Find billige flybilletter til Kisumu

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kisumu

Find de billigste fly til disse Kisumu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kisumu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kisumu

København (CPH) til Kisumu (KIS)

Fly til Kisumu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kisumu, hvor den gennemsnitlige pris er 6.255 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KISUMU FRA KØBENHAVNmaj24% billigereAt flyve fra København til Kisumu ​​koster i gennemsnit blot 4.348 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KISUMU FRA KØBENHAVNoktober116% dyrereDet koster cirka 12.387 kr. at flyve til Kisumu ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KISUMU FRA KØBENHAVNdecember775% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kisumu fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kisumu?

Hvis du ikke vil rejse til Kisumu i maj, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.489 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kisumu på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Kisumu på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.448 kr.. Fly til Kisumu koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 6.786 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Kisumu, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Eldoret (77 km fra Kisumu centrum), Lufthavn: Kitale (121 km fra Kisumu centrum), Lufthavn: Maasai Mara Mara North (123 km fra Kisumu centrum), Lufthavn: Maasai Mara Angama (132 km fra Kisumu centrum) eller Lufthavn: Maasai Mara Kichwa Tembo Airstrip (132 km fra Kisumu centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Kisumu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kisumu

Hvilke flyselskaber flyver til Kisumu?

For fly fra Danmark til Kisumu, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM, Air France og Kenya Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Kenya Airways-fly til Kisumu

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kisumu på momondo er Kenya Airways, som flyver 44 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Nairobi Jomo Kenyatta, hvor det bedste tilbud på Kenya Airways-fly til Kisumu kostede 3.524 kr. (returrejse fra København Kastrup til Kisumu fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 20 anmeldelser af Kenya Airways giver momondo-brugere bedømmelsen 6,6.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kisumu


Find billige flybilletter til andre byer i Kenya

Kenya er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kisumu. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kisumu, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kisumu.

Prisagenter på fly til Kisumu er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.