Find billige flybilletter til Banjul

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 9.7
lør. 16.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Banjul

Find de billigste fly til disse Banjul-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Banjul

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Banjul

København (CPH) til Banjul (BJL)

Fly til Banjul ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Banjul Yundum Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.542 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BANJUL FRA KØBENHAVNmarts22% billigereAt flyve fra København til Banjul ​​koster i gennemsnit blot 4.351 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BANJUL FRA KØBENHAVNjuli57% dyrereDet koster cirka 8.766 kr. at flyve til Banjul ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BANJUL FRA KØBENHAVNdecember614% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Banjul fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Banjul?

Hvis du ikke vil rejse til Banjul i marts, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.515 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Banjul fra Danmark, når du booker 44 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Banjul for omkring 5.576 kr., når du søger 44 dage forud.

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Banjul fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 4.601 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Banjul for omkring 5.646 kr..

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Banjul på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Banjul om formiddagen helt ned til 4.428 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.435 kr..Hvilke flyselskaber flyver til Banjul?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Banjul

Hvilke flyselskaber flyver til Banjul?

Brussels Airlines, Air France, TAP AIR PORTUGAL og Royal Air Maroc er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Banjul regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Banjul med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Banjul

2 Turkish Airlines-fly flyver til Banjul i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Dakar Blaise Diagne til Banjul, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Banjul. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Banjul, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.594 kr. og afgik fra Billund. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,3/10 af 128 af vores brugere.

Vueling-fly til Banjul

Flytilbud med Vueling til Banjul begynder fra 3.299 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Vueling oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Barcelona er det mest populære afgangssted med Vueling til Banjul, så generelt er der større tilgængelighed. Vueling har fået en bedømmelse på 8,0/10 i 118 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Banjul


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Banjul, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Banjul, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Banjul på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Banjul. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Banjul er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.