Find billige flybilletter til Freetown

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Freetown

Find de billigste fly til disse Freetown-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Freetown

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Freetown

København (CPH) til Freetown (FNA)

Fly til Freetown ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Freetown Lungi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.718 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FREETOWN FRA KØBENHAVNmaj21% billigereAt flyve fra København til Freetown ​​koster i gennemsnit blot 6.116 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FREETOWN FRA KØBENHAVNapril26% dyrereDet koster cirka 9.732 kr. at flyve til Freetown ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FREETOWN FRA KØBENHAVNdecember581% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Freetown fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Freetown?

Pønser du på en rejse mellem Danmark og Freetown i Sierra Leone, skal du regne med, at flyvningen sammen med mellemlandinger og ventetid varer fra godt 14 timer for de hurtigste forbindelser til det vestlige Afrika og helt op til mere end 50 timer. Du kan for det meste nøjes med en enkelt mellemlanding, og da Air France står for størstedelen af flyvningerne til Sierra Leone, er dén mellemlanding som regel i Paris. Dermed kan du finde en rejse, uanset om du begynder i Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL), for fra alle tre lokationer er der fine forbindelser til Paris eller til Amsterdam, som også er en mulighed i nogle tilfælde, når du skal til Freetown.

Leder du efter en direkte forbindelse fra Danmark til Freetown Lungi Internationale Lufthavn (FNA) i Sierra Leone, risikerer du at skulle lede længe, for der er desværre aktuelt ingen direkte forbindelser mellem de to lande. Men du kan komme relativt ubesværet frem til Freetown Lufthavn alligevel, for det er ofte nok med en enkelt mellemlanding undervejs. Fra København kan du rejse med Air France til Charles De Gaulle Lufthavn i Paris og videre til Freetown. Du kan også komme frem til dit rejsemål, hvis du står på i Billund Lufthavn. Her kan du flyve med hollandske KLM, som via Amsterdam og Paris tager dig hele vejen til Freetown.

Hvis du ikke kan rejse til Freetown i maj, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.723 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Freetown fra Danmark er 55 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 7.718 kr..

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Freetown fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 7.469 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 9.785 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Freetown på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 7.358 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 10.807 kr. i gennemsnit. Fly til Freetown fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.Hvilke flyselskaber flyver til Freetown?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Freetown

Hvilke flyselskaber flyver til Freetown?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Freetown fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, Brussels Airlines, Air France og Royal Air Maroc. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Freetown, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Freetown

3 Turkish Airlines-fly flyver til Freetown i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Istanbul til Freetown, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Freetown. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Freetown, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 5.691 kr. og afgik fra København Kastrup. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,3/10 af 128 af vores brugere.

Air France-fly til Freetown

Et andet populært valg for fly til Freetown er Air France (7,8/10, 154 anmeldelser). De fleste Air France-fly, der lander i Freetown, kommer fra Paris Charles De Gaulle, men der er 3 Air France-fly til Freetown fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air France, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 7.722 kr. (København Kastrup til Freetown, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Freetown

Neden for finder du alle lufthavne i Freetown samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Freetown Lufthavn?

Når dit flytilbud til Freetown har fået dig frem til Freetown Lufthavn, er der stadig et stykke vej ind til selve Freetown. Du kan benytte dig af færgen fra Mahera, som får dig direkte ind til byen på ganske kort tid. Det er absolut muligt at gå fra lufthavnen til færgen, afhængigt af hvor meget bagage du har med. Har du lejet en bil, har du flere muligheder, for du kan faktisk køre hele vejen til Freetown, men det er en længere tur, som du skal sætte god tid af til. Alternativt kan du søge mod syd og køre ombord på en færge i Tagrin, hvor du kan sejle over. Endelig er der også shuttlebusser fra lufthavnen, som kører til Freetown. Dem skal du bestille i forvejen, men så holder de også klar, når du ankommer, og kører dig ind til byen. Så behøver du heller ikke bøvle med at indstille GPS – chaufføren kender vejen.


Visumkrav for Freetown

Når du rejser fra Danmark til Freetown i Sierra Leone, skal du have et pas med, som er gyldigt helt frem til seks måneder efter opholdets varighed. Der er visumpligt, uanset om du besøger Sierra Leone i to timer eller i 90 dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Freetown


De bedste oplevelser og seværdigheder i Freetown

Der er mange forskellige ting at opleve, når du besøger Freetown i Sierra Leone. Tag for eksempel en tur på landets nationale togmuseum, hvor du kan beundre og forbløffes over lokomotiver og vogne med mange, mange år på bagen. Det er selvfølgelig også muligt at prøve en tur på museets skinne-trolley. Fourah Bay College var Sierra Leones første bygning til at huse videregående uddannelse. Det blev senere erklæret for nationalt monument, og i dag er der ingen studerende, og naturen har overtaget med kravlende blomster og dyreliv, og i øvrigt er der ikke længere tag på bygningen. På Wallace Johnson Street finder du Freetowns største marked, som også ganske passende kaldes Big Market. Her finder du et væld af lokalt håndværk som smykker, krukker og skrin. Freds- og kulturmuseet er et mindesmærke for de faldne fra den borgerkrig, der hærgede Sierra Leone i en ikke så fjern fortid, og det vækker til eftertanke med udsmykninger, vægmalerier og skulpturer.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Freetown.

Fly til Freetown med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Freetown.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Freetown og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.