Billeje i Baden-Württemberg

Leder du efter billig biludlejning i Baden-Württemberg? Så søg her!

Stuttgart, Tyskland
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Stuttgart, Tyskland
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Baden-Württemberg

Find den lejebil i Baden-Württemberg, der passer til dine behov

Biler i Lille

177 kr. - 899 kr.

Alle biltyper

226 kr. - 1.249 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Baden-Württemberg er 344 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Baden-Württemberg er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 177 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Baden-Württemberg. I Baden-Württemberg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Baden-Württemberg er 511 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Baden-Württemberg er i februar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Baden-Württemberg. I Baden-Württemberg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Baden-Württemberg er 557 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Baden-Württemberg er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 189 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Baden-Württemberg. I Baden-Württemberg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Baden-Württemberg er 383 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Baden-Württemberg er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Baden-Württemberg. I Baden-Württemberg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Baden-Württemberg er 445 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Baden-Württemberg er i september. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Baden-Württemberg. I Baden-Württemberg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Baden-Württemberg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Baden-Württemberg

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,3

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,0

Enterprise

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,7

Hertz

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,6

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,5

Sixt

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,1

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,6

Sunnycars

34 kontorer

keddy by Europcar

17 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Baden-Württemberg

Nærliggende attraktioner:

Neue Messe Stuttgart1,4 km
Bodenseestadion113,3 km

Nærliggende attraktioner:

Neue Messe Stuttgart81,6 km
Bodenseestadion149,0 km

Nærliggende attraktioner:

Bodenseestadion21,4 km
Neue Messe Stuttgart116,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Baden-Württemberg

Herunder vises de mest populære hoteller i Baden-Württemberg

Billeje i Baden-Württemberg

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Baden-Württemberg, så du er klar til næste rejse.

Det bedste biludlejningsfirma i Baden-Württemberg er Enterprise. Udsagnet er baseret på en gennemsnitsvurdering blandt momondo-kunder på 7,6/10 fra 9 anmeldelser. Hvis du har planer om at rejse til Baden-Württemberg, vil du kunne finde Enterprise på 8 udlejningssteder i regionen, f.eks. i Stuttgart.

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Baden-Württemberg i 7 dage til en gennemsnitlig pris på 273 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 1.913 kr., men det vil koste i alt 630 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 11.820 kr. i alt at leje bil i en måned i Baden-Württemberg.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Baden-Württemberg


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Baden-Württemberg, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Baden-Württemberg ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, uanset om det er for biler i Baden-Württemberg eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Baden-Württemberg på momondo.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Baden-Württemberg med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Baden-Württemberg med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.