Find billige fly til Conakry

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Conakry

Få indsigter om din flyrejse til Conakry, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Conakry?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Conakry på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.394 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Conakry med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 6.756 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Conakry på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Conakry på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.545 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 11.785 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Conakry?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Conakry, hvor du kan finde priser helt ned til 7.094 kr.. Hvis du flyver fra Conakry om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 11.061 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Conakry?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Conakry 23 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Conakry for 8.142 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Conakry

Find de billigste fly til disse Conakry-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Conakry

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Conakry

København (CPH) til Conakry (CKY)

Fly til Conakry ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Conakry, hvor den gennemsnitlige pris er 8.142 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CONAKRY FRA KØBENHAVNjanuar34% billigereAt flyve fra København til Conakry ​​koster i gennemsnit blot 5.394 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CONAKRY FRA KØBENHAVNjuni45% dyrereDet koster cirka 11.823 kr. at flyve til Conakry ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CONAKRY FRA KØBENHAVNjuni540% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Conakry fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Conakry

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Conakry Lufthavn?

Priser for fly til Conakry Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Conakry Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Conakry Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Conakry Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Conakry Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Conakry Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Conakry Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Conakry?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Conakry på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Conakry, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Conakry med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Conakry, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Conakry?

Når alle potentielle fly til Conakry vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Conakry lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Conakry og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Conakry på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.