakry fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Conakry?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Conakry på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.249 kr.. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Conakry med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 6.334 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Conakry 14 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Conakry for 7.619 kr..

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Conakry på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.440 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 9.065 kr..

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Conakry, hvor du kan finde priser helt ned til 6.563 kr.. Hvis du flyver fra Conakry om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.755 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.Hvilke flyselskaber flyver til Conakry?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Conakry

Hvilke flyselskaber flyver til Conakry?

Air France, Royal Air Maroc, TAP AIR PORTUGAL og Turkish Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Conakry regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Conakry med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air France-fly til Conakry

Air France flyver omkring 9 fly til Conakry om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Paris Charles De Gaulle, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Air France var på 6.064 kr. (Billund til Conakry). Brugerne har bedømt Air France med 7,7/10 i over 168 anmeldelser på momondo.

TAP AIR PORTUGAL-fly til Conakry

TAP AIR PORTUGAL (7,5/10, 154 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Conakry med tilbud fra helt ned til 4.082 kr. retur fra København Kastrup. Med 3 TAP AIR PORTUGAL-fly til Conakry om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Conakry


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Conakry på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Conakry, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Conakry, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Conakry vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Conakry og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.