Find billige flybilletter til Hoedspruit

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 26.9
søn. 3.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Hoedspruit.
Se nuværende rejserestriktioner for Sydafrika

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hoedspruit

Find de billigste fly til disse Hoedspruit-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hoedspruit

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hoedspruit

København (CPH) til Hoedspruit (HDS)

Fly til Hoedspruit ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hoedspruit, hvor den gennemsnitlige pris er 5.611 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HOEDSPRUIT FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Hoedspruit ​​koster i gennemsnit blot 4.596 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HOEDSPRUIT FRA KØBENHAVNseptember18% dyrereDet koster cirka 6.643 kr. at flyve til Hoedspruit ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HOEDSPRUIT FRA KØBENHAVNfebruar642% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hoedspruit fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hoedspruit?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Hoedspruit?

  Brugere, der booker rejser til Hoedspruit fra Johannesburg, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Hoedspruit. Hvis du vil finde den billigste pris til Hoedspruit fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Hoedspruit?

  januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Hoedspruit med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.868 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hoedspruit?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Hoedspruit fra Danmark, når du booker 38 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Hoedspruit for omkring 5.611 kr., når du søger 38 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hoedspruit på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Hoedspruit på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.354 kr.. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.356 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hoedspruit?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Hoedspruit på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Hoedspruit om formiddagen helt ned til 5.166 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Hoedspruit på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 6.595 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hoedspruit?

  Lufthavn: Phalaborwa, Lufthavn: Inyati Ulusaba, Lufthavn: Londolozi, Lufthavn: Sabie Park Arathusa Safari Lodge eller Lufthavn: Sabi Sabi kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Hoedspruit.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Hoedspruit på?

  Lufthavn: Phalaborwa har en gennemsnitspris på 9.251 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Hoedspruit. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Hoedspruit fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Hoedspruit

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Hoedspruit.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Hoedspruit.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Hoedspruit.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Hoedspruit?

Hjemrejse til Danmark fra Hoedspruit

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Hoedspruit skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Hoedspruit er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Hoedspruit nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hoedspruit