Find billige flybilletter til Cotonou

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 10.7
søn. 17.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cotonou

Find de billigste fly til disse Cotonou-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cotonou

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cotonou

København (CPH) til Cotonou (COO)

Fly til Cotonou ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cotonou, hvor den gennemsnitlige pris er 8.788 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL COTONOU FRA KØBENHAVNfebruar22% billigereAt flyve fra København til Cotonou ​​koster i gennemsnit blot 6.844 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL COTONOU FRA KØBENHAVNjuni51% dyrereDet koster cirka 13.311 kr. at flyve til Cotonou ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL COTONOU FRA KØBENHAVNdecember357% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cotonou fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cotonou?

Den billigste måned at flyve til Cotonou fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.844 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. juli måned er endnu en god mulighed for at rejse til Cotonou med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 7.179 kr..

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Cotonou på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.017 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 13.149 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Cotonou.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Cotonou normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Cotonou om eftermiddagen helt ned til 5.800 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 9.314 kr. i gennemsnit. Fly til Cotonou fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.Hvilke flyselskaber flyver til Cotonou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cotonou

Hvilke flyselskaber flyver til Cotonou?

Turkish Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Cotonou. Ethiopian Air, Brussels Airlines og Air France er også populære valg på flyrejser til Cotonou fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Cotonou, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Turkish Airlines-fly til Cotonou

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Cotonou. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Cotonou, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 8.630 kr. (fra København Kastrup). I 128 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,3/10.

Ethiopian Air-fly til Cotonou

Flytilbud med Ethiopian Air til Cotonou begynder fra 3.462 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Ethiopian Air oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Lome er det mest populære afgangssted med Ethiopian Air til Cotonou, så generelt er der større tilgængelighed. Ethiopian Air har fået en bedømmelse på 8,1/10 i 74 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cotonou


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Cotonou. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Cotonou på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Cotonou, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Cotonou er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.