Find billige fly til Harare

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Harare

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Harare

Bedste pris på returbillet

5.124 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 10min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Harare fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.124 kr. (København Kastrup til Harare).
Det hurtigste fly til Harare fra Danmark tager 18t. 10min. (København Kastrup til Harare).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Harare, herunder Kenya Airways, Emirates og RwandAir.

Indsigter og trends for flyrejser til Harare

Få indsigter om din flyrejse til Harare, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Harare?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Harare på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.763 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Harare fra Danmark i maj i stedet. Fly til Harare i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.344 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Harare på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Harare fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 6.311 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Harare på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 9.068 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Harare?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Harare, hvor du kan finde priser helt ned til 5.614 kr.. Hvis du flyver fra Harare om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Harare, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.054 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Harare?

Rejsetiden fra Danmark til Harare varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Harare (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 18t. 55min.. En anden populær rute fra Danmark til Harare er at flyve fra Billund til Harare, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Harare?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Harare fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Harare for omkring 7.211 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Harare

Find de billigste fly til disse Harare-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Harare

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Harare

København (CPH) til Harare (HRE)

Fly til Harare ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Harare, hvor den gennemsnitlige pris er 7.211 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HARARE FRA KØBENHAVNfebruar20% billigereAt flyve fra København til Harare ​​koster i gennemsnit blot 5.763 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HARARE FRA KØBENHAVNjuli19% dyrereDet koster cirka 8.604 kr. at flyve til Harare ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HARARE FRA KØBENHAVNjuli414% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Harare fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Harare

Flyvninger til Harare eller Robert Gabriel Mugabe International Airport (HRE) tager typisk omkring et døgn fra danske lufthavne som Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup samt Aarhus Lufthavn (AAR) og Aalborg Lufthavn (AAL). Det er en længere og en smule mere omstændig tur, da der er flere mellemlandinger på rejsen. Hvis du rejser fra de jyske lufthavne, skal du medregne tre til fire timer ekstra oveni rejsen samt en ekstra mellemlanding. Turens længde afhænger i store dele af mellemlandingernes geografiske placering og varighed.

Det er desværre ikke muligt at vælge direkte flyvninger til Harare fra danske lufthavne. Det samme gør sig gældende fra både tyske og svenske lufthavne. Den hurtigste vej til Harare er med fly, men denne tur har to til tre mellemlandinger. Det er muligt at vælge flyrejser til Harare med lange stræk på flyveren. Du kan f.eks. flyve fra Københavns Lufthavn til Dubai Intl. (DXB) og herfra videre til Johannesburg OR Tambo (JNB) og til sidst videre til Harare i Zimbabwe. De eneste direkte afgange til Harare finder du i Afrika eller blandt indenrigsflyvninger i Zimbabwe.


Gode tilbud på fly til Harare

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Harare fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Harare

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Harare

Hvilke flyselskaber flyver til Harare?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Harare

Hvilke flyselskaber flyver til Harare?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Harare fra Danmark, Kenya Airways, Qatar Airways, Lufthansa og KLM. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

South African-fly til Harare

Der er 4 fly med South African til Harare på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Johannesburg OR Tambo, og den bedste pris på en South African-billet, der er set på momondo, er 6.417 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Harare). South African har en bedømmelse på 8,1 fra 10 brugeranmeldelser på momondo.

Qatar Airways-fly til Harare

Qatar Airways (7,9/10, 336 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Harare med tilbud fra helt ned til 6.464 kr. retur fra København Kastrup. Med 24 Qatar Airways-fly til Harare om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Harare

Neden for finder du alle lufthavne i Harare samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Harare fra lufthavnen?

Der er masser af flytilbud til Harare, og du finder et stort udvalg af dem her hos momondo. Men ligegyldigt hvor godt et tilbud du finder, så er turen til Harare uundgåeligt en lang rejse. Derfor er det fedt, at du i Harare Lufthavn kan hoppe direkte ind i en taxa, som tager dig til dit hotel. Det smarteste er dog at booke en shuttlebus inden ankomst. Dem booker du hos CMED, der er de officielle chauffører på turen mellem Harare Lufthavn og centrum. Du finder shuttlebusserne uden for Shop 48 B, International Passenger Terminal. Har du lejet en bil, afhentes denne i ankomsthallen ved Car Rental Center. Husk at booke transport inden ankomst; især hvis du rejser med en stor gruppe eller har meget bagage med dig. Det er nemlig ikke alle busser eller taxaer, der har plads til en stor forsamling eller særlig bagage.


Populære fly til Harare

Find dine flybilletter til Harare blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Harare
Hurtigste flyvetid18t. 55min.
Laveste pris9.387 kr.

Visumkrav for Harare

Inden du booker flybilletter til Harare, skal du være opmærksom på, at du har visumpligt. Dette skal enten være et 30-dages turistvisum, forretningsvisum eller tredages transitvisum. Dit pas skal være gyldigt i seks måneder ud over opholdets varighed. Forlængede danske pas anerkendes, såfremt de er gyldige i seks måneder udover rejsens varighed. Det samme gør sig gældende for EU-nødpas samt danske provisoriske pas. Hvis du rejser med mindreårige, bør du undersøge gældende regler vedrørende dokumentation.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Harare


De bedste oplevelser og seværdigheder i Harare

Der er masser at se og opleve i Zimbabwes hovedstad. Isæt byens naturoplevelser er attraktioner, folk rejser kloden rundt for at opleve. Hos Wild is Life - Animal Sanctuary i den sydlige del af byen kan du både støtte op om redningen af vilde dyr i Afrika, samtidig med at du får lov til at se flere af dem tæt på. Det er muligt at komme på guidede ture med erfarne guides, der er skræddersyet til både store og små. Hvis du også vil gå på opdagelse i Harares flora, bør du ikke snyde dig selv for et besøg til National Botanic Gardens. Mens halvdelen af planterne er hjemhørende, kan du også se sjældne og truede arter fra hele verden. I selve Harare by vil den historieglade besøgende elske National Heroes Acre, der er en grandios obelisk, der ser ud over byen. På National Gallery of Zimbabwe bliver du guidet gennem spændende udstillinger og kan lære mere om landets spændende historie.


Find billige flybilletter til andre byer i Zimbabwe

Zimbabwe er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Harare med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Harare ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Harare, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Harare spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.