Find billige flybilletter til Bujumbura

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 10.7
søn. 17.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bujumbura

Find de billigste fly til disse Bujumbura-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bujumbura

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bujumbura

København (CPH) til Bujumbura (BJM)

Fly til Bujumbura ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bujumbura Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.126 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUJUMBURA FRA KØBENHAVNmarts39% billigereAt flyve fra København til Bujumbura ​​koster i gennemsnit blot 3.729 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUJUMBURA FRA KØBENHAVNjuni32% dyrereDet koster cirka 8.092 kr. at flyve til Bujumbura ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUJUMBURA FRA KØBENHAVNjuli384% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bujumbura fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bujumbura?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Bujumbura fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.729 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Bujumbura i marts, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Bujumbura i november har en gennemsnitlig pris på omkring 4.278 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Bujumbura 27 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Bujumbura for 6.126 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bujumbura er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Bujumbura på en lørdag kan finde billetter helt ned til 6.428 kr.. Den dyreste dag at flyve til Bujumbura er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.157 kr..

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Bujumbura på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bujumbura om morgenen helt ned til 6.600 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.153 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.Gode tilbud på fly til Bujumbura

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bujumbura fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Bujumbura?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bujumbura

Hvilke flyselskaber flyver til Bujumbura?

For fly fra Danmark til Bujumbura, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Brussels Airlines, Kenya Airways, KLM og RwandAir. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Ethiopian Air-fly til Bujumbura

Ethiopian Air flyver til Bujumbura ca. 6 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Ethiopian Air, men der er fundet priser på helt ned til 9.094 kr. fra København Kastrup til Bujumbura. Ethiopian Air er blevet bedømt med 8,1/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Egypt Air-fly til Bujumbura

Egypt Air (8,0/10, 35 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Bujumbura med tilbud fra helt ned til 6.023 kr. retur fra København Kastrup. Med 6 Egypt Air-fly til Bujumbura om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bujumbura


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Bujumbura på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Bujumbura ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Bujumbura lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Bujumbura og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.