Udlejningsbiler fra Thrifty i Düsseldorf

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Düsseldorf

Düsseldorf, Tyskland
10. juli — 17. juli
Samme aflevering
Düsseldorf, Tyskland
søn. 10.7
Middag
søn. 17.7
Middag
Chaufførens alder:

Düsseldorf Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Düsseldorf, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Düsseldorf

Thrifty udlejningslokationer i Düsseldorf er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Thrifty er engageret i at bremse smitten i Düsseldorf:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Der er 1 lokation i Lufthavn: Duesseldorf Intl. De adresser for dette Thrifty biludlejningscenter er Arrivals Hall In Terminal.

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af billeje i Düsseldorf (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Thrifty, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Thrifty.

Der er 4 biludlejningslokationer i Düsseldorf som Thrifty ejer. Deres Arrivals Hall In Terminal, Düsseldorf lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 96% af de brugere der lejede en bil fraThrifty i Düsseldorf valgt at hente den på Arrivals Hall In Terminal.


Thrifty udlejningsbiler i Nordrhein-Westfalen

Lej en bil fra Thrifty i en anden by i Nordrhein-Westfalen

Thrifty biler i andre byer i Tyskland