Find billige flybilletter til Lilongwe

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lilongwe

Find de billigste fly til disse Lilongwe-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lilongwe

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lilongwe

København (CPH) til Lilongwe (LLW)

Fly til Lilongwe ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lilongwe Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.716 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LILONGWE FRA KØBENHAVNjanuar31% billigereAt flyve fra København til Lilongwe ​​koster i gennemsnit blot 5.295 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LILONGWE FRA KØBENHAVNjuni32% dyrereDet koster cirka 10.206 kr. at flyve til Lilongwe ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LILONGWE FRA KØBENHAVNnovember399% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lilongwe fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lilongwe?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Lilongwe på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.295 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Lilongwe i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.580 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 54 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Lilongwe. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 7.716 kr..

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Lilongwe på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.459 kr.. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 8.394 kr..

Når du flyver til Lilongwe fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 5.612 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 8.711 kr..Gode tilbud på fly til Lilongwe

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lilongwe fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Lilongwe?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lilongwe

Hvilke flyselskaber flyver til Lilongwe?

For fly fra Danmark til Lilongwe, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Kenya Airways, KLM, Ethiopian Air og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Lilongwe

KLM er et populært valg for brugere, der rejser til Lilongwe. Selskabet flyver 4 fly om ugen til Lilongwe, og de flyver oftest fra Nairobi Jomo Kenyatta. Billetpriserne hos KLM afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.743 kr. (fra København Kastrup). I 133 anmeldelser har momondo-brugere givet KLM en gennemsnitlig bedømmelse på 7,7/10.

Kenya Airways-fly til Lilongwe

Flytilbud med Kenya Airways til Lilongwe begynder fra 4.142 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Kenya Airways oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Nairobi Jomo Kenyatta er det mest populære afgangssted med Kenya Airways til Lilongwe, så generelt er der større tilgængelighed. Kenya Airways har fået en bedømmelse på 6,6/10 i 20 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lilongwe


Find billige flybilletter til andre byer i Malawi

Malawi er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Lilongwe. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Lilongwe, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Lilongwe.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Lilongwe og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.